”Förintelseöverlevaren” Hédi Fried lobbar systematiskt inför valet

JUDISK MAKT. Judisk makt-lobbyisten och ”överlevaren” Hédi Fried har målmedvetet och systematiskt bjudit in valårets huvudpersoner till sitt hem för politiska samtal med syftet: Förbjud Nordiska motståndsrörelsen!

Skärmdump

Statsminister Stefan Löfven, moderatledaren Ulf Kristersson, Centerpartiets ledare Annie Lööf, justitieminister Morgan Johansson, kulturminister Alice Bah Kuhnke, civilminister Ardalan Shekarabi – alla har de inbjudits för audiens hos propagandisten Hédi Fried. Hennes budskap till politikerna: Demokratin är hotad. Ni måste förstå och agera. Förbjuda nazistiska organisationer.

Den 1 maj i år var Fried på plats i Ludvika för att demonstrera mot Nordiska motståndsrörelsens tillståndsgivna sammankomst. Sedan dess har hon systematiskt bjudit in valårets huvudpersoner för att påverka dem att tysta den folkliga oppositionen mot regimen.

Hon har lyckats förvånansvärt bra. Stefan Löfvén gjorde snabbt Nordiska motståndsrörelsen till sin huvudfiende i valrörelsen. Moderatledaren Ulf Kristersson besökte Fried den 27 juni i somras. I ett samtal om Almedalen kallade Kristersson Nordiska motståndsrörelsen för ”knäppgökar”, men blev tillrättavisad av Fried: ”Kalla dem inte knäppgökar. Nazisterna är farliga och organiserade”.

I Almedalen några dagar efter mötet presenterade Ulf Kristersson ett nytt förslag – deltagande i våldsbejakande organisationers verksamhet i Sverige ska förbjudas. Ulf Kristersson berättar i en intervju med Dagens Nyheter att samtalet med Fried var en del i processen bakom den ”nya hårdare linjen mot grupper som NMR”.

Centerpartiets ledare Annie Lööf säger efter sitt möte med Fried:

— Det är ett av starkaste möten jag haft. Vi pratade om den rädsla hon känner inför värderingsförskjutningarna i dag i samhället. Det blev så starkt att höra henne tala om likheterna med 30-talet.

Och Miljöpartiets kulturminister Alice Bah Kuhnke talar också om samtalet med Fried som en frälsningsupplevelse:

— Hon är så tydlig: detta kommer leda till död. Hon lindar inte in orden.

Hédi Fried säger själv till DN att den politiker hon beundrar mest är Winston Churchill. Om statsminister Stefan Löfvén säger hon:

— Han är en mycket fin människa, varm och empatisk, han vill så gärna.

När Nordiska motståndsrörelsen manifesterade i Stockholm den 25 augusti stod Fried åter bland motståndarna och hetsade mot yttrandefrihet och patriotism. Det sionistiska lobbyarbetet mot Motståndsrörelsens rätt att bedriva valkampanj intensifieras.

Källa:
Hédi Fried: Vi måste förstå att demokratin är hotad

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
13 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Nybörjare
Peter
1 år sedan

Ja, man blir bara äcklad!

peckerwood
Nybörjare
peckerwood
1 år sedan

til å være enda en ovelever i fra en ”dødsleier”så må man jo si at dem gjorde en utrolig dårlig jobb med å ta livet av folk i og med så mange overlevde og løper rundt å tjener penger på dette.ikke alene med denne ”jobben”

Victor
Nybörjare
Victor
1 år sedan

Jag trodde judarna sedan 1948 hade ett land som heter Israel? Vad gör hon ens här? Åk hem med dig. Du har ingen rätt att bestämma här!

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
1 år sedan
Reply to  Victor

Just det!

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

ögonen är kalla som två isbitar, typisk psykopatblick

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Det råder ond bråd död i Palestina – kanske vore ett förbud mot judar lösningen på problemet?

”Kalla dem inte knäppgökar. Judarna är farliga och organiserade”.

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Inte alla judar, men vissa är både knäppa, organiserade och farliga. Svårt att skilja på galna och icke-galna i många fall.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
1 år sedan

De judiska lögnarna fortsätter sin propaganda i vårt land med våra styrandes goda minne.Detta parasiterande folk har ingen heder utan ljuger obehindrat för att fortsätta att få ekonomiska fördelar för den så kallade förintelsen.

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Många som är mycket yngre vet inte vad de heter och känner inte igen sina nära släktingar. Precis som om man skulle kunna lita på hennes över 70 år gamla ”minnen”, som dessutom kan förmodas ha blivit färgade av tusentals tvivelaktiga filmer, artiklar m m, ens om man utgick från att hon verkligen trodde på det hon sa…

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
1 år sedan

Och ingen törs syna dessa lögner. Konfrontera lögnerskan och be om bevis, bevis som håller i en opartisk rättegång. Hörsägen är inget bevis. Min vän eller väninna såg med egna ögon, håller heller inte.
En dag kommer deras korthuslögner att implodera och det sista man hör är, ja men det var sant i mina fantasier. Det är makalöst att någon tusendel av jordens befolkning kan hålla resten i strypkoppel genom en lögn utan att majoriteten gör uppror och rensar upp i träsket av myter och sagor?

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan

En lampskärm läre lyktstolpar ljuga mot pengar.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Tillgång till gamla dokument och forskning förklarade sanningen om Auschwitz. Spridningen av sanningen på internet är något judarna, segermakterna och ingen kunde förutse efter andra världskriget. Sanningen omvandlar judar från lidande beklagensvärt förtryckta människor till brutala skrupelfria lögnare och parasiter och rasistiska massmördare. Det är klart att de gör allt för att bekämpa männinskor och organisationer som sprida sanningen. Men tyvärr finns det också europeiska regeringar och människor som gillar att göra tyskarna skamsen (inte mig) med förintelselögnar och gaskammare.

Slipsen
Nybörjare
Slipsen
1 år sedan

Vilken hycklande utlänning! Hon kan inte ens svenska men ska styra ”våra” politiker till nickedockor i sin judiska riktning. Först tala om att demokratin är hotad och därefter tala om förbud mot vissa organisationer och åsikter! Demokratin har inte existerat på många decennier för demokrati är folkstyre och folket har inte ens styrt över sina egna liv de senaste 70 åren! Folkomröstningar är endast vägledande, val riggade, decemberöverenskommelsen, 8 partier som i de avgörande frågorna är överens, minoritetsregeringar(jag trodde länge att majoritetsprincipen gällde i en demokrati, en falsk världsekonomi styrd av en liten klick som de allra flesta är beroende… Läs mer »