Juden Jeffrey Epstein är död – hittades hängd i sin cell

USA. Pedofilen och juden Jeffery Epstein hittades under lördagen död i sin cell på häktet i Manhattan. Den traffickinganklagade miljardären har enligt uppgift där begått självmord genom hängning.

Så kallat mug shot av Jeffery Epstein i samband med att han greps misstänkt för att ha köpt sex i Florida 2006. Foto: Palm Beach County Sheriff’s Department

Den pedofil– och sextraffickingåtalade juden och finansmannen Jeffrey Epstein hade planer på att ”förädla” människorasen med sitt DNA genom att hålla minst 20 kvinnor som avelsdjur på en ranch i New Mexico. Nu har han dock hittats död i en häktescell i Manhattan, New York. Där satt han frihetsberövad efter att ha gripits i början av juli på flygplatsen Teterboro i New Jersey för en rad sexbrott mot unga kvinnor och flickor som ska ha skett i både New York och Florida – brott som han riskerade 45 års fängelse för.

Enligt uppgifter från häktet ska Epstein ha hängt sig själv.

För bara två veckor sedan hittades han livlös och blå i ansiktet i cellen, vilket ska ha berott på ett misslyckat självmordsförsök. Efter det ska han ha satts på självmordsbevakning, men ska alltså likväl under oklara omständigheter ha lyckats ta sitt eget liv.

Dokument som offentliggjordes bara dagen innan Epsteins död avslöjade ytterligare anklagelser mot honom, bland annat om att den judiske finansmannen skulle ha sålt unga flickor till bland andra Storbritanniens prins Andrew, miljardären Glen Dublin och New Mexicos tidigare guvernör Bill Richardson. Flickor har även anklagat honom för att ha sålt dem till ytterligare en prins, ett annat lands president, en ”välkänd premiärminister” och en berömd fransk hotellägare, rapporterar RT.

Med Espteins död kommer dessa anklagelser troligtvis aldrig att utredas ordentligt.

Källor:
Jeffrey Epstein takes his own life in his prison cell
Jeffrey Epstein hittad död i häktet

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
ErikAnders JonssonFredrikaCaesar-AureliusPer Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tors Spjut
Medlem

Hoppas fanskapet drar med sig fler i fallet

Klaus
Medlem

De andra brottslingar slipper nu rättegången. Jag har sett honom och de andra helst i en av Fred Leuchters gaskammare. Det finns förmodligen barn som inte fick chance att klaga.

nordbo
Medlem

De fem första orden i rubriken kan läsas om och om igen – fullständigt ljuvliga ord.

Att börja skriva om vad det kan bero på just nu lämnar jag därhän – en efter en bör gå till samma mötes nu i stil med ala prinsessan Diana (((olyckan)))

Mikael
Medlem

Självklart borde han dö. Men en rättegång där han säger allt om andra pedofiler hade varit bättre, och just därför hittades han hängd i USA´s mest övervakade fängelse där han dessutom va under ”suicide watch”
Lite intressant läsning om hans mansion:
https://vigilantcitizen.com/latestnews/inside-jeffrey-epsteins-mansions-the-disturbing-pics/

Slipsen
Medlem

Trevliga nyheter!
Han måste dock ha fått hjälp att avsluta sitt värdelösa liv för man får inte ha bälte, gardiner eller annat i cellen som underlättar självmord. Dessutom var han ju ”under självmordsbevakning” men någon vakt fick nog en rejäl summa dollar för att hjälpa honom på traven och titta åt ett annat håll…
Teorin att han inte skulle kunna avslöja andra pedofiler är också intressant. Dessa återfinns även högt upp i ”hierarkin”!

Fredrika
Medlem

Jaså det är vad MSM säger. Ja man kan tro vad som helst. De rapporterade ju att han em gång för några veckor sedan hittats halvt livlös i sin ”cell” med blåmärken runt halsen som om han försökt hänga sig. Konstigt nog rapporterades det dagen efter att han inte hade några märken. Och sedan att han inte anlände till domstolsförhandlingarna, Men den ”misslyckade hängningen” var förmodigen ett sätt att få honom att framstå som självmordsbenägen. Kan ju inte jag veta om han var,, men det stämmer inte med hans överlägsna flyta-ovanpå-hela-världen-psykopatiska profil. Om alla tänker efter. I arrester har fångvårdare… Läs mer »

Per
Medlem

Med tanke på hur många prominenta namn som tagit del av Epsteins tjänster, och som inte ville att han skulle börja bekänna vad som försiggått, har jag en känsla av att ”självmordet” inte var så frivilligt, utan att djupstaten helt enkelt röjde ett problem ur vägen.

Bonnier/monopolmedias brist på täckning av fallet kan vara en indikator.

Anders Jonsson
Medlem

Den döde är inte JUDEN Jeffrey Epstein.

Det finns foton på VK som bevisar det. Det är fotografier på Epsteins öron och öronen på den som (((systemet))) påstår är Epstein. Helt olika öron.

Liket är INTE Epstein…

Caesar-Aurelius
Medlem

comment image

Fredrika
Medlem

Är det (((Ryan Gosling))) ?

Caesar-Aurelius
Medlem

comment image

Fredrika
Medlem

Hahaha fantastisk! (((Wikipedia))) verkar ha blivit mer trovärdigt. Fast jag misstänker någon goj har manipulerat den där skärmdumpen. En viss Caesar kanske?

Erik
Medlem

A funny notice: ”Pedofilen och juden”. Well, being a child sex offender is a crime but being a jew? is being a jew a crime? Just asking, I am not a pro Israel stander nor a jewish sympathiser.
PS: I speak English, Russian and Chinese only.