Judisk makt-lakejen Morgan Johansson: ”Nya terrorlagen omfattar högerextrema”

INRIKES. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson säger i praktiken rakt ut att Nordiska motståndsrörelsen kommer att drabbas av den nya terrorlagstiftningen.

Den S-ledda regeringen har lanserat en ny lag som ifall den röstas igenom i riksdagen kommer att förbjuda allt samröre med ”terroristorganisationer”, från och med den 1 augusti i år.

Det handlar enligt justitie- och migrationsminister Morgan Johansson om att förbjuda att ”på olika sätt främja eller understödja de här organisationerna, till exempel att rekrytera nya medlemmar till dem, att försöka dra in ekonomiska bidrag till dem, att upplåta lokaler till dem och ordna möten på olika sätt för dem”.

Trots att rädslan för terrorism i det svenska folkets ögon handlar om rädsla för islamister – särskilt IS-medlemmar som kommit tillbaka till Sverige – är nästan det första som Morgan Johansson nämner i en intervju med SVT ”högerextremism”.

— Du träffar inte bara den islamistiska miljön utan du träffar också den högerextrema miljön, säger ministern som sedan säger att öppna vänsterterrorgrupper som AFA ”kanske” kommer att drabbas av den nya lagstiftningen.

Bedömningen av vilka grupper som utgör ”terrororganisationer” kommer att från fall till fall beslutas av domstol. Eftersom nationalsocialistiska Nordiska motståndsrörelsen är den klart ledande nationella organisationen i Sverige får man dock anta att Johansson personligen – otroligt nog – klassar organisationen som terroristisk. Detta trots att Nordiska motståndsrörelsen inte utfört några terrordåd utan i stället bedriver helt och hållet laglig verksamhet.

Lagförslaget har fått kritik från bland andra Ralf G Larsson, som är hovrättspresident vid Hovrätten för Västra Sverige.

— Det får inte bli för mycket subjektiva bedömningar, det tycker vi domare inte om. Och det ska inte vara domaren som avgör det. Att man i varje enskilt fall ska sitta och bedöma: ”Är det här en sådan organisation?” Det är oerhört svår för domstolen att avgöra i varje fall, säger Larsson.

Morgan Johansson följer slaviskt judiska påverkansoperationer
Morgan Johansson har – förutom att vara aktiv i Socialdemokraterna vilka i hög utsträckning legat bakom den massinvandring som resulterat i terrordåd och terrorresor till Syrien – utmärkt sig som särskilt undergiven gentemot judiska påverkansorganisationer.

När den internationella judisk maktorganisationen World Jewish Congress hösten 2017 upprördes över att Nordiska motståndsrörelsen fick bedriva grundlagsskyddad verksamhet fick de direkt audiens hos Morgan Johansson, som då var justitie- och inrikesminister.

— Vi hade ett väldigt bra och konstruktivt samtal med Robert Singer [vice ordförande i World Jewish Congress]. Han var angelägen om att våra kontakter ska fortsätta och vi informerade honom om att vi tänker se över lagen om hets mot folkgrupp och ordningslagen, sa Johansson då.

Källor:
Regeringen: Ingen har skärpt terrorstraffen mer än vi
Domare: ”Oerhört svårt för domstolen att avgöra”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
6 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Vera
1 år sedan

Man kan inte kväva en ideologi med lagar det har vi alla lärt oss – särskild inte med påhittade lögner som grasserar mot nationalsocialismen. Den pyr mot demokratisk diktatur tills den exploderar till en kamp för folkgemenskap , etisk moral och rasmedvetenhet- det skall Morgan Johansson vara beredd på.

Victor
Victor
1 år sedan

Attacken med brandsläckaren om någon minns den mot herr Johansson av en av dom boende på asylboendet för några år sedan gjorde tydligen ingen skillnad. Kanske måste det till någon allvarligare berikning innan polletten trillar ner för denna folkförrädare.

André Devecseri
André Devecseri
1 år sedan

Finland 2.0 maanntro? Maa saa vara, som jag sagt tidigare innebär det bara att vaara förmenta skyldigheter gentemot systemet upphör.

nordbo
nordbo
1 år sedan

Dessa handplockade pygmeer och Sverigeföraktande lakejer är återkommande under olika mandat – förmodligen så är deras drivkraft i stil med ”se på mig nu,nu skrattar ni inte längre”

Om man ska titta på ett större problem som det mer homogena Sverige hade förr var nämligen Mobbning. (rikstäckande problem faktiskt)

Dessa tidiga mobboffer hatar Sverige och svenskarna – de drar alla över samma ..

Peter
Peter
1 år sedan

Måtte den löjligt småväxte, för att inte säga dvärglike ministern drabbas av äkta ”finspångsanda” Den dag ”push comes to shove” så ska det inte finnas någon plats på jorden där aset kan få asyl. Seek and D E S T R O Y

Ramón Mercader
Ramón Mercader
1 år sedan

Någon som vet vem som myntade begreppet ”extremhögern”/”högerextremism”(syftar inte på höger/vänsterskalan som har sitt ursprung i franska nationalförsamlingen)? Får en känsla av att det är Trotskister många år efter Lev Trotskijs död som kan ha myntat begreppet ”extremhögern”. Fast tänkte på om någon verkligen vet vem som myntade detta uttryck? Begreppet pisshumanism som var mycket tråkigt att de Stalinister i Sverige som myntade det endast använde det internt mot andra kommunister och aldrig spred till allmänheten strax efter de myntat det, som då hade blivit extremt mycket effektivare uttryck än Trotskistiska nonsensbegreppet ”politiskt korrekt”. Undra om Stefan Löfvén försöker stämpla… Läs mer »