Judisk butikskedja säljer strippklubbattiralj till barn

En av världens största butikskedjor, TESCO (namngivet efter Tessa Cohen), börjar nu lagom till jul att saluföra ett redskap som hittills varit förbehållet de som ägnar sig åt ”exotisk dans”. Reklamen och produkten riktar sig mot barn och det är även bland leksakerna man funnit denna strippklubbattiralj.

Med orden ”släpp lös den sexiga kattungen inom dig, montera enkelt Peekaboo-stången, sätt på den sexiga musiken så är det klart… snart kommer du att tjäna en förmögenhet av Peekaboodollar” gör man reklam för ”leksaken”.

Leksakskittet, Peekaboo pole-dancing kit, innehåller en kromad stång, en strumpebandshållare, låtsaspengar och en DVD som demonstrerar olika suggestiva dansrörelser. Hur ”leksaken” är menad att brukas förstår var och en av oss.

Flera engelska familjegrupper fördömer TESCO. Dr Adrian Rogers från Family Focus säger att produkten kommer att förstöra barns liv.
– Det är ett försök att få barn att anamma ett sexuellt beteende. Den säljs till fem- och sexåringar. Barnen uppmanas att dansa runt en stång vilket i vuxenvärlden tolkas som en fallossymbol.

Efter den storm av protester som kom efter avslöjandet av produkten har TESCO nu plockat bort den från leksaksektionen på sin Internetsida. Men de säger att den kommer att återfinnas som ”träningstillbehör”.

Sexualiseringen av barnen är medveten
Sexiga underkläder till barn, TV-program som befäster en bild av att flickan skall använda sin kropp som yttersta medel att få uppskattning, hypersexualiserade tonårstidningar, sidor på Internet där unga flickor visar upp sig för att bedömas med poäng och så vidare. Det är verkligheten idag och den har kommit till genom ett idogt arbete av de krafter som söker förstöra vårt folk.

I kölvattnet av detta kommer en generation av förstörda själar, ingen ifrågasätter de skador som detta i slutändan leder till hos den unga människan. Och systemet botar med ”lyckopiller”. Oönskade graviditeter, spridandet av könssjukdomar och en alltmer ökad oförmåga att skapa och bibehålla den kärnfamiljen är andra resultat vi ser.

Att detta är en medveten strategi från vårt folks fiender står utom all tvekan. Förstörs kärnfamiljen är man en bra bit på väg. Den kämpande skaran måste därför genom exempel visa alternativet och alltid sträva efter den sunda och rena relationen mellan man och kvinna. Den nationella individen måste ta vara på barnen och försäkra deras goda och sunda uppfostran. Genom levande exempel på alternativet till förfallet kan man lättast påverka sin omgivning. Man kan inte starkt nog betona vikten av detta.

Den nationella motståndsideologin är inte pryd och räds inte sexualiteten. Men den klargör med eftertyck att barnen skall lämnas ifred och att den endast är förbehållen vuxna män och kvinnor.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om