Judinna i New York Times: ”Vi kan byta ut de vita!”


Michelle Goldberg. Foto: Marty Stone (CC BY 2.0)

JUDISK LOBBYISM. Situationen ser mörk ut för de vita i den amerikanska delstaten Georgia. Kolumnisten Michelle Goldberg jublar och ser att alla icke vita kommer att ordna så att det vita problemet får sin lösning.

Judinnan Michelle Goldberg hymlar inte när hon i en opinionsbildande kolumn för den judiskt äga och drivna tidningen The New York Times ser chansen att federationens vita befolkning, de europeiska amerikanerna, kommer att falla till förmån för icke-vita raser.

… på lördagsmorgonen kände jag mig bra beträffande Amerika. Jag var på ett ganska litet politiskt kampanjmöte i Riverdale och lyssnade på demokratiska politiker inklusive…Stacey Abrams som kan bli den första [afrikanska] kvinnliga borgmästaren i Amerikas historia.

…[vita] Rasister i Georgia, liksom rasister i hela Amerika blir allt modigare. En skollärare i Atlanta sade till mig att under veckoslutet översållades hans förort av KKK-flygblad. Men de demokratiska krafterna är också på frammarsch. I Georgias starkt mångfaldiga sjunde distrikt reser sig Carolyn Bourdeaux som en del i den våg av kvinnor drivna att ställa upp som politiska kandidater i ren avsky för Trump. Hon ställer upp mot Rob Woodall, [republikan]. Bourdeaux säger att sjunde distriktet där minoriteterna är i majoritet [sic] med invandrare från hela världen är ett område som utsatts för väljarförtryck. Trots det har preliminära röstresultat nått presidentnivå.

Enligt Goldberg är Abrams mål att samla en koalition av afrikaner och väljare från andra raser inklusive vita liberaler. Det finns potential. Georgia är mindre än 53 procent vitt.

— Georgia är en blå stat om alla går och röstar, säger DuBose Porter, Demokraternas partiledare i Georgia. (I USA har det vänstra partiet blått som partifärg medan det högra har rött/reds. anm.)

Alla erkänner att ras och hudfärg går före politik
Detta är något som Abrams opponent, Georgias delstatsminister Brian Kemp som leder med några procentenheter inför mellanvalet i november, inte vill ska hända. Kemp är medveten om risken att rasfrämlingarna vinner om alla som är röstberättigade går och röstar. Kemp liksom Goldberg vet att människor klanröstar och röstar efter hudfärg och ras mer än efter politik. Eftersom rasfrämlingarna är så många i Georgia håller de på att tränga ut de vita. Det är precis vad judinnan Goldberg hoppas på.

Goldberg kallar Kemp för den främste företrädaren för ”vit kränkthet”. Hon hänvisar till ett kampanjdrag under primärvalen då Kemp annonserade att han har en stor bil ’bara ifall jag behöver samla upp kriminella illegala invandrare och själv köra hem dem’.”Det skulle vara kidnappning”, kommenterar hon, fast Kemp talar om brottslingar som dessutom uppehåller sig i staten illegalt. Att åtgärda sådan brottslighet är ”vit makt”, menar Goldberg.

På lördagsmorgonen avslutade Stacey Abrams sitt anförande med att påminna åhörarna om Kemps syn på demokrati: ’Han sade att han blir bekymrad: om alla som är röstberättigade i Georgia går och röstar, kommer han att förlora detta val. Låt oss bevisa att han har rätt.’

”Om en vecka”, avslutar Michelle Goldberg, ”kan amerikanska väljare göra det som vita nationalister fruktar mest: Visa dem att de håller på att bytas ut.”

Källa:
We Can Replace Them

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GrottbjörnenKarl-Путин AThorLingonet_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Till denna judesugga har jag detta svar:

Svensk man i Sverige: Det vore trevligt om judarna som folk gick upp i rök!

Lingonet
Medlem

Det verkar som vi aldrig kommer kunna samexistera med dessa judar, de vill alltid utrota oss!
Vi måste med andra ord hitta en slutgiltig lösning för dem, jag menar en SLUTGILTIG lösning.
Vi kan inte ha en sådan ras fara omkring på samma planet som oss, antingen dem eller vi.

Thor
Medlem

Vacker hebreisk swastikasymbol hon har i bakgrunden.

Karl-Путин A
Medlem

Naturligtvis stulen som allt annat de ”äger”.

Grottbjörnen
Medlem

de är för fräcka för att det ska lyckas, det är alltid deras problem, när de NÄSTAAAAAN har vunnit så börjar de alltid bli så vulgära och fräcka att folk börjar äcklas av dom