Judisk akademiker erkänner att folkutbytet i Europa är ett experiment

MEDIA. Red Ice har tittat närmare på händelsen där en judisk akademiker från Harvard University nyligen erkände i tysk TV att folkutbytet i Europa är orkestrerad.

Yascha Mounk är en tyskjudisk akademiker och journalist som arbetar som föreläsare på Harvard university i Boston. Som frilansjournalist skriver han för The New York Times, The Wall Street Journal, Foreign Affairs, Slate.com och Zeit Online.

Han blev nyligen intervjuad av den tyska statskanalen om framväxten av ”onda högerpopulister” i Tyskland och Europa. Under intervjun erkänade han att ”vi provar ett historiskt unikt experiment: Att transformera ett monoetniskt, monokulturellt samhälle till ett multietniskt”.

Mounk ansluter sig till en lång lista av människor som alla har erkänt att det försigår ett pågående folkutbyte i Europa och i andra länder som har grundats av européerna. Barbra Spectre, Gregor Gysi, Anetta Kahane, Noel Ignatiev, bra för att nämna några namn, har alla sagt öppet att det mångkulturella experimentet handlar om att få ett ”slut på vithet”. Det handlar inte om att hjälpa människor i nöd, det handlar om att transformera nationer. Det handlar alltså inte om låga födelseantal eller ekonomiska skäl, det handlar om att översvämma europeiska länder med rasfrämlingar.

Källa:
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
AllannordboTorkelssonJakobFimbultyr Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ernst
Medlem

detta vill det svenska folket inte förstå. svenskarna vill ha ”lagom” invandring och ”lyckad” integration. JA! så dumt tänker de flesta svenskar. precis som att tänka ”lagom sjuk och sen en lyckad död”. SVENSKAR VAKNA!! NI HÅLLER PÅ ATT UTPLÅNAS!!!!

nordbo
Medlem

Med tanke på din lilla bokstav som början i ditt stycke så trivs du motvilligt i denna smältdegel – så är de faktiskt

Anders Jonsson
Medlem

Ännu en vedervärdig folkmördar JUDE.

Hell seger!

Anders Jonsson
Medlem

Detta en akademiker som uttalar sig.

Tänk då på alla JUDAR med lakejer som finns bakom kulisserna, i de slutna rummen. De interna mäktiga, för offentligheten hemliga och mycket diskreta kretsarna, som är dem som orkestrerar det hela, och som aldrig skulle uttala (((sina))) intentioner på det öppna sättet.

Europas vita folk:

Vakna och ta upp kampen och vi kommer krossa (((fienden))).

Klaus
Medlem

Det är inget experiment som kan hävas, det är värre, inte vändbart, det är judarnas antigermanska folkmord enligt gamla Talmud och Kalergi-planen.

Fimbultyr
Medlem

Det som den vita rasen har problem med är att vi inte är tillräckligt bra styresmän! Om den vita rasen ska styra världen (vilket den ska), så måste vi vara bättre på det! Vi behöver vara i kontakt med vår själ och känna till hur man skapar en bra värld för alla raser! Inte bara bygga ett litet etniskt vitt torn här i Europa!

Klaus
Medlem

Det finns kanske för mycket avund bland den vita rasen (européer), som måste övervinnas.

Fimbultyr
Medlem

Vi vita nationalister (germanska nationalister) behöver bli bättre på att hjälpa varandra och glädjas åt varandras framgångar i alla lägen. Egot är en negativ kraft som okontrollerad, försöker att förstöra för oss alla, framförallt relationer!
Egot är vår fiende. Svält det.

Jakob
Medlem

Byt ut ordet ”experiment” mot medveten och planlagd krigsföring, så är det ännu närmare sanningen. På höjden av (((deras))) framgång kommer de att falla. This time the world.

J.N.
Medlem

Har detta vidriga ”folk” blivit så självsäkra, så att dom t.om. experimenterar med hur mycket dom kan avslöja öppet, utan att en större massa vaknar, och agerar? Ett högt spel kan tyckas.

Allan
Medlem

Den judiska fräckheten.
Juden älskar att känna skadeglädje.
Hur någon är och beter sig är genetiskt betingat.