Judisk attack mot brittiska Labour – prosemiter bildar eget

JUDISKT INFLYTANDE. Förra veckan lämnade flera parlamentariker Labour på grund av partiledarens ”antisemitism”.

Den prosionistiska sjuklövern.

Utbrytargruppen bestående av sju parlamentariker från bland annat brittiska Labourparitet deklarerade för en vecka sedan att de formellt lämnade det ”antisemitiska” vänsterpartiet Labour och istället bildade en egen, prosemitisk parlamentarisk grupp.

Brittiska Labourpartiets ledare, Jeremy Corbyn, själv med avlägset judiskt påbrå, har under lång tid anklagats för antisemitism och för att tillåta antisemitism inom partiet.

Judiska lobbygrupper har länge försökt tvinga bort Corbyn från partiledarposten. Han ses inte med blida ögon eftersom han står upp för palestiniernas mänskliga rättigheter under pågående judiska folkmord mot Palestina och dess folk.

Corbyn är av samma skäl också en förespråkare för BDS-rörelsen som med fredliga medel uppmanar till bojkott av israeliska varor och tjänster, i syfte att göra världen uppmärksam på terrorstatens brott mot internationella lagar.

Begreppet antisemitism blir allt bredare
Att förespråka bojkott av Israel och stödja BDS-rörelsen kallas numera antisemitism. Flera lagförslag om förbud mot bojkotter av Israel har lagts fram, på sätt som liknar de juridiska förfaranden som allt fler stater i USA genomgår – hittills 26 stater.

Trots alla påtryckningar har de judiska lobbygrupperna inte lyckats knäcka Corbyn.

Däremot lyckades de starta en klappjakt på politiker med lägre rang som pekades ut för ha fällt ”antisemitiska” kommentarer eller postat ”olämpliga” inlägg på sociala medier för att ”bevisa” på den djupt rotade antisemitismen i Labour.

Utbrytningen leds av judinnan Luciana Berger som på en presskonferens meddelade att hennes sjuklöver av före detta Labourpolitiker hade lämnat partiet, rapporterade bland andra BBC och Financial Times.

Judinnan Luciana Berger.

— Detta har varit ett mycket svårt, smärtsamt men nödvändigt beslut, sade en leende Luciana Berger.

— Ledningen har medvetet och upprepade gånger struntat i att ta itu med judehatet inom sina egna led. Och det är på grund av dessa skäl och många fler som jag har fattat detta beslut. Jag lämnar bakom mig en organisationskultur med mobbing, trångsynthet och hot. Jag ser fram emot en framtid med kolleger som respekterar varandra och som brinner för att arbeta tillsammans för vårt [sic] mäktiga land, fortsatte Berger.

Labours vice ordförande, Tom Watson, uppmanade partiets ”vänsterkant” att sluta fira att de sju politikerna hade lämnat Labour, och sade att det inträffade innebar ”ånger och eftertanke, inte en tid att uttrycka ilska eller triumf”.

Obefogad smutskastning
Finian Cunningham skriver i en krönika för Sputnik News att anklagelserna från Bergers sjuklöver att Labour har en ”institutionaliserad antisemitism” är obefogad smutskastning av Jeremy Corbyn och resten av partiet.

Men Cunningham använder sig av en gammal definition på antisemitism, och skiljer – liksom Corbyn själv – på förföljelse av judar och kritik mot Israels politik.

Berger och hennes utbrytargrupp använder Theresa Mays nya definition i vilken bland annat gäller att även varje form av kritik mot Israel som stat eller dess politik är antisemitism.

Finian Cunningham anser att det är signifikativt att den prosionistiska utbrytargruppen från Labour vägrar tala om varifrån den finansieras. Cunningham misstänker att Berger och hennes kumpaner finansieras av den mäktiga israeliska lobbyn.

Utbrytargruppens politik är i den viktiga Brexitfrågan också mer i linje med den judiska lobbyns önskemål. Skillnaderna i den politik som kommer att föras för Storbritanniens del ska vara så små som möjligt jämfört med hur det är idag under överstatens styrning.

Källor:
Seven MPs resign from Labour in challenge to Corbyn
Anti-Semitism Cover for Censorship
Luciana Berger on Brexit

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Rokviken says:

  Hoppas de har förberett sig. För nu kollapsar dollarn och idag.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=94&v=2etRX97Byq8

  • Klaus says:

   Om dollarn inte kollapsar idag så någon gång senare. Jag undrar sedan länge varför väldigt rika människor som har mycket pengar på banken och makt inte är mot det judiska (Rothschild’s) banksystemet där banker kan göra pengar ur ingenting. De rika förlora också pengar efter bankkollaps. Men det är den översta liten ”gangstereliten” (Illuminati) som blir rikare, som har guld, andra ädelmetaller, ädelstenar och fast egendom. Det är därför att Guld Adam köper upp då och då så mycket guld som möjligt.

 • Klaus says:

  Jag rekommenderar igen att köpa fast egendom, att prioritera den istället för en bil. Ni har många möjligheter att köpa fast egendom i Sverige. Bilen skulle vara den minimala nödvendiga, men tänk ochså på att en begagnad medelklassbil eller överklassbil är generellt robuster än en ny minibil.


 • Lämna ett svar