Judeokristna i Sverige ber att ”Trumps fredsplan” innebär dödsstöten för en tvåstatslösning i Palestina

SIONISM. Snart är Jared Kushners och Donald Trumps ”fredsplan” för Israel-Palestina klar. Men judar både i diasporan och i Israel ber att matktmännen i Washington agerar som den judiska drottningen Ester vars folkmord på perser idag firas av judar i hela världen.

Under den gångna helgens bönedagar i Uppsala bad Lars Enarson och församlingen Gud att Han bland annat skulle kasta ut de ogudaktiga invandrarna, med adress till muslimer. Nu ber Enarson Gud att palestinierna ska rensas bort från Gazaremsan på samma sätt som drottning Ester skapade folkmordet på 75 000 perser, så att judarna ska slippa en tvåstatslösning med palestinierna.

I skrivande stund firar judar purim världen över, som hedrar minnet av den infiltrerande judinnan Ester. Hon uppviglade till massmordet på 75 000 perser som judarna utförde för över 2 000 år sedan.

Nu säger den judeokristne evangeliske lobbyisten, föreläsaren och predikanten Lars Enarson – som sedan över tjugo år permanent bor i Jerusalem – att alla måste be och hoppas att den snart färdiga ”fredsplanen” för Israel och Palestina resulterar i att palestinierna stoppas från att få en egen stat, en stat som Sveriges regering redan har erkänt existerar.

Enarson säger till den judeokristna tidningen Världen idag att ”de evangeliskt kristna i USA” utgör sista hoppet för att det ska bli en enpartilösning för Israels skull.

”USA måste agera som drottning Ester gjorde”
Lars Enarson uppmanar alla kristna att, precis som den judiska drottning Ester påstås ha gjort, be och fasta för Israels [egentligen: judarnas] ”räddning” [det vill säga triumf].

— Vi ska be att den evangeliska kristenheten i USA agerar som drottning Ester och går inför presidenten för att säga åt honom att överge Århundradets överenskommelse och inte acceptera en palestinsk stat på Guds heliga land, säger Enarson till Världen idag.

Århundradets överenskommelse, som den kallas i USA-baserade judiska medier, är den ”fredsplan” för Mellanöstern som Trump-administrationen meddelat att man kommer att presentera.

Enligt uppgifter från New York Times ska planen presenteras efter parlamentsvalet i Israel 9 april. Det antas bero på taktiska skäl.

Som den del av ”fredsplanen” reste Donald Trumps rådgivare och svärson, juden Jared Kushner runt i Mellanöstern för att som ett led i att utarbeta fredsplanen få Israels arabiska grannar att investera pengar i de palestinska områdena.

De som tror på fred anser att sådana investeringar – det ska handla om tiotals miljarder dollar – kan stärka freden i och med att samarbetet mellan olika länder stärks.

Andra befarar att det är ett sätt att krossa palestinierna, vare sig man i samråd med Saudiarabien lägger alla palestinska områden under sig, eller om en ”freds”-enstatslösning kommer att innebära att nya fräscha resurser hamnar under direkt israelisk kontroll.

Hur Washington har beslutat att göra svarar varken Jared Kuschner eller Donald Trump på. Kuschner har hittills svarat undvikande på sådana frågor. Trump säger ibland att han vill ha en tvåstatslösning, ibland att en enstatslösning är lika bra om de ingående parterna vill ha det.

Men för många judar och för predikanten Enarson kan bara en enstatslösning ”rädda” Israel och få ett stopp på palestiniernas ”terrorism”.

Om inte USA ordnar upp situationen i Mellanöstern är Israel utsatt för stor fara, och USA också, säger Enarson i ett eget nyligen publicerat alarmistiskt budskap ackompanjerat av dyster musik:

Lars Enarson är inte helt okontroversiell i kristna kretsar. European-American Evangelistic Crusades anklagade honom för drygt tio år sedan att hämta ”mörk kraft” från judarnas heliga skrift Talmud.

Talmud reglerar bland annat relationer judar emellan, och hur judar ska hantera gojer – det vill säga icke-judar och annan boskap.

Talmud är en skrift som inte ingår i de kristna eller de judeokristna rörelserna.

Källor:
Trumps fredsplan för Israel väcker oro bland bedjare
Trump says he wants two-state solution for Middle East conflict
YouTube/Time: President Trump Backs 2-State Solution For Israel In Meeting With Netanyahu
LARS ENARSON – En Falsk Profet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SverkerPeterEthnyPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

DEt är något alldeles ohyggligt. Som sant kristen och evangelii återställare i vår tid noterar jag tre fallna, fördärvade entiteter; för det första kristenheten, för det andra judenheten och för det tredje islam. Att kristenheten vill stödja nämnda judenhet, som för det första dödade vår Frälsare och faktiskt vill utplåna de kristna -mer än tydligt visat av historien och som för att ligga bakom mord på tiotals miljoner kristna och andra belönades med landet Israel är inte bara ofattbart utan också dåraktigt och ondskefullt och absolut hädelse mot Gud, som naturligtvis inte står bakom detta ondskefulla! -Tack för Frontens moraliska… Läs mer »

Ethny
Medlem

”Men för många judar och för predikanten Enarson kan bara en enstatslösning ”rädda” Israel och få ett stopp på palestiniernas ”terrorism”.” Där verkar de säga fel. Eftersom det är (IS)rael som står för mycket terrorism runt hela mellanöstern. Är det inte (IS)rael som attackerar bl.a hjältar som slåss för Syriens suveränitet (Hezbollah) genom att attackera dem om och om igen? Är det inte (IS)rael som försöker provocera fram krig mot Syrien, genom att bomba syrisk militär i syfte att dra in andra (främst) vita länder i deras krig, enbart för att judar ska slippa offra sig och att det istället… Läs mer »

Peter
Medlem

Tack för en utomordentligt bra kommentar! -Jag vill särskilt påminna om Balfouröverenskommelsen och judar som tillskyndare, anstiftare och finansiärer av båda världskrigen för att genom dem lura till sig skurkstaten Israel… -Ofattbar och obeskrivlig ondska! – Skurkstaten Israel vilar på minst 100 miljoner människors spillda liv och blod!

Peter
Medlem

Swebbtv-intervju 24 nov 2018, ”Lördagsintervju 34 med Lars Enarson – Har klimatet blivit kyrkornas nya religion?” Enarsson presenteras inte som judeokristen och som bosatt i Israel, varken av Wilgert eller av sig själv. Varför undanhöll man det? Det hade varit viktigt för mig att veta. Mycket viktigt. Jag har nu tagit bort min prenumeration på Swebbtv YouTube. Tack Nordfront för informationen.

Peter
Medlem

Intervjun (som iofs är intressant och välgjord): http://www.youtube.com/watch?v=v3hbEm_6ME4

Sverker
Medlem

Enarson och jag låg på samma pluton under värnplikten. Han var äldst, och en mycket skruvad person. Men att han var fullständigt jude-hjärntvättad framkom inte då. Men därefter har jag förstått att vänner som varit kraftigt ”kristna” egentligen vurmat för judendom, samt pengar! Vet någon hur en judeokristen får ihop detta i sin hjärna, då Jesus tog verkligt avstånd ifrån judendom. Hela satans idén med kristendom var ju att ta avstånd ifrån judendom & mammon! Angående SwebbTV, så fick ju den extreme sionisten Zoltan Bundzik också göra intervjuer, alltså han som numera heter Stefan Torsell, och mörkade info om den… Läs mer »

Peter
Medlem

Intressanta kommentarer och kompletteringar om Enarson. Tack för det.