Judisk makt-boss: ”Förbud av kosherimport är brott mot mänskligheten”

NORGE. Juden Ervin Kohn kritiserar offentligt ett nytt förslag om förbud mot importerat kött som slaktats utan bedövning, så kallad kosherslakt.

Ervin Kohn till höger, föreståndare för ”Det mosaiske trossamfunn” och vice ordförande för Antirasistisk senter.

Det var djurrättsorganisationen Dyrebeskyttelsen i Norge som nyligen gick ut med ett förslag om att förbjuda importen av kött som slaktats utan bedövning. Ett sådant förbud skulle stoppa all import av både halal- och kosherkött, med andra ord kött som slaktats enligt muslimska respektive judiska ritualer. I dessa ingår att man inte får använda bedövning, vilket är anledningen till att metoderna har kritiserats av många för att vara alldeles för smärtsamma för djuren.

Efter att Dyrebeskyttelsen i Norge gått ut med förslaget kom juden Ervin Kohn, föreståndare för ”Det mosaiske trossamfunn” och vice ordförande i organisationen Antirasistisk senter, att gå ut i tidningen Vårt Land och kalla lagförslaget ett ”brott mot de mänskliga rättigheterna”.

— Slaktlagen är nog antisemitisk som den här. Ifall Norge förbjuder import av kosherkött är det ett brott mot de mänskliga rättigheterna, säger Kohn till Vårt Land.

Kohn kräver vidare att judar och muslimer borde få särbehandling av norska myndigheter.

— Har de tänkt ha en speciell etikett för jaktkött? Norska myndigheter borde göra ett liknande, kulturellt undantag för judar och muslimer, säger Kohn.

Källa:
Vil ha jødisk unntak i slakteloven

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
VeraThorKlausJan HjelmAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Innateus
Gäst
Innateus

Stora ord från en liten jude…

Lotta
Medlem

(((Deras))) folkmord på oss vita är ett riktigt brott mot mänskligheten!

Anders Jonsson
Medlem

Att projicera sin egen ondska och sitt eget hat på oss vita människor är en JUDISK specialitet. Med andra ord: JUDAR är specialister på att anklaga vita människor för sådant dom själva utför. Det är en oerhört vidrig och cynisk JUDISK metod. I det aktuella fallet med JUDEN Ervin Kohn så vill denne som representant för JUDISK makt få vita människor som reagerar mot JUDENS djurplågerier att känna skuld genom den sinnessjuka vidriga JUDISKA lögnen att det skulle bryta mot mänskliga rättigheter. Nu är det faktiskt djuren det aktuella fallet handlar om. Det vill säga djurens rätt att slippa bli… Läs mer »

Jan Hjelm
Medlem

Djuren ger oss mat på bordet. De gör det inte frivilligt. Därför är det människans plikt att slakta dem så smärtfritt som möjligt. Ett folks sätt att behandla djur – vilda som tama – visar hur de behandlar sina medmänniskor. Så länge nordbor är herrar i Norden så är det vi som sätter reglerna, intejudar eller muslimer. Så sluta gnälla om era rättigheter eller så flyttar ni till ett territorium där djurplågeri är lagligt. Förstått?

Anders Jonsson
Medlem

För JUDAR är det enligt deras talesman Ervin Kohn en ”mänsklig rättighet” att ha rätten att (oemotsagda och utan kritik från samvetsgranna människor) få plåga djur till döds med motiveringen att det står så i en pervers religiös skrift som en annan makt-JUDE skrivit för tusentals år sedan.

Det säger en hel del om JUDISK moral och etik. Det vill säga den är obefintlig.

Klaus
Medlem

Ras- och kulturfrämlingar som Ervin Kohn är en plåga i ett vitt samhälle.

Thor
Medlem

När en talmudlärd jude talar om vad som är ”bra för människorna” och ”brott mot de mänskliga rättigheterna” osv så omfattar det väl inte goyerna.
Enligt talmud lär enbart judar vara människor och goyer är boskap.

Vera
Medlem

En annan boss: Tjuren Ferdinand yttrar: ”Att beträda ett stall av en Jude är ett brott mot djurriket.”