Judisk bedragare ska stoppa Brexit med telepati

JUDISKA BEDRÄGERIER. Uri Geller i Israel är känd för sina paranormala bedrägerier. Nu ska han stoppa Brexit med telepati, annars blir det ”en ekonomisk katastrof”.

Den judiske bedragaren Uri Geller ska stoppa Brexit med tankekraft.

Den stenrike judiske tv-presentatören och parapsykologen Uri Geller ska stoppa det brittiska folkets majoritetsvilja att lämna EU – Brexit – med telepati.

Uri Geller blev känd utanför Israel när han i Tyskland 1972 ”stoppade” en körande spårvagn med ren tankekraft. Berömd blev han senare för att han med ”tankekraft” kunde böja metallskedar.

”Tankekraften” fungerade så att han böjde skedarna med muskelkraft när ingen såg, och med att före sina demonstrationer utmatta metallen i skedarna genom att böja dem fram och tillbaka så att de lätt skulle trilla sönder:

— Kanske är jag för sent på det, men jag försöker åtminstone göra mitt bästa och använda mina paranormala förmågor, för det bekymrar mig mycket att Theresa May lämnar EU. Det skulle vara tragiskt, det skulle vara katastrofalt, särskilt för unga människor, säger Uri Geller.

— Och jag känner det, jag känner det, kalla det extrasensorisk perception, kalla det telepati, kalla det tankekraft.

Geller skrev ett öppet brev till Theresa May om allvaret i situationen. Brevet följs upp med en global parapsykologisk kampanj för att styra Storbritannien på rätt kurs igen.

Metoden går ut på att han visualiserar May signera ett dokument som återkallar artikel 50 och plantera denna vision direkt i Theresa Mays hjärna.

Han erbjuder också i sin visualisering i andra hand May möjligheten att hålla en ny folkomröstning i frågan. Denna andra folkomröstning kommer då att visa att britterna, som nu ”är bättre insatta i frågan” kommer att rösta för att stanna kvar i EU.

Gellers kraft kan tas tillvara av alla varje dag, genom att för åtminstone några sekunder inom ett tidsfönster mellan 11.11 på morgonen och 11.11 på kvällen – vilket enligt Geller är en magisk och mystisk tid — ta del av Gellers tankekraft som han skickar ut från ”en hemlig plats” en bit utanför sitt hem i Haifa.

Att på detta sätt manipulera Mays sinne är enligt Uri Geller inte alls oetiskt.

— Jag ser inte detta som att jag manipulerar hennes sinne. Jag ger henne ett scenario för att hon bättre ska förstå situationen. Jag öppnar upp hennes sinne så att hon kan höra folkets budskap.

I en intervju med nyhetsbyrån Reuters vänder Geller sig till kameramannen och säger direkt till tittarna:

Go for it! Snälla! Jag sänder er detta budskap, denna kraft, energin, jag hoppas ni tar emot den, bönar Uri Geller.

Källor:
Uri Geller calls on Britons to help telepathically stop Brexit
Uri Geller wants to stop Brexit telepathically
YouTube/Trending News

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Nybörjare
Peter
1 år sedan

Charlatanen medverkade i svensk teve på sjuttiotalet och skapade löpsedlar och rubriker i kvällspressen. (troligtvis 1974, det är svårt att finna spår på nätet, är spåren bortsopade?)

Dissident
Nybörjare
Dissident
1 år sedan

Även om Uri Geller är avslöjad som bedragare, så finns det mycket som tyder på att vi människor (framför allt människor med vår ariska fenotyp/DNA) tidigare i historien, hade en större insikt och kunskap om våra hjärnors mentala potential (dvs vad vi idag skulle kalla för s k övernaturliga förmågor). Tittar man (se föreläsningar på Youtube med författaren och vetenskapsjournalisten Graham Hancock. Givetvis är han anklagad för ”nazism”, https://en.wikipedia.org/wiki/Graham_Hancock . Hans böcker har sålt i 5 miljoner exemplar, samt översatts till 30 språk) på vad man idag skulle kunna kalla för ”suppressed archeology” eller ”hidden archeology”, så märker man helt… Läs mer »

Dissident
Nybörjare
Dissident
1 år sedan
Reply to  Dissident

Jag glömde ju en mycket viktig person i dessa sammanhang:

Ramses Sanguino

Kolla på Youtube, så kommer ni att förstå varför detta underbarn och hans förmågor, är något alla bör läsa på om:

https://www.youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=Ramses+Sanguino+&search_sort=relevance&search_category=0&page=

En mycket intressant föreläsning, är en censurerad TEDTalks-föreläsning, av fysikern Russell Targ, som i sina yngre år, arbetade inom olika forskningsprogram som amerikanska myndigheter hade, rörande ”remote viewing” och liknande ”övernaturliga” förmågor:

https://www.youtube.com/watch?v=hBl0cwyn5GY

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
1 år sedan
Reply to  Dissident

Behövs ingen Uri G längre. Folket matas och de sväljer allt. Förutom vi!

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

Var han inte pedofil också?
James Randi som har jagat olika ”medium” och trollkarlar när han avslöjar Uri Geller:
https://www.youtube.com/watch?v=NnDHPOWXFVI