Judinnan Helle Klein: ”Väktare är det största säkerhetshotet för medborgarna”

INRIKES. Efter två ordningsvakters ingripande mot en biljettlös mörkhyad gravid kvinna i Stockholms tunnelbana tidigare i veckan anser nu debattören Helle Klein att ”väktare är det största säkerhetshotet mot medborgarna”.

Klicka för större bild.

Judinnan, socialdemokraten, prästen och proffstyckaren Helle Klein har i ett inlägg på Twitter identifierat det största säkerhetshotet mot oss medborgare. Det är inte terrorister eller våldtäktsmän eller beväpnade främlingsgäng i förorterna. Inte heller Trump eller Putin. Nej, det är ordningsvakterna i Stockholms tunnelbana.

Bakgrunden till Kleins utspel är en händelse tidigare i veckan när en mörkhyad gravid kvinna skulle avvisas från tunnelbanan av två ordningsvakter eftersom hon saknade giltigt färdbevis. När kvinnan vägrade att lämna vagnen och gjorde kraftigt motstånd valde vakterna att genomföra avvisningen med våld.

Filmsekvenser av händelsen har visats flitigt i media under veckan. I efterspelet har främlingskvinnan anmälts för våldsamt motstånd och ordningsvakterna för tjänstefel. Vakterna har även stängts av tills vidare.

Nordfront tar inte ställning i frågan om ordningsvakternas agerande, men finner däremot den extremt starka reaktionen på händelsen från kända opinionsbildare både förvånande och talande.

Helle Klein anser att händelsen visar att ”väktare är det största säkerhetshotet mot medborgarna”. Många skribenter har i svar på hennes Tweet intygat att de snarare ser ordningsvakterna i tunnelbanan som ett bidrag till ökad säkerhet, och att våldtäkter och gängvåld utgör betydligt allvarligare hot mot medborgarna.

”Komikern” och kurden Özz Nûjen uttalar sig också i en Tweet och ser händelsen som ett bevis på en avskyvärd rådande ”vit makt”:

Vit makt. Tryck ner en svart höggravid mamma på en bänk, med magen ner och tryck sedan ett knä i ryggen på henne. Låt hennes femåriga gråtande barn se detta. Be sen den svarta mamman att lugna ner sig. Lugna ner dig. Säger den vita makten lugnt.

Klicka för större bild.

I Aftonbladet rasar de tre svarta politikerna Mohamed Nuur (S), Momodou Malcolm Jallow (V) och Leila Ali-Elmi (MP) över incidenten i ett debattinlägg:

Vi har fått nog av det rasistiska våldet … Vi lever i samma land men med sämre förutsättningar … Så länge man har svart hudfärg är man föremål för rasistiskt våld och rasprofilering.

Jens Liljestrand, biträdande kulturchef på Expressen, skriver i en upprörd krönika om händelsen att ”vi har blivit ett folk utan empati”.

Ovanstående och andra opinionsbildare har däremot tigit fullständigt om den 83-årige rullstolsburne mannen i Blekinge som torterades i flera timmar, brändes och fick öronen avslitna av tre rånare i Blekinge på torsdagsnatten.

Ingen av dem har heller skrivit några upprörda inlägg om de två skandinaviska kvinnorna som våldtogs och halshöggs i Marocko i december. Sådana händelser passar inte in i den tillrättalagda politiska agendan om de vita svenskarnas förtryck av ”minoriteter”.

En av de som svarar Klein på Twitter sammanfattar vad många andra tycker: ”Uppenbarligen har SÄPO någonting att lära sig från dig. Islamister och andra anti-demokrater kan slänga sig i väggen. Det är ordningsvakter i tunnelbanan som utgör det största hotet mot oss alla”.

Källa:
I HUVUDET PÅ HELLE KLEIN

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Grottbjörnen says:

  jag har aldrig fått stryk av väktare, å andra sidan så ligger jag ju inte på marken och skriker som en psyksjuk människa så ofta

 • Fredrika says:

  Judinnan Helle Klein och den minst sagt suspekte Özz Nûjen med brottslingskopplingar bedriver antisvensk propagabda igen och bör därför kastas ut ur Sverige.

  Principiellt har judinnan delvis rätt. Väktare blir ett allt större säkerhetshot i landet. I paritet med att allt fler rasfrämlingar får jobb som väktare. De utgör impulsiva ”frivilliga poliser” som tar till våld mot de hatade svennarna. Deras våldsbenegänhet gör att även andra raser får smaka på våldet. De flesta våldsrott utförs trots allt av svarta mot svarta. Men den falska profeten Helle Klein utnyttjar såklart allt i syfte att stärka maktens anfall på nordens enda legitima folk.

  Inte heller har ovanstående kräk kritiserat brottslingen Viktoria Kawesa (före detta partiledare för Feministiskt Initiativ) för hennes våld mot en svensk man när hon själv försökte tjuvåka kollektivt och en väktate ingrep. Det är bara svennarna som ska kritiseras hela tiden oavsett vad det gäller och oavsett situation. Kasta bolagsmassmediernas spioner i fängelse och fördriv främmande folkgrupper ur Norden!

  Och Expressen menar faktiskt att vi med empati ska låta brottslingar och fiender göra vad som helst mot oss, mot samhällsfunktioner, mot lagen. Reglerna gäller bara skötsamma svennar.En sorts passiv uppvigling av rasfrämlingar att öka sitt våld på oss och på samhället. Såklart minskar empatin i ett samhälle ju mer mångkulturellt det blir! Det pågår för övrigt ett krig mot Norden. Väktarna oavsett klan eller rastillhörighet kommer inte åt den makt som bedriver kriget, de enda de kan försvara ordningen mot är de fotsoldater som på grund av att makten bedriver markkrig.

 • Synd att det inte finns kyrkoväktare längre som kan slänga ut Helle Klein . Följer man väktarnas instruktioner – händer inget. Alkohol och importerade bråkgener samt naturligtvis dessa förbannade droger med daltet om människors lika värde är ett problemgrodd som bara växer och den främlingsälskande pöbeln är ett gissel dessutom.


 • Lämna ett svar