Jude döms för tusentals bombhot mot judar

UTRIKES. En judisk tonåring i Israel har dömts för att ha ringt in tusentals bombhot, främst riktade mot andra judar.

En domstol i Tel Aviv har dömt den 19-årige juden Michael Kadar med medborgarskap i både Israel och USA för att ha ringt in tusentals bombhot, främst riktade mot judar, judiska församlingar och flygplatser i USA.

Domstolen skriver så här om domen:

”Den tilltalades mål var att skapa panik och tvinga räddningspersonal att rycka ut till hotobjektet. Dessa behövde sedan evakuera området och söka efter de påstådda bomberna. Den tilltalade hade även som mål att skapa rubriker i media för att slå upp hoten ytterligare.”

Enligt uppgifter i förundersökningen fick Kadar över 240 000 dollar i bitcoin via darkweb som betalning för bombhoten. Vem som betalade för att hoten skulle genomföras har inte framkommit.

Komiskt nog fanns nästan 200 av hoten med på den judiska lobbyorganisationen ADL:s lista över ”antisemitiska incidenter” under 2017.

Källa:
US-Israeli Teen Convicted of Making Thousands of Bomb Threats Against Jews

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Ramón MercaderFredrikaDen-KristneKarl AChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Johan
Medlem

Så kan det gå om man kombinerar en, åtminstone till synes, större reptilhjärna med inavel!

Rokviken
Medlem

”Komiskt nog fanns nästan 200 av hoten med på den judiska lobbyorganisationen ADL:s lista över ”antisemitiska incidenter” under 2017.”

Vilket sammanträffande:)

Karl
Medlem

Det är så det går till!

Fredrika
Medlem

Ja de skapar sina egna hot mot sig för att hålla den fiktiva hotbilden mot dem vid liv. Ingen får glömma de lika fiktiva 6 biljarderna. Man skulle kunna tro att denna jude är sjuk i huvudet men det är han inte alls. Han är en hängiven kämpe för det judiska folket. Hans enda fel varatt hans aktiviteter blev kända. Men det står tusen åter som jobbar likadant. Oftast i mindre skala. Han var (((deras))) #1, troligen. Platsar i Knesset i framtiden. Som andra terrorister som sitter där.

Christian Hamilton
Medlem

När inga hot finns måste de ju uppfinnas och det är nog inte första gången det händer. Det lär ju ha klagats på att 6 miljoner var i farozonen att försvinna från jordens yta allt sedan slutet på 1800-talet. Senast så försvann 6 miljoner under ca 3 år men det konstiga är att de officiella folkräkninguppgifter jag har läst så hade ”Guds självutvalda” faktiskt ökat i världen efter andra världskriget. Att folk fortfarande går på dessa falsarier är sorgligt.

Karl-Путин A
Medlem

Vem som betalade? – Mossad naturligtvis. Det gäller att hålla antisemitismen vid liv, annars går det judiska folket under, enligt sionistjudar som bla Albert Einstein.

Den-Kristne
Medlem

Då tycker inte alla judar exakt lika.

Ramón Mercader
Medlