Judinna ljuger öppet om sin anti-svenska aktivism

CHUTZPAH. Ingrid Lomfors, docent i historia och överintendent på Forum för levande historia förnekar nu att hon hävdat att det inte finns någon svensk kultur.

Ingrid Lomfors förnekar att det finns en ”inhemsk svensk kultur” – något hon nu förnekar. Klicka för större bild.

Nyligen gick judinnan Helle Klein till attack mot Kristdemokraterna, som hon menar är en del av ett ”högerextremt” och ”blåbrunt” block. Nu har hennes stamfrände Ingrid Lomfors, docent i historia och så kallad överintendent på lobbymyndigheten Forum för levande historia, följt upp med en attack mot partiledaren Ebba Busch Thor.

Enligt judinnan Lomfors har KD-ledaren nu ”sällat sig till nättrollen”, vilket hon skriver i en debattartikel på Aftonbladet under söndagen.

Busch-Thor skrev i samma tidning den 27 december en debattartikel om svenska traditioner, där hon pekar ut Lomfors som en av de politiska element som förnekar att det finns en svenskhet. Busch Thor skrev bland annat:

När regeringen Löfven år 2015 genomförde sin stora konferens ”Sverige tillsammans” hävdade historikern Ingrid Lomfors att det inte finns någon inhemsk svensk kultur, ett uttalande hon efter hård kritik backade från. Andra exempel på samma tankefigur är när Mona Sahlin 2002 sa att hon inte kunde komma på vad svensk kultur är, utöver ”midsommarafton och sådana töntiga saker”, eller när Fredrik Reinfeldt slog fast att bara barbariet är ursvenskt medan övriga impulser har kommit utifrån.

Denna text får Lomfors att kalla Busch Thor för nättroll:

Därmed sällar sig Ebba Busch Thor till de nättroll som spritt denna villfarelse. Jag har aldrig uttalat mig offentligt om svenska traditioner. Jag har inte heller – som Busch Thor påstår – hävdat att det ”inte finns någon inhemsk svensk kultur”. Ett uttalande jag skulle ”efter hård kritik backade ifrån”. Jag kan omöjligen backa från något jag aldrig ha påstått.

Lomfors genmäle till Busch Thor står i skarp kontrast till hennes medverkan i Sveriges Televisions väckelsemöte ”Sverige tillsammans” som i september 2015 arrangerades för att marknadsföra den stora invasionen av rasfrämlingar till Sverige. Vid den konferensen hävdade Lomfors exakt det som Busch-Thor kritiserar henne för.

Hör judinnan Lomfors förnekande av svensk kultur nedan:

Källor:
Ebba Busch Thor sällar sig till nättrollen
Jo, det finns visst svenska traditioner

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LottaPerVictorSverker_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Sådan travesti till allmän diskurs vi har i dagens Sverige. En jude som hävdar att det inte finns svensk kultur? Jag skulle vilja kontrastera judens tre poänger med det raka motsatta: 1. Kamp om överlevnad mellan folk, raser och andra arter är inget nytt, och inget som har slutat ens i dag. Låter man sitt territorium tas över så dör man ut. 2. De distinkta livsformer och folk som finns på denna jord är ett resultat av separat utveckling, som givit dem alla en säregen profil. Negrerna i Afrika är bra på att bygga lerhyddor och kasta spjut, medan vi… Läs mer »

Sverker
Medlem

Vad är konstigt? En judinna som ljuger i högsta kända nivån, chutzpah. Helt naturligt. Ebba Busch Thor märker nu att det inte hjälpte henne att posera med judeflaggor under hennes IDF-promoting-tour för några år sedan.
Oändligt sköna Helle Klein som chutzpah-fräckt blivit präst, håller nu på att gräva sin grop större, så stor att även judinna 2 (Lomfors) får plats :-)

Victor
Medlem

Ingrid Lomfors,här har vi ett riktigt (((troll)))

Per
Medlem

Vissa (((kulturer))) har en dokumenterad motvilja mot att tala sanning (knappt ens när den skulle gynna dom).

Lotta
Medlem

Hört att biskopen Antje Jackelen ska vara judinna. Nån som vet mer o har en källa på det?