Judisk makt-kvinna skyller den ökade antisemitismen i Östeuropa på Polen

ANTISEMITISM. USA:s president har nominerat finanskvinnan Georgette Mosbacher till posten som Amerikas nästa diplomat i Polen. Hon har redan hamnat i blåsväder.

Georgette Mosbacher festar loss på den judiska tidningen Financial Times 125-årsjubileum. Foto: Grace Villamil (CC BY 2.0)

Det var under en utfrågning vid nomineringen av blivande amerikanska ambassadörer utomlands som presidenten Donald Trumps kandidat till posten i Polen, Georgette Mosbacher, kritiserade Polen för att bära skulden till den ökade antisemitismen i Östeuropa.

Att Polen är skyldig till detta beror enligt Mosbacher på att Polen tidigare i år gjorde det kriminellt att anklaga Polen för händelser som judarna påstår att de utsattes för på polsk mark under andra världskriget, när regionen styrdes av Tyskland. Att polackerna inte accepterar att bli utsatta för falska anklagelser är någonting som mötte starka reaktioner från Israel. Israels ilska skall i sin tur ha mött kritik i Polen, kritik som i sig innebär ökad antisemitism i Polen.

Polens vice utrikesminister Bartosz Cichocki sade att Polen inte accepterar den eventuellt blivande ambassadörens anklagelser att problemet med den ökade antisemitismen i Polen skulle bero på Polens nyligen förändrade lagstiftning. Detta meddelade skickade Cichocki till USA:s toppdiplomat i Europa, Wess Mitchell, i onsdags.

Om Israel kan han något ansvar för den ökade antisemitismen i Polen och i Östeuropa, är antagligen en fråga som inte ens får ställas. När Sveriges Radio ställde den frågan till Israels dåvarande ambassadör i Sverige, Isaac Bachman, ledde det till diplomatiska förvecklingar, reprimander till journalisten som skötte sitt jobb, en förtvivlad radiochef och oförbehållsamma ursäkter till det kränkta judiska folket.

Källa:
Poland says US ambassador nominee’s words are not acceptable

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
AndreKlausDevaAnders JonssonKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

tacka fan för det, men där hade de ju vett nog att tom. under brinnande marxistdiktatur slänga ut dom

Johan
Medlem

Det är visst aldrig deras fel att ”antisemitism” existerar, enligt deras förvridna ”logik”

Alla incidenter av ”antisemitism” är helt och hållet deras fel och har alltid varit det

Henke Himmlär
Medlem

Om vita män slutar bry sig om vad vita kvinnor tycker så är judefrågan helt plötsligt utraderad. ☺

När vita män gör som vita män vill utan hänsyn till någonting annat så har juden inte längre någon makt.

Henke Himmlär
Medlem

Och det stora problemet idag är att vita män vill vara ”populära” hos vita kvinnor. Jävla kryp!

Karl-Путин A
Medlem

Har du blivit en incel, eller hur är det fatt?

Anders Jonsson
Medlem

Vad är det för fel på vita kvinnor menar du?

Jag älskar vita kvinnor. Dom bästa som finns.

Dessutom är det bara vita kvinnor som kan få vita barn.

Henke Himmlär
Medlem

Läs min kommentar nedan. Det ”lilla” problemet med vita kvinnor idag är att 99% inte bara röstar fel utan dessutom lyckas hunsa männen i sin omgivning. Om vita män gjorde som de ville utan att ta hänsyn till vita kvinnor med FEL åsikter så vore inte juden något problem.

Karl-Путин A
Medlem

Min vita kvinna tycker att judar är äckliga – ska jag föregå med ”gott exempel” och ignorera vad hon tycker?

Henke Himmlär
Medlem

Hehe jag ska inte förklara för dig hur korkad din kommentar är. Istället ska jag vänligt förklara att du och den andre här ovan uppenbarligen har missuppfattat mig, eller inte fattat alls. Alltså, på den tiden vita män bestämde i världen så brydde de sig inte om någonting annat än just det. Numera kan en vit man innerst inne ha sunda åsikter, men låter ändå en vit kvinna med dåliga åsikter bestämma över honom. Eftersom nästan samtliga vita kvinnor idag har ”tveksamma” åsikter så går allt åt skogen när de i sin tur bestämmer över alla vita män (nästan alla).… Läs mer »

Anders Jonsson
Medlem

Himmlär: Jag håller inte med dig alls och jag vet inte vilka du umgås med, men dom män jag känner låter inte sin kvinna bestämma över dom.

Förhoppningsvis finns det i en relation mellan man/kvinna en respekt för varandra.

Män och kvinnor kompletterar varandra.
När du skriver som du gör Himmlär så känns det som att du hatar kvinnor?

Jag tycker väldigt illa om den typen av retorik. Det liknar det white-sharia skitsnack som Dailystormer höll på med.

Totalt förkastligt.

Om det är något vita män och kvinnor behöver så är det en sund nationalsocialism. Den kännetecknas av respekt och kärlek mellan könen.

Hell seger!

Henke Himmlär
Medlem

Ja idealet är naturligtvis någonting helt annat. I en idealisk värld fanns inga problem alls. Jag hatar inte vare sig män eller kvinnor med rätt åsikter. Verkligheten säger emellertid att kvinnor har mer fel än män. Kvinnor är mer vänster och mer för rasblandning och folkförräderi. Det är bättre att göra rätt och därmed bli mindre ”populär” (för tillfället) än att försöka bli populär hos kvinnor med FEL åsikter. Vita män måste alltså sluta försöka ställa sig in hos kvinnor. Framförallt kvinnor med fel åsikter, men rent allmänt tycker jag det är en slavmentalitet att försöka ställa sig in överhuvudtaget.… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

@HH: Vita kvinnor fick rösträtt för ca 100 år sen, men att vita högkulturer som Egypten, Babylon, Grekland och Romarriket gick under, berodde alltså på att vita kvinnor röstade fel för 100 år sen? När kvinnorna fick rösträtt i Sverige 1921 var landet sedan länge ockuperat av judiska bankirer som organiserade plundringen av Ryssland, den sk ryska revolutionen, från Sverige (och USA). Jag vet inte vad du har för kvinna, men du ska nog inte låta henne representera den vita kvinnliga delen av mänskligheten. Hur många vita svenska män röstade på NRP när den möjligheten fanns?

Deva
Medlem
Deva

Dom flesta vita män gör idag precis det dom vill … Dricka öl, äta chips, titta på Lets Dance, 8-5 kneg, rösta på Moderaterna, köpa senaste mobilen, handla ny cykel på Klarna, 2 veckors solsemester och Fotbolls-VM…

Henke Himmlär
Medlem

Därför att de inte vågar styra världen, av rädsla för att bli impopulära hos vita kvinnor.

Men ja, jag håller med om att det du räknar upp är ett problem. Jag hävdar dock att det är ett direkt resultat av att de kryper. Vita män är slavar.

Deva
Medlem
Deva

En stor del av vår vita Elit och sk. Ledare tjänar och styr över oss i symbios med Juden. Det är lönsamt …

Klaus
Medlem

Inte USAs president, judar positionerar den antivita rasistiska judinna i Polen. Antisemitism, (judefientlighet) finns det eftersom judar gör pervers folkmordisk Talmud-politik, antieuropeisk antigermansk, eftersom judar är bakom massinvasionen till Europa, eftersom judar är bakom krig i Orienten, eftersom judar är bakom världskrig 1 och 2, eftersom Israel är ett kriminellt parasitärt land, eftersom judar ljuger om ”förintelsen”, eftersom judar fick tidnings- och propagandadominans (lögnmedia), eftersom judar är bakom kommunismen. Judar, kommunister, socialdemokrater, fattar ni äntligen?

Andre
Medlem

Voldtatt av muslimer og tråkket på av kvinner. Dere burde heller lære av jødene. De vet å forsvare seg mot muslimer og de lar ikke fittstim-lesber styre landet!