Judisk makt-nätverk skapar guide för att ”stoppa antisemitism”

JUDISK MAKT. Ett judisk makt-nätverk har i dagarna gett ut en katalog av politiska förslag om hur ”antisemitism” ska stoppas. Katalogen innefattar 19 förslag på olika åtgärder som de vill att länder, organisationer och företag ska implementera för att främja judiska intressen.

Tidigare i veckan släpptes en katalog över politiska förslag om hur ”antisemitism” ska stoppas. Katalogen har fått sin titel av en internationell konferens kallad ”An End to Antisemitism!” som hölls i februari i år och beskrivs som resultatet av denna konferens, som anordnades av European Jewish Congress i samarbete med en rad universitet:

Based on the contributions of participants to the international conference “An End to Antisemitism!”, Vienna, February 2018, organized by the European Jewish Congress, New York University, Tel Aviv University and the University of Vienna.

I ett pressmeddelande gällande presentationen av katalogen kallas katalogen för en ”viktig guidebok i kampen mot antisemitism”. I katalogen finns 19 punkter över olika åtgärder som de vill att länder, organisationer och företag ska implementera för att främja judiska intressen. Nedan finns några av punkterna från katalogen:

Bekämpande av antisemitism bör införas i varje lands lagstiftning på ett oåterkalleligt sätt, helst inom ramen för dess konstitution.

Lagstiftare behöver skapa en rättslig ram för att bekämpa antisemitism på ett effektivt sätt. För detta ändamål måste befintliga lagar stärkas och om nödvändigt måste nya lagar skapas för att bekämpa antisemitism.

Alla länder och internationella organisationer bör utse ombud som ska bekämpa antisemitism.

Beroende på storlek måste varje land ha minst ett, om inte fler, oberoende institut för studier av antisemitism.

Varje land borde sponsra kampen mot antisemitism med 0,02 % av sin årliga bruttonationalprodukt.

Varje grupp, organisation eller institut borde spendera 1 % av sin budget för att bekämpa antisemitism inom sitt eget område.

Företag bör uppmanas att inte göra affärer med länder eller organisationer som stödjer antisemitism på något sätt.

Hela listan på förslag hittas HÄR.

Källa:
Presentation of the Catalogue of Policies to Combat Antisemitism

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Judarna beter sig som vanligt – kommer med helt orimliga krav som kommer ge upphov till exakt det de säger sig vilja bekämpa.

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Är man frisk i knoppen är man antisemit.

Antisemitismen kommer att upphöra först när ”semiterna” har självdött eller gått ur tiden pga andra anledningar.

Vad trött man är på deras j*vla räntor hit och dit!

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Katalogen innefattar 19 förslag på olika åtgärder som de vill att länder, organisationer och företag ska implementera för att främja judiska intressen.

Jaha, där fick man alltså 19 skäl till att vara antisemit.

Tack.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Judarnas storhetsvansinne. Ursäkta att jag påminner om Barbara Lerner Spectre
https://m.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ
Antisemitism finns bl.a. eftersom judar sträver efter världsherravälde med hjälp av lögner och pervers samhällspolitik och folkmordspolitik enligt Talmud. Om projudiska förräderregeringar skapar lager som förbjudar att kritisera judar så står judar över alla lagar liksom den judiska Federal Reserve i USA. Holocaustlagar i Tyskland är typiska judiska ockupationslagar som har ingenting att göra med rättvisa men som skall tvinga tyskarna betala för Israel och acceptera spridning av ras- och kulturfrämlingar i Tyskland.

Donnie
Nybörjare
Donnie
1 år sedan

Det enda man behöver för att veta vem som verkligen regerar över en , är att veta vem man inte får kritisera .