Judisk inkassoorganisation pressar Tyskland på ytterligare 776 miljoner kronor

BERLIN. Den organisation i New York som hanterar skadeståndskrav för judars räkning som ”kompensation” för ”förintelsen” inkasserar ytterligare 776 666 000 kr. Samtidigt som de äldre ”förintelseöverlevarna” blir allt färre, utökas rättigheterna för deras barn att få ”kompensation”.

Konferensen för materiella krav på Tyskland är den New York-baserade organisation som hanterar skadeståndskrav på Tyskland efter andra världskriget. Pengarna påstås gå för att finansiera sociala hjälpprogram för ”förintelseöverlevare”.

Skadeståndskravskonferensens förhandlare, juden Greg Schneider, sade i tisdags att överenskommelsen innebär att förintelseöverlevarna som nu blir allt äldre och skröpligare under nästa år kommer att få 480 miljoner euro, eller nästan 5 miljarder kronor, att hjälpa dessa äldre judar med.

— Dessa äldre hjältar förtjänar det erkännande som ökade betalningar och välbehövliga tjänster kommer att förmedla, sade Schneider.

Tyskland går dessutom med på att öka pensionerna till 55 000 ”förintelseöverlevare” i centrala och östra Europa, och utöka behörigheterna för barn till överlevare att erhålla kompensation.

Konferensen för skadeståndskrav genomför kontinuerliga förhandlingar för att allt fler människor ska bli berättigade kompensation för ”förintelsen”. Sedan 1952 har Tyskland tvingats betala mer än 70 miljarder dollar, drygt 621 miljarder kronor, rapporterar AP.

Källa:
Germany agrees to $88 million more for Holocaust survivors

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
19 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Den-Kristne
Den-Kristne
1 år sedan

Att kräva kompensation för en bluff är helt sanslöst. Men när Europa har vaknat är det slut med det.

Anders Jonsson
Anders Jonsson
1 år sedan

JUDARNAS fräckhet och vedervärdighet saknar gräns.

Den måste stoppas.

_DH_
_DH_
1 år sedan

Skulle vara intressant att räkna ut hur mycket det judiska folket är skyldigt världen, så mycket de bedragit och stulit från oss genom hela deras historia.

Jag tycker dock vi kan dra streck över hela deras skuld om de alla tar livet av sig som botgörelse. Det är ju framtiden man ska tänka på, inte förbli kvar i det förflutna – och vilken framtid kan vara bättre än en utan judar?

Karl A
Karl A
1 år sedan

50 miljoner dollar om dagen betalar Tyskland i ”kompensation” + några u-båtar i miljardklassen emellanåt och några F-35 plan som USA fakturerar Tyskland.

Det är mycket pengar, men man undrar hur dagens Tyskland hade sett ut om Hitler inte hade försökt befria sitt folk. Antagligen som dagens Israel/Palestina där en (((ockupant))) kan skjuta ihjäl en palestinier utan att ens riskera någon rättegång och där tyskarna hade gått omkring i trasor och tiggt om ett daglönearbete hos (((ockupanterna))).

Christian Hamilton
Christian Hamilton
1 år sedan

Ja sannerligen är den största och grövsta lögnen i historien en kassako av ett format vi aldrig mer kommer att uppleva. Men kan någon komma med en enda vettig förklaring till detta folks speciella ställning över alla andra folk i världen. En enda vettig förklaring! Om nu den största lögnen i historien skulle vara sann och 6 miljoner judar skulle ha tagits av daga, vad är då detta mot de hundra miljoner ryssar som avrättades i Sovjet Unionen under majoriteten av judisk ledning? Vad är de uppdiktade 6 miljonerna gasade judar mot de 10 miljonerna ukrainare som sköts eller mestadels… Läs mer »

Peter
Peter
1 år sedan

Ja, och så alla millioner tyskar -15 millioner- som ”judarna” berövade livet efter 2:a världskriget…

Klaus
Klaus
1 år sedan

Regeringspolitiker i Tyskland byggde karriären på anti-tysk pro-amerikansk lismande politik och ”förintelsen” (typexempel Schäuble). Springer-koncernen (Bild-Zeitung) fick licens under förutsättning att de aldrig skriver negativt om (den judiskt styrda) USA. Ingen vågar säga:”Det är för sent nu. Ni fick nog pengar. Vi ska ändra ockupationslagar om förintelsen och tillåter publicera sanningen om koncentrationsläger. Forskare och sanningsskribenter som är fängslade kommer att friges och de ska få självklart skadestånd. Vi fick i övrigt aldrig skadestånd från Frankrike efter Napoleons krig.” Men man måste också se att tyskarna inte kunna göra något efter kriget. Det var ett totalt nederlag och landet låg… Läs mer »

Karl A
Karl A
1 år sedan
Reply to  Klaus

Apropå NATO så råder det även förbud mot att kritisera denna skurkorganisation, förutom judar och Israel. Snacka om demokrati och yttrandefrihet. När USAs president Reagan kom överens med Sovjetunionen om att Sovjet skulle dra sig ut ur DDR och resten av Östeuropa mot att NATO avvecklades, så skedde det rakt motsatta från USAs sida. Bara i Fuldadalen några mil söder om Hannover hade Sovjet 300 000 soldater som nu med facit i hand garanterade en viss trygghet för det östtyska folket. NATO har idag fler militärbaser vid Rysslands gränser än någonsin under det kalla kriget. Judelakejen Trump har fortsatt på… Läs mer »

Sigfrid
Sigfrid
1 år sedan

Helt otroligt hur judarna kan sko sig på en lögn men den enda orsaken måste vara att judarna styr världen.Men man har ändå svårt att förstå hur övriga världen kan låta sig utsugas av detta vidriga folkslag.

Jackie
Jackie
1 år sedan

När tar vansinnet ett slut? Hur länge ska Tyskland, som har så höga statsskulder och minsann andra bekymmer, betala för en påhittat saga och bluffare som kräver pengar privat? Kräks. ((De)) styr verkligen världen utan skam.

Torkelsson
Torkelsson
1 år sedan
Reply to  Jackie

Vansinnet tar väl slut när vi enas om att det ska upphöra? (Vi är dock inte där än)

Judarnas pengaskuld till väst ökar ytterligare med denna ”stöld” på 776 miljoner, och så har man fräckheten att prata om stulet ”Naziguld”

Pierre
Pierre
1 år sedan

Konstigt att de inte lägger några miljarder shekels på att reda ut deras självmedvetna schizogen?

Men härstammar man från ca tre kvinnor så gör man.

Karl A
Karl A
1 år sedan
Reply to  Pierre

Enligt deras Bibel är det EN kvinna och EN man, som dessutom var zoofil.

Yebamoth 63a: ”Adam hade samlag med alla djuren i Edens lustgård.”

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Karl A

synd att han inte fick några barn med Eva utan bara med apor och ormar isåfall

Peter
Peter
1 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

”deras bibel” -Ja, Talmud! -Sådana uslingar!

Karl A
Karl A
1 år sedan
Reply to  Peter

Nej, det är från Torah, Gamla Testamentet.

Karl A
Karl A
1 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Tänk på att både Adam och Eva var judar.

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan