Judinna uppmanade till statskupp – grinar över ”antisemitiska” reaktioner

CHUTZPAH. Den judiska före detta Pentagon-tjänstekvinnan Rosa Brooks uppmanade till militärkupp mot Donald Trump. Då hennes förslag mötte folkvrede har hon börjat klaga högljutt på ”antisemitism”.

Judinnan Rosa Brooks gillar inte president Donald Trump.

I en ledarartikel på den neokonservativa nättidningen foreignpolicy.com den 30 januari uppmanade judinnan Rosa Brooks till en militärkupp mot USA:s nytillträdde president Donald Trump. I ledarartikeln listar Brooks tre sätt på vilket man kan ”göra sig av med” Trump innan år 2020. Efter sina tre punkter nämner Brooks en fjärde möjlighet, en militärkupp, alternativt att militära ledare ordervägrar, eftersom det enligt Brooks finns en risk för ”vansinniga ordrar” från Trump.

Till skillnad från med gemene amerikan finns det skäl nog att misstänka att Brooks faktiskt besitter kapaciteten att i någorlunda utsträckning planera en statskupp mot Trump. Hon är en före detta tjänstekvinna från USA:s militärhögkvarter Pentagon, är gift med pensionerade Joseph Mauer, överste inom arméns specialstyrkor, samt arbetar för inflytelserika neokonservativa tankesmedjor med kopplingar till den judiske kapitalisten och vänsteraktivisten George Soros. Hon är dessutom dotter till den ökända kommunisten Barbara Ehrenreich och juden John Ehrenreich.

Efter ledarartikeln så haglade kritiken in. Vanliga människor kritiserade Brooks över sociala medier samt e-mail, vilket har lett till att Brooks nu gråter ut över radio och hävdar att en Alt-right lynchmobb utsätter henne för antisemitism.

Så här kommenterade hon saken foreignpolicy.com:

De antisemitiska klagomålen rann också in. En hemsida som kallas the ”Daily Stormer” noterade mörkt att jag är ”dottern till den ökände kommunisten Barbara Ehrenreich och juden John Ehrenreich,” och jag fick ett anonymt telefonsamtal från någon som informerade mig, med en hårresande hövlig ton, att han stödde en militärkupp ”för att döda alla judar”.

Källor:
Sedition: Jewish Ex-Pentagon Official Calls on Military to Overthrow Trump
Ex-Pentagon Official (((Rosa Brooks))) Suggests Military Coup, Then Claims to be Victim of “Anti-Semitism”
3 Ways to Get Rid of President Trump Before 2020
Journalist says she was the target of an ‘alt-right’ lynch mob

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

31 Kommentarer till "Judinna uppmanade till statskupp – grinar över ”antisemitiska” reaktioner"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

Oy vey !!

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

The goyim knows. Shut them down!!

Karl-Olov
Gäst
Nybörjare
Karl-Olov

Ganska lik sin stamfrände Paula Bieler både till utseendet och till sättet. Båda föredrar visst det här med att försöka kuppa bort såna de inte gillar.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Tänkte också på det och sedan på att den också är slående lik Migrationspartiets Isabella Lövin vilket ger vid handen att den senare är ännu en kryptojudinna. Judar är så inavlade att det bara finns ett begränsat antal modeller, men de är antivita allihop.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Det har alltid bara funnits en mjukvara till den judiska hjärnan och den har alltid varit antivit. Det går inte att programmera bort heller tyvärr.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Jodå det går alldeles utmärkt med ishacka som på (((Trotsij))).

Andersson
Gäst
Nybörjare

Numera går det tydligen även att klona dom. Bevare oss väl när tekniken kan spotta ut tusentals av dom i timmen.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Det blir ju en ewighetsmaskin.

Kunde inte låta bli den bjudningen, du har ju på gammalt gott manér bjudit på ett antal sådana.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

För att bara inte tala om när en sådan maskin kan spotta ut lika många muslimer, negrer och zigenare i timmen dessutom. Då blir roligt minsann.

Det är därför dessa tre sistnämnda grupper måste utplånas redan nu, medan tid är, om det inte redan är försent förstås, vilket vi skall hoppas det inte är.
Det gäller ju att stämma i bäcken istället för i ån.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Anonymt (((troll)))

En ewighetsmaskin är per definition endast för Der ewige jude, ditt dumma troll.

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

Judarna bekänner färg dagligen numera, och färgen är Antivit!

