Judinna vill förbjuda Motståndsrörelsen efter moskéattacken

INRIKES. Judinnan Helle Klein vill förbjuda Nordiska motståndsrörelsen efter moskéattackerna i Nya Zeeland.

I ett twitterinlägg frågar sig judinnan Helle Klein, som är präst inom svenska kyrkan, när Nordiska motståndsrörelsen kommer betraktas som en terrorrörelse i Sverige.

Anledningen är enligt inlägget att Brenton Tarrant, som genomförde en attack mot en moské i Nya Zeeland, har ”uppenbara kopplingar” till ”vit makt-miljön”.

Exakt hur attacken på Nya Zeeland har något med Motståndsrörelsen att göra förklaras inte i inlägget.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

18
Lämna en kommentar

Please Login to comment
14 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Child-Of-GodAndré Devecseripeckerwoodd.bKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Judisk terrorist (Baruch Goldstein) skjuter 1994 ihjäl nästan 50 bedjande människor vid moské i Palestina. https://sv.wikipedia.org/wiki/Baruch_Goldstein Kopplingar till det judiska folket (han var jude), judiska krigsförbrytelser (då han var officér inom IDF) och judisk terrorism (som medlem av JDL) uppenbar. När ska Paideia, Expo, SKMA och liknande judiska organisationer betraktas som terrorrörelser i Sverige?

Caesar-Aurelius
Medlem

Muslimextrem terrorist skjuter ihjäl åtminstone 235 bedjande människor i Rawdah mosken i Egypten.

Kopplingar till mellanöstern och muslimsk makt-miljön uppenbar. När ska sunnimuslimer och liknande org. betraktas som terrorrörelser i Sverige?

comment image

J.N.
Medlem

Tack för alla dina utmärkta påpekanden, och viktiga jämförelser.

Caesar-Aurelius
Medlem

En israelisk extremist attackerade en historisk moské i staden Jaffa den 2 februari under morgonbönen.

Sheikh Ahmed Ajwa, Imam av Hassan Bek-moskén i Jaffa, en del av Tel Aviv-Yafo kommunen i Israel, vittnade att en oidentifierad man som talade hebreiska förolämpade islam och muslimer och kastade en flaska med ett okänt innehåll mot moskéns främre port.

Kopplingar till judarna och judisk makt-miljön uppenbar. När ska Judiska Centralrådet och liknande org. betraktas som terrorrörelser i Sverige?

comment image

Caesar-Aurelius
Medlem

Tre terrorister, alla tre israeliska medborgare, och två israeliska poliser dödades i en attack mot al-Aqsa moskén.

”De tre angriparna var beväpnade med två maskingevär, en pistol och en kniv, enligt israelisk polis”.

Israelisk polis har identifierat alla tre terroristerna.

Kopplingar till judarna och judisk makt-miljön uppenbar. När ska Helle Klein och liknande betraktas som terroristsympatisörer i Sverige?

comment image

comment image

Tors Spjut
Medlem

Hon verkar ha samma logik som de använder sig av i ”Ancient Aliens” XD

J.N.
Medlem

Känns som en del obehagliga sammanträffanden just nu, först Säpo som pekar åt ”vit maktmiljö”, sedan terrordådet i moskén, och direkt i kölvattnet av den Helle Sveins antinordiska uttalande.

Saker och ting tycks gå Vänsterliberalernas väg just nu, förutom deras opinionsundersökning ;)

J.N.
Medlem

Inte särskilt många positiva kommentarer till hennes uttalande på Twitter, snarare ett visst stöd för Motståndsrörelsens fortsatta rätt till existens.

Grottbjörnen
Medlem

Breivik var inte nationalsocialist, han var kristen extremist, fast klart de spelar det kortet när de kan stå oemotsagda i lugenpresse

André Devecseri
Medlem

Han säger dock att han sedermera blivit nationalsocialist.

Child-Of-God
Medlem

glöm att man är kristen om man mördar.

det står skrivet på alla människors hjärtan (av sten?);

DU SKA ICKE MÖRDA!

Grottbjörnen
Medlem

Helle Klein, aldrig din ä***** ********a

_DH_
Medlem
_DH_

Det här var också av intresse, en judinna som i princip omfamnar attacken – ökända Janouch: https://twitter.com/katjanouch/status/1106639903130075137 ”Ser i flödet personer uttrycka chock över att någon vill döda muslimer. Samtidigt: Muslimer dödar varandra. 100.000 människor mördas varje år i världen pga är kristna.Sverige sponsrar terror så judar i Israel mördas för att de är judar. Samhället har inga problem visa hat. #svpol” Bra märkligt att en jude kan komma undan med ett uttalande som så skulle brännmärka en icke-judisk vit nationalist. Själv ser jag uttalandet som en del av samma judiska gottande över icke-judars död i allmänhet, och inser att… Läs mer »

J.N.
Medlem

Nej Janouch! judar mördas pga av vad andra folk uppfattar som fientligt beteende, och inte specifikt för att dem är judar, samma med muslimer, dem mördas pga av deras terror mot andra osv.

Jag anser att det generellt är ens handlingar man blir behandlad efter, och inte vilken etnisk grupp man tillhör.Men judarna vill alltid få det till antisemitism, för att fokus på deras beteende ska döljas.

Klaus
Medlem

Vit makt? Ja, självklart! Judisk makt? Nej tack, måste förhindras eller krossas, altid och överallt.

b¤d
Medlem

Bah.
Om man ser till det ytliga. Jag fortsätter ha välklippt skalle och snygg skjorta. Dvs, hoppas att de från denna dag tar sig en funderare när man ser mig/oss på stan.
Och såklart skall det ylas frenetiskt från det utvalda folket.

Juden borde fortsätta släktforska i askfatet.

Lingon.

peckerwood
Medlem

mossad utførte terror på lillehammer norge i 1973 når skal mossad klassifiseres som terrororganisasjon: https://no.wikipedia.org/wiki/Lillehammer-saken

Child-Of-God
Medlem

det finns påståenden om att denna Brenton Tarrant kommer från en judisk familj, att han semestrat? eller kanske det var att han arbetat inom turistnäringen i Israel.

också mycket märkligt att han inte nämner judar nånstans i sitt manifest.

däremot listar han upp ”fienderna”;
nazister
kommunister
islamister

(om jag kommer ihåg det korrekt)