Judisk makt-gigant och supersionist i Sverige död

SIONISM. Jackie Jakubowski har gått bort. Den projudiska pressen hyllar honom som en ”bekämpare av antisemitism” och ”röst för tolerans och mångfald”. 

Judisk makt-giganten och supersionisten Jackie Jakubowski har dött vid 68 års ålder. Han kom till Sverige från Polen 1970 och var 1980-2015 chefredaktör för tidskriften Judisk Krönika.

Han var även under många år ansvarig utgivare för samma publikation och kulturjournalist vid DN.

DN kommenterar:

— Att vi idag reagerar på antisemitismens uttryck i offentligheten är till stor del Jackie Jakubowskis förtjänst.

Judisk krönika kommenterar: ”en röst för tolerans och mångfald, både utanför och innanför det judiska”.

Nedan följer ett axplock av Jakubowskis insatser som judisk-maktföreträdare och sionist.

Arrangerad tuppfäktning
2006 deltog Jakubowski i en debattduell med den evige kombattanten, stamfränden och liberalen Göran Rosenberg.

Debatten handlade om en inomjudisk dispyt om Israels utrikespolitik mot bakgrund av Israels aggressiva expansionism i Mellanöstern.

Jakubowski gick till frontalangrepp mot Rosenberg som kritiserat Israels utrikespolitik. Han hävdade att Rosenberg är ”närd av kommunistisk ideologi och egna identitetsgrubblerier”.

Nordfronts skribent kallade då debaclet för en ”arrangerad tuppfäktning” som visar att oenigheten mellan de två debattörerna och stamfränderna nog inte satt så djupt: Rosenberg må ha varit ärlig i sin kritik av Jakubowskis öppna rasism mot goyer. Men han ifrågasatte aldrig Israels rätt att ockupera områden som tillhör andra folk. Han önskade bara det kunde ske på ett snyggare sätt.

Genom att offentligt exponera och överdriva inometniska konflikter får man det judiska folket att framstå som splittrat snarare än välorganiserat, enligt skribenten.

”Antisemitismen är en sjukdom hos icke-judar”
2014 kallade Jakubowski i judiska tidningen Expressen antisemitism för en sjukdom:

— Ja, fan ta er som tvingar mig och andra judar att befatta oss med ert hat! Glöm inte att antisemitismen är en sjukdom hos icke-judar men som judar får plågas av.

Enligt honom ska européer istället vara tacksamma över judarnas omfattande inflytande:

— Varken integration eller total assimilation av den judiska minoriteten, inte heller det överväldigande judiska bidraget till kultur- och samhällsutveckling i alla de länder i Europa där judar verkat, har varit tillräckligt för att antisemiterna skall acceptera den eviga ’främlingen’.

Jakubowski beskrev antisemitismen som ett växande hot som sprider sig på internet i synnerhet:

— Hatet på nätet har ständigt ökat de senaste decennierna och är i dag groteskt till sin omfattning (googla på ”jude” och datorn formligen exploderar av hat och hot riktade mot judarna).

”Vår uppgift att tänja på nationens trista gränser och öppna sinnena för det berikande främmande”
2019 nyöppnade Judiska muséet i nya lokaler. Det har byggts och iordningställts med medel i form av 1,6 miljoner kronor från staten, samt med bidrag från Postkodlotteriet och privatpersoner.

Jakubowski kommenterade nyöppnandet i DN. Han menade att judarnas ”uppgift är att tänja på nationens trista gränser och öppna sinnena för det berikande främmande”.

Vidare menade han judarna hjälper andra människor med invandrarbakgrund i Sverige genom att låta dessa ”lära av den judiska erfarenheten att en minoritets styrka ligger i dess vilja att bevara sin särart”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
6 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Peter
1 månad sedan

Prost! 🍺

Wäring
Wäring
1 månad sedan

De är verkligen sinnesjuka, dessa judar. De kommer aldrig att ge sig, de kommer aldrig att visa förståelse eller medmänsklighet. Precis som sina kusiner babbarna som på gatunivå blir kränkta om de inte får kränka, så blir judarna på en högre nivå och på ett förfinat sätt likaså kränkta om de inte får kränka, förtrycka, utrota, skoningslöst köra över sin omgivning, om folk klagar över att de importerar sina kusiner babbarna och andra folkslag. De lägger beslag på språket, på ord som ”tolerans” och alla använder sedan ett sådant ord med ett redan givet innehåll, man behöver inte fråga VAD… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 månad sedan

Ja, jävlar vad ledsen han lär bli när han väl kommer fram till Himlen:

comment image

Ulfrik
Ulfrik
1 månad sedan

En bra tid.

Jan Hjelm
Jan Hjelm
1 månad sedan

Fem minuter efter jag läste detta så kom jag på mig själv med att nynna förnöjt…

Fredrika
Fredrika
1 månad sedan

Judiska Expressen hyllar den underbara Jakubowski helt skamlöst oförblommat. Natalie Lantz heter beundrarinnan. Antagligen judinna. Vad de än kan känna för varandra privat ska de hylla varandra reservationslöst inför oss gojer. Man blir så äcklad. kultur/natalie-lantz/jackie-jakubowskis-livsgarning-ar-enastaende/