Judisk hets fick Paul Nehlen avstängd från Twitter

YTTRANDEFRIHET. Paul Nehlen som kandiderar till USA:s kongress har stängts av från Twitter efter att ha publicerat en lista över judar som kritiserar honom.

Nordfront har tidigare skrivit om Paul Nehlen som utmanar Paul Ryan om posten som kongressledamot i ett av distrikten i Wisconsin. Nehlen har vunnit den amerikanska alt-right-rörelsens stöd genom att beskriva sig själv som pro-vit, stå upp för yttrandefrihet och kritisera judisk makt.

Men Nehlen har också fått många fiender tack vare sina ställningstaganden. När Nehlen gjorde en sammanställning över sina 81 värsta kritiker i media kom han fram till att 74 av de personerna var judar.

Efter att Nehlen noterat och påpekat detta startade bland annat juden Daniel Summers en kampanj för att få Nehlen avstängd från Twitter. Även den judiska lobbygruppen ADL, som har stort inflytande över sociala medier, har den senaste tiden attackerat Nehlen.

Under helgen blev också Nehlens konto, som nästan hade 100 000 följare, borttaget och ett av hans sista tweets tipsade om filmen ”The Jewish Role in the Porn Industry”.

GAB har Nehlen gått ut och sagt att han ser det som en seger att han blev avstängd från Twitter. Detta med hänvisning till de kända orden: ”För att ta reda på vem som styr ett samhälle, notera vem du inte får kritisera.”

Efter Nehlens avstängning har Twitter också drabbats av en våg med troll som skapar nya konton i Nehlens namn.

Som en del i Nehlens valkampanj lyfter han under parollen #ShallNotCensor fram ett lagförslag som skulle förbjuda censur av lagliga åsikter på Facebook, Twitter och andra sociala medier som blivit nyckelarenor för det offentliga samtalet. Avstängningen av Nehlen bevisar således att USA behöver hans politik.

Källa:
Paul Ryan challenger Paul Nehlen’s Twitter account suspended after anti-Semitic tweets

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Sverker says:

    Än mer tydligt att juden är i panik-stadie, för så här brukar inte den normalt sluge juden göra bort sig genom att visa sig inför världen.
    Nu ser ju alla vilket gäng som drar i trådarna.
    Härligt! Vi väntar ivrigt på nästa självmål.


  • Lämna ett svar