Judisk makt i Tyskland kritiserar tyskar – som hedrar ”förintelseoffren”

JUDISK LOBBYISM. Det tyska folket fick smaka på judarnas hat när ”förintelseöverlevaren” Charlotte Knobloch kritiserade det tyska paritet Alternative für Deutschland (AfD).

Charlotte Knobloch är ordförande för Israeliska judiska samfundet i München och övre Bayern.

Under ett möte inför minnesdagen av den så kallade förintelsen – där även representanter för AfD närvarade – i syfte att uppmärksamma det judiska folkets historiska lidande under andra världskriget, gick Knobloch till verbala angrepp mot partiet.

Knobloch anklagade under mötet AfD för antisemitism.

Detta så kallade alternativ för Tyskland baserar sin politik på hat och brist på tolerans, inte bara för mig [som är judinna], den är heller inte förenlig med vår demokratiska konstitution. Återvänd till den ed på en fritt tänkande demokrati ni svor ert land.

Som ett resultat av detta lämnade 18 av de 22 parlamentsledamöter tillhörande AfD demonstrativt plenisalen i protest mot Knoblochs påhopp. Samtidigt applåderade de flesta andra mötesdeltagarna och gav Knobloch en stående ovation.

Twitterprofilen Curse kommenterar händelsen med orden:

Tänk dig att hylla ett folk som hatar ditt folk.

Att tjäna judarnas intressen är grunden för den tyska nationen
De grönas ledare i parlamentet, den vita kvinnan Katharina Schulze, fortsatte att kritisera AfD efter mötet:

Var inte rädda för att gamla vita män kommer att kunna förstöra framtiden bara för att de inte klarar av mångfalden.

I ett tweet skålar hon med ett skummande ölglas för den judiska bilden av Tyskland:

Dr. Charlotte Knoblach sammanfattade saken perfekt: ’Aldrig mer! måste vara det grundläggande löftet för förbundsrepubliken’. För detta ’Aldrig mer!’ måste vi kämpa varje dag. För tolerans. För jämlikhet. För Frihet. För Vår Demokrati!

Schulze är en av de mest hängivna prosemiterna för De Gröna och talar ofta om vikten av kampen mot antisemitism. Som exempel har hon förfasats över att Kuwait Air inte tar emot israeliska passagerare på sina flygplan.

…det är chockerande över hur lite folk bryr sig om detta. Var finns protesterna när judar förföljs?

På bara två år har Schulze gjort raketkarriär till partitoppen inom Die Grünen. Curse ställer den retoriska frågan om den snabba karriären beror på hennes judiska aktivism.

Den största och mest seglivade lögnen i modern historia
Twitterprofilen Patrick Shively kommenterar Knoblochs antityska budskap med att skriva:

Profilen Betta utvecklar problemet:

Tänk er att mörda 40 till 60 miljoner människor och sedan skapa förintelseismen för att mörklägga det.

Källa:
Twitter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Klaus says:

  ”Unser Land” sade Knobloch (vort land). Jag trodde det är Israel, landet som kostade miljontals människoliv. Varför finns det så många judar i det ockuperade odemokratiske Tyskland (trots ”förintelse”)? För att parasitera och förstöra det vita samhället. Judar vill bestämma befolkningens utseende, bastarder ska bo där, Talmud och Kalergi-planen gäller. Judar är avundsjuka och svartsjuka lika som de kultur- och rasfrämlingar som judar välkomnar i Germania.
  De gröna med Josef Fischer och Kohn-Bendit var antigermaniskt rasistiska från början. Det gillade uppenbarligen många fördummade tyskar.

 • Ramón Mercader says:

  Undra hur många löss NSDAP-Tyskland och 3:e riket har förintat totalt genom att gasa judars m.fl. kläder?

  Kan det överstiga 6 miljoner löss tro?

  Utan allierades bombningar av bl.a. mattransporterna så kunde färre judar m.fl. ha dött i svält och fler löss ha förintats genom gasning av deras kläder.

  De borde fråga sig om NSDAP-Tyskland/3:e riket skulle ha skippat att förinta löss genom att gasa deras kläder.


 • Lämna ett svar