Jude gråter ut angående plakat från demonstrationen i Göteborg

INRIKES. Vid demonstrationen i Göteborg fanns förbrytare i olika genrer porträtterade på plakat. Willy Silberstein är en av många som efteråt anmält plakaten för ”förtal” till Justitiekanslern och velat få dem konfiskerade. Anmälningen är dock nedlagd men nu hoppas han på en lagändring.

Under Nordiska motståndsrörelsens demonstration den 30 september i Göteborg användes plakat på vilka förbrytare figurerade på. Plakaten uppskattades dock inte av alla och anmäldes därför som ”förtal” till både Justitiekanslern (JK) och polisen. JK meddelande dock att de inte kommer att utreda plakaten eftersom det inte handlar om något tryckfrihetsbrott.
I JK:s beslut står det bland annat följande:

I detta fall finns det inget som tyder på att plakatet har framställts i tryck-press.

En av de som fanns med på ett plakat var den judiske ”journalisten” Willy Silberstein som också tills ifjol var ordförande för den judiska lobbyorganisationen Svenska Kommittén mot Antisemitism (SKMA). Men trots att anmälningen till JK har lagts ner har han nu istället ansökt till Göteborgs tingsrätt om att plakatet där han hängts ut ska konfiskeras.

— Jag är angelägen om att det blir någon form av reaktion från samhället efter vad de har gjort. Jag tycker att det var en grov åtgärd de tog till när de kallade ett antal personer, varav flera judar, för förbrytare, säger Silberstein och fortsätter:

— Om det här inte är förtal då vet jag inte vad ordet betyder.

JK har nu därför lämnat över polisanmälan till polisen. Silberstein meddelar vidare att om anmälningen inte skulle gå igenom så hoppas han att politikerna ser till att det istället blir en lagändring.

— Jag vet inte på vilken grund som andra har anmält men jag vet att flera andra gjort polisanmälningar mot det som hände 30 september, säger Silberstein och fortsätter:

— Jag vill ha en lag som förhindrar grupper att till exempel framställa människor på det sätt som gjorts. Det är ovärdigt ett demokratiskt samhälle att det här är möjligt.

Källor:
Silberstein vill att plakat beslagtas
Hängdes ut av nazister – anmälan läggs ned

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Willy Silberstein vill konfiskera plakat där han utmålas som förbrytare - företräds av ökänd amfetaminmissbrukare | Nordfront.seRamonRokvikenFredrikaJakob Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Leif
Medlem

Förbrytaren gråter aldrig över sina förbrytelser, han gråter över att de har blivit avslöjade.

Jan Hjelm
Medlem

Jo, Döda havet är ju mättat med salt på grund av allt gråtande..

Anders Jonsson
Medlem

Så mycket som JUDE-Silberstein ljugit som f d ordförande för SKMA så förtjänar han att få gråta mycket över sina synder.

Jakob
Medlem

”Vi som är utvalda av gud att härska över goyim kan aldrig vara skyldiga till något brott, även om vi fortsätter med mord, massmord och pedofili, så är det brottsliga att anklaga oss”.
– Judisk logik på högsta nivå. – Men fortsätt bara, kanske får det några fler ur den indoktrinerade massan att vakna ur deras sömn och slänga bort sions lögnaktiga slöja.

Fredrika
Medlem

Willy, liksom de anda ”journalisterna” i familjen Silberstein, slingrar sig som en orm. Han låtsas anse att man inte får säga vissa saker för det är ovärdigt i ett demokratiskt samhälle. Inte ens den logiska kullerbyttan bryr sig han eller hans anhängare om. I en judisk ”demokrati” får man inte säga sanningen om förintelsebluffen, om vem som äger bankerna och den överväldigande merparten av massmedierna inklusive ”public service”, de censurerade sociala plattformarna, opererar universiteten, eller vilka som styr landet Sverige utifrån. Ormen Silberstein bryr sig inte om sanningen, endast att öka Judisk Makt. Han och hans familj borde utvisas till… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Bra skrivet allihopa!

Ramón Mercader
Medlem

Så var det samtidigt som ett firande att alla kommande löften för ett år framåt i förväg är annullerade.

trackback

[…] för den judiska lobbyorganisationen Svenska Kommittén mot Antisemitism (SKMA), var en av dem som grät ut i media över att bli utnämnd som förbrytare på ett plakat under Nordiska motståndsrörelsens […]