”Judehatet i Norge växer!”

NORGE. Enligt en ny undersökning känner 70 procent av judarna som är bosatta i Norge att antisemitismen i landet ökar.

Holocaustsenteret håller till i Villa Grande på Bygdøy i Oslo. Vidkun Quislings bostad under andra världskriget.

Sionistiska Holocaustsenteret i Norge publicerade nyligen en rapport om Norges befolknings åsikter om judar och muslimer. Rapporten grundar sig i en frågeundersökning bland tre typer av befolkningen: Befolkningen rent generellt, judar som är bosatta i Norge och muslimer som är bosatta i landet.

52 procent av muslimerna menar att negativa åsikter om muslimer är utbrett medan 70 procent av judarna menar att ”judehatet” har blivit värre under de senaste åren.

Nio procent av den totala befolkningen menar att judar har för stort inflytande över internationell ekonomi, mot hela 42 procent av de muslimskt utvalda.

I undersökningen svarar 20 procent av muslimerna och 11 procent av resten av befolkningen att våld och trakasserier mot judar kan försvaras med bakgrund i Mellanöstern-konflikten.

34 procent av befolkningen rent generellt ska ha gett tecken på ”antimuslimska åsikter” medan 8,3 procent ska ha haft ”antisemitiska åsikter”. Bland muslimerna låg de så kallade antisemitiska åsikterna på 28,9 procent.

42 procent av befolkningen är överens i påståendet ”muslimer vill inte integreras i det norska samhället” medan 39 procent är överens om att ”muslimerna utgör ett hot mot norsk kultur”. 31 procent menar att ”muslimerna vill ta över Europa”.

Källa:
– Jødehatet vokser i Norge!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
12 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan

Att sänka intelligenskvoten i den vita världen är ett av judens vapen mot oss.

Fördumningen pågår organiserat i våra skolor sedan länge, likaledes utgör samtliga medier i kabalens ägo ett effektivt vapen i denna process.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

Christian, för snart ett år sedan satt vi vid mitt köksbord och du frågade om min inställning till sionistfrågan. Jag fattade knappt vad du menade. Idag när jag tänker tillbaka och jämför så är det en jäkla skillnad. Jag har sökt kunskap, jag har hittat fakta. Fakta från olika källor, helt oberoende av varandra. Det som framträtt för mig är en så skrämmande bild av hur totalt manipulerade och förda bakom ljuset hela världen är. gloobaliseringen som sionisterna driver är så oerhört cynisk och uppdelad i så många delmoment att var för sig ter sig fenomen som massinvandringen, porrindustrin, mediaägandet,… Läs mer »

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

Glöm inte att judarna alltid har lämplig statistik , forskningsrapporter och undersökningar från sina egna institut och organisationer (Oberoende forskare bryr sig nämligen inte ett skit.). De plockas fram så fort de känner att folk börjar vakna till lite och genomskådar dem.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

”Judehatet i Norge växer!”

Om de menar att judarnas hat mot norrmän och andra nordbor växer – så har de ju helt rätt!

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Så uppfattade jag rubriken.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Norsk media är relativt ”sverigedemokratiskt kontrajihadistisk” till skillnad från den svenska som är en blandning av stalinism och kulturmarxism. Medan svensk media i princip bara serverar lögner, så är norsk media något mer seriös, har bättre nyhetsbevakning och drar sig inte för att rapportera om invandrarkriminalitet där de kriminella inte omnämns i förskönande ordalag som ”killgäng”, ”norska män”, ”eu-migranter” mm, utan man kallar oftast en spade för spade. Vad gäller homopropagandan är den ungefär som i svensk media och SD försöker ju också desperat närma sig HBTQ-rörelsen – men det finns en stor rosa elefant i porslinsbutiken som norsk media… Läs mer »

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Det är ganska naturligt att hata judar då dom orsakar så mycket elände för vita människor.Det är judarna som givit oss svartingarna genom alla krig och terrorhandlingar som skurkstaten Israel genomfört.

Norgren
Nybörjare
Norgren
2 år sedan

Rätt åt kroknäsorna, försvinn från Norden!

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

42 procent av befolkningen är överens i påståendet ”muslimer vill inte integreras i det norska samhället” medan 39 procent är överens om att ”muslimerna utgör ett hot mot norsk kultur”. 31 procent menar att ”muslimerna vill ta över Europa”. Tyvärr verkar de counterjihadistiska synsätten vara utbredda. På Youtube är det mycket snack om red pill, red pill hit, red pill dit, Coach Red Pill förklarar vad det innebär att bli red pilled och det innebär bl a att man har insett att det är ett problem att invandrarna som kommer till Europa inte integreras… Undrar hur många betalda utplacerade lockfåglar… Läs mer »

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Senaste

Mossad anställer ju nätkrigare som hänger på populära, välbesökta sajter och sprider lögner och desinformation dygnet runt – så vi kan räkna med att det finns ganska många ”lockfåglar”. När vissa forum, skapade av gojer blir för populära köps de helt enkelt och då når vilseföringen helt andra höjder.

Jakob
Nybörjare
Jakob
2 år sedan

Lustigt hur de får det till att låta som om det rörde sig om helt tillfälliga åsikter om judar eller muslimer etc. Naturligtvis vet (((de))) att vi skiter fullständigt i hudfärg, religion, sexuell läggning etc, men lägger all vikt på A G E R A N D E som grundlag för all kritik.

ansch
Nybörjare
ansch
2 år sedan

Antisemitism är det mest naturliga som finns! Det är inte utan anledning som de utvalda blivit utkastade från hundratals länder genom historien.