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Antivita judar som är vita..Har dom bytt skepnad ?.Anden i glaset o pergament,,slutade jag med när jag va 13.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Folket måste lära sig att det alltid är antisemitism att säga emot en jude. Att det är oamerikanskt att uppmana till statskupp mot presidenten är det väl ingen som bryr sig om. Brooks borde definitivt åtalas för uppvigling och terrorhot. Men Patriot Act gäller bara alla andra än judar. De är judarnas lagar gentemot gojerna.

Falkun
Gäst
Nybörjare
Falkun

Ja, det duger inte ens till när man försöker sig på att tala deras vidriga inavelspråk heller. De hatar dig ändå. De små djuren

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Finns en till fjant som fått knäppen angående Trump: https://goo.gl/images/7ySBzw

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

I alla tider har judarna uppvisat ungefär det här beteendet. Det slutar alltid med att de blir internerade och/eller utkastade. Jag börjar faktiskt tro nu att det snart är dags igen. Judarna är eviga samhällsomstörtare och svurna fiender till icke-judiska folk.

len
Gäst
Nybörjare
len

Ska börja hata judar nu menar hon ?

A
Gäst
Nybörjare
A

Jag tror mer på muslimer i så fall. DE om några är jordens cancer.

David
Gäst
Nybörjare
David

Någon mer som tycker hon är extremt lik Beiler?

Anki
Gäst
Nybörjare
Anki

Vem är det? Menar du Paula Bieler?

Carolina
Gäst
Nybörjare
Carolina

De två kanske är systrar.

Swedes4Trump
Gäst
Nybörjare
Swedes4Trump

Trump måste utföra en ”kontrollerad statskupp” snarast för att tygla konspiratörerna inom armén och underrättelsetjänsten. Vi får inte vara godtyckliga och tro att allt är frid och fröjd. Det kommer finnas höguppsatta tjänstemän inom alla delar av det amerikanska samhället redo att konspirera mot Trump, och i detta även arbeta tillsammans med utländska aktörer för att åstadkomma detta (läs Soros)

Ta lärdom av Erdogan, han provocerade fram en statskupp som han visste inte skulle lyckas, och med ryssarnas hjälp lyckades han slå ner den och arrestera, åtala flera tusen personal ur både underrättelsetjänsten och armén.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Det är den enda framkomliga vägen. (((Demokratin))) kan man glömma.

Svend
Gäst
Nybörjare
Svend
Det är bra att de helt öppet bekänner färg nu. Att de byggde FEMA-lägren för att internera och slakta 10-tals miljoner amerikaner står utom allt tvivel. Precis som i Sovjet där judar likt aset i artikeln slaktade 50-tals miljoner vita ryssar. Skillnaden nu är internet och att precis allt de ligger bakom och legat bakom är ute för allmän beskådan. Jag kan bara berätta vad min före detta kollega på oljeborrplattformen sa redan för många år sedan, ”om det verkligen är så att förintelsen är en bluff ska jag personligen slakta 1000-tals judar i Sverige. Jag ska bada i deras… Läs mer »
Fänrik Stål
Gäst
Nybörjare
Fänrik Stål

Jag tror nog att Trump lär bli en av dom få amerikanska presidenter i modern tid som kommer att öka sin popularitet inför omvalet 2020.

Tänk bara på att han bara har varit president i 20 dagar, alltså inte ens en månad och redan infriat fler vallöften än Obama gjorde på åtta år.

Polis i mundering
Gäst
Nybörjare
Polis i mundering

Finns det värre än judar i väst? Vid utinkontroller så brukar vi ofta hetsa judar att börja tjafsa så vi kan gå loss på dem med tårgas och batong.

88

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Värst av allt är och förblir muslimer, tätt följda av (på delad andraplats) zigenare och negrer.

Denna ordning förnekar sig aldrig, aldrig någonsin.

Ingen av dessa tre grupper har något existensberättigande.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Märks på alla minusröster att afa-trollen är härinne nu. Märkligt vad bittra de jämt och ständigt är.

kondomibyrålådan
Gäst
Nybörjare
kondomibyrålådan

Afa är miseria

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Uppmanade till miltär kupp?,,Här har vi en till synes normal människa,,som har vandrat ända till Pentagon,och sedan genom sina övertygelser,uppmanar till miltärkupp . Dom går alltså all in för att försöka sänka någon. Och sedan kommer o klagar,Om någon opponerar sig.förena eder världen över tror jag mig ha hört förut.Nu ska jag baka bröd.

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Har dom nu så att säga kanske medlen,media,pengar,eller kanske status positioner eller kanske andra medel så försöker dom uttnytja dem så långt det går.

wpDiscuz