Juden Henry Kissinger vill ha en världsregering – för corona- och ekonomikrisernas skull

NWO. Om det inte snarast bildas en världsregering, kommer mänskligheten att gå under, säger juden Henry Kissinger.

Henry Kissinger.

Juden Henry Kissinger – krigshök inom flera av USA:s regeringar och en av ledarna för Trilaterala Kommissionen, tillika Nobelfredspristagare – säger nu att ”inte ens” USA kan stoppa coronapandemin på egen hand.

Därför, menar Kissinger, behöver en ny världsordning skyndsamt installeras, som han alltid har förespråkat.

Om USA inte parar sina ansträngningar att återuppbygga sin egen federala nationella ekonomi genom att ta de ”första stegen” till att skapa en världsregering, är människosläktet dömt till undergång, skrev Kissinger nyligen i en debattartikel i Wall Street Journal.

Inget land, inte ens USA, kan på ett strikt nationellt sätt övervinna viruset. Den rådande situationens behov måste i slutändan paras med en globalt samordnad vision och program.

Om vi inte kan göra båda saker samtidigt, kommer vi att få möta de värsta konsekvenserna av vart och ett av dessa problem, ekonomins kollaps och coronaviruspandemin, anser Kissinger.

Kissinger är missnöjd med den ”nationalistiska” tendensen att diverse nationalstater försöker forma sin politik som om de var isolerade medeltidsstäder omgivna av stadsmurar.

Som utrikesminister i Richard Nixons och Gerald Fords regeringar var Henry Kissinger en av de tyngsta spelarna i bombningarna i det utdragna kriget mot Vietnam, som USA förlorade.

Han beslutade också om bombningar av Kambodja och Laos. Vidare övervakade han operationer för att genomföra regeringskupper i Argentina och Chile, och statssanktioner mot Indonesien.

Under sin tid i Gerald Fords regering skrev han ett förslag som syftade till att kraftigt minska världsbefolkningen i tredje världen.

Journalisten Helen Buyniski kommenterar för RT detta faktum med att det därmed kan se ut som om han skulle stå på coronavirusets sida.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausHaraldSamuel Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Samuel
Medlem

J W O

Harald
Medlem

Jag tror alltmera på konspiration snacket. Dom mörkar ekonomisk kupp. Vanligt folk blir lidande. I hela världen. Kalla mej gärna rasist men det är lika illa för afrikanerna som för oss i Norden. Israels folk kammar hem storvinsten igen. När blir det utdrivning nummer 366 i ordningen va?

Klaus
Medlem

Kissinger och de andra vansinniga Illuminati-judar vill äntligen ha den stalinistiskt-judiska världsdiktaturen.