Judisk ledare: Den vita rasen existerar inte

UTRIKES. En judisk ledare i Italiens huvudstad Rom hävdar att européerna inte behöver oroa sig över att bli en minoritet på grund av invandringen eftersom det inte existerar någon vit ras.

Ruth Dureghello, ledare för det judiska samfundet i Rom, kom nyligen med det absurda påståendet om att det inte existerar någon vit ras och därmed behöver inte européerna oroa sig för att bli en minoritet på grund av massinvandringen.

Det är otänkbart att man 2018 måste upprepa för okunniga att det inte finns någon vit ras att försvara”, skrev Dureghello på Twitter.

Ruth Dureghellos inlägg skrevs efter att nationalistpartiet Lega Nords politiker Attilio Fontana sagt att invandringen är ett hot mot “den vita rasen”.

— Vi kan inte acceptera alla asylsökare eftersom vi alla inte fungerar ihop, så vi måste göra våra val, sade Fontana och tillade att Italien måste bestämma “om vår etnicitet, om vår vita ras, om samhället kommer fortsätta att existera eller om det kommer att bli utplånat”, sa Attilio.

Nationalistpartiet Lega Nord ingår i en koalition med bland andra premiärminister Silvio Berlusconis parti Forza Italia. Partiet har många likheter med franska Front National och satt i regeringsställning i Italien 2001-2006.

Källa:
Italy election: ’White race’ remark sparks row

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
GrottbjörnenRokvikenMonsomSenasteVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Och judarna behöver inte heller oroa sig för att ses som en del av mänskligheten, för det är de inte – istället är de en avstickare av råttsläktet (som våra biologiska förfäder i form av primater lämnade bakom sig för sådär 60 miljoner år sedan), som aldrig utvecklades till människor, utan endast maskerade sig som sådana.

Se likheterna:

comment image

comment image

Rokviken
Medlem

Så fula och ondskefulla de ser ut.

Grottbjörnen
Medlem

resultatet av 4000 års inavel

Anders Jonsson
Medlem

Uttalandet visar bara hur ondskefull och djävulsk denne JUDE är.

Vera
Medlem

”Någon jäkla ordning måste det va” – resonerar judarna – eftersom den ena förintelsen är en lögn så måste vi skapa en ny – att förinta den vita rasen.

Senaste
Medlem

Göran Rosenberg var inne på samma spår när han vid riksmötets öppnande härom året predikade i Storkyrkan för politikerna och ifrågasatte vår existens: ”Mångkulturen är Europas öde och utmaning vare sig européerna vill det eller inte och oavsett hur många gränser de genom historien försökt befästa mellan sig. I sanningens namn har Europa därvid ett problem med sig självt eftersom européerna (vilka de nu är) ännu inte lyckats göra ett hem av sitt öde.” Han sade att han för 20 år sedan hade ”gott hopp om att Europa skulle övervinna sin historia och den europeiska unionen bli det hus som… Läs mer »

Monsom
Medlem

I den judiska zionistiska frankfurtskolan så ingår det att få Europen de vita ”identitetslösa”, att få dem förlora sin kultur mm är målet. Därav psyopsen ”vita existerar ej”. På nätet hävdar samma grupper att de vita egentligen är ”svarta albinos” :)
De påstår även att europas adel mestadels var svarta, som bevis för det lägger man ut pixlade bilder manipulerade där vita gjorts till svarta eller som i bilden nedan en dålig fake bild.
judar är lögnens folk och de föds med den och får det inpräntat från dess heliga skrifter
(baba kamm-vers 113 Talmud beskrivs hur juden bör och ska lura goyims)
comment image

Grottbjörnen
Medlem

Finns väl även en hel del teorier från kristna och mohammedanska teologer om att judar är så fula för att deras anletsdrag blev förvridna så att man skulle kunna se på dom att de hade fönekat jesus XD