Jude klottrade ”jude” — greps

FALSE FLAG. En jude bosatt i Frankrike blev under måndagen ertappad då han skrev ”jude” på parkerade bilar.

Ett 20-tal bilar hann vandaliseras innan polisen kunde gripa mannen.

Ett 20-tal bilar hann vandaliseras innan polisen kunde gripa mannen.

En man i 70-årsåldern blev påkommen under måndagen då han skrev ordet ”jude” på parkerade bilar, i det 16:e distriktet i Paris. Mannen och hans fru, båda judar, hade tidigare lämnat in anmälningar om antisemitism i anknytning till deras byggnad.

Polisen hade dock misstankar om att det var judarna själva som iscensatte hatbrotten, något som kom att bekräftas i och med gripandet som skedde vid 16-tiden.

Det var på gatan avenue du GeneralClavery och avenue Dode de la Brunerie som mannen hunnit vandalisera ett 20-tal bilar genom att skriva ”juif” (översatt: jude) med vit målarfärg.

"Juif" är franska för "jude".

”Juif” är franska för ”jude”.

Mannen sattes i handfängsel och identifierades av polis som Pierre B. Fransk polis uppger att juden är känd av polis sedan tidigare, fast som ett brottsoffer. Mannen har nämligen besökt en fransk polisstation vid två tillfällen och lämnat in polisanmälningar om antisemitism.

Källa:
Petite chronique de l’antisémitisme ordinaire

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments