Judisk hakkorsattack mot polsk ambassad

SIONISM. Att den polske premiärministern hävdade att det även fanns judar som hade en skuld i den judiska myten om ”förintelsen” föll inte i god jord hos judisk makt-rörelsen. Nyligen täcktes Polens ambassad i Tel Aviv med glåpord som ”mördare” och den typen av felvända hakkors som brukas dyka upp på synagogor och moskéer i Västvärlden.

”Hakkors” på Polens ambassad i Tel Aviv. Foto: Israeliska polisen.

Den nationalkonservativa regeringen i Polen har hamnat i konflikt med den internationella judisk makt-rörelsen. Bakgrunden är att man nyligen införde en lag som förbjuder att man skuldbelägger Polen och dess folk för den så kallade förintelsen, När Polens premiärminister Mateusz Morawiecki skulle förklara lagen för en grupp journalister blev inte saken bättre:

— Du kommer inte att ses som kriminell ifall du säger att det fanns polska förövare, precis som att det fanns judiska förövare, ryska förövare likväl som ukrainska förövare. Det var inte endast tyska förövare.

LÄS ÄVEN: Judisk PR-attack mot Polen misslyckas och slår tillbaka på judarna

Att den polske premiärministern räknade upp judar bland andra folkgrupper som anklagats för delaktighet i ett mytologiskt folkmord väckte så stor uppståndelse att han offentligt och via en talesperson tvingades proklamera att han inte på något sätt var en revisionist.

— Premiärministern har kategoriskt och upprepade gånger tagit avstånd från förnekelse av förintelsen – mordet på den europeiska judenheten – likväl som antisemitism i alla dess former. Försök att jämställa de nazistiska tyska förövarnas brott med agerandet av deras offer – judiska, polska, zigenska etcetera – som kämpade för sin överlevnad, bör mötas med ett resolut och kraftigt fördömande, förklarade talespersonen å premiärministerns vägnar.

Men hans offentliga bekännelse till den judiska mytologin var inte nog för vissa judar, då Polens ambassad i den israeliska huvudstaden Tel Aviv under förra helgen utsattes för en klotterattack. ”Mördare”, ska attentatsmännen bland annat ha klottrat och samtidigt försökt spraya hakkors på ambassadens entré.

Israeliska polisen påstår sig nu undersöka vandaliseringen närmare.

Källor:
Polish leader denies being a Holocaust revisionist after blaming ‘Jewish perpetrators’
Swastikas drawn on Polish embassy in Israel

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
ErnstnordboFredrikaKarl AKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
André Devecseri
Medlem

Önskar att Polen (och alla andra vita länder) skulle göra det olagligt för judar att begå förtal mot vita genom att påstå att de skulle ha bedrivit judeutrotningar.

Vera
Medlem

Där ser man att den moderna judiska konsten inte ens kan rita hakkors rätt (och bra är det).

Rokviken
Medlem

De är med andra ord – avslöjade.

André Devecseri
Medlem

The goyim know!

Fredrika
Medlem

Riktigt entartete.

Klaus
Medlem

Judar är dårar, idioter, dårfinkar, lögnare och lider av storhetsvansinne, eller kort förenklat: psykopater som är rädda för sanningen om ”förintelsen”.

Karl-Путин A
Medlem

Juden George Soros är ett bevis så gott som något på att judar deltog i ”Förintelsen”, inte i Polen, men Polen hade naturligtvis sina egna Soros som berikade sig på sina stamfränders situation.

Polen som stat fanns för övrigt inte när ”Förintelsen” begicks, så dagens Polen kan naturligtvis inte ta ansvar för vad som hände eller inte hände och att bli förintad kunde betyda allt från att dö i en trafikolycka, bli deporterad eller frivilligt emigrera till USA och några gasugnar fanns inte i Auschwitz, det vet varenda skolunge idag.

Det är verkligen hög tid för en sanningskommission i världshistoriens största myt.

Ernst
Medlem

hela beskrivningen av skeenda 1933-1945 är gjord av segrarmakterna. det är så mycket som inte stämmer. polens aggression mot tyskar 1937-39 nämns inte. den judiska bojkotten av tyskland 1933-1939 namns heller aldrig. visst WWII, framförallt på östfronten var förskräckligt. men det räcker med att hålla sig till sanningen. nu har det verkliga lidandet de verkliga övergreppen som faktiskt skedde under WWII hamnat i skymundan till förmån för förintelsefalsariet.

nordbo
Medlem

Judar är bra kaxiga när de har mycket av USAs militära till sitt förfogande såklart – bara det att det kostar hiskerligt mycket när färdigt tillverkat bara får stå i ”vila” och galna stridiska bögpittar ala Mccain och alla de andra jämställt zionistiska löpare arbetar 24/7 för att ständigt hitta nya anledningar till att använda ”vilan” till (((attack))) Israel är mycket litet på världskartan som man inte bryr sig allt för mycket att vilja utvidga rent gränsmässigt – man är nöjd med att infiltrera länder däromkring med utresta. Man har Saudi i ryggen för detta,se på landet Jordan exempelvis, helt… Läs mer »

Ernst
Medlem

tror man på förintelsen så är man naturligtvis bitter. jag tror att även judarna skulle må bra av att förintelsemyten avslöjades en gång för alla.

Rokviken
Medlem

Förstår vad du menar. Men det är en utopi. Juden vänder kappan efter vinden oavsett var den befinner sig i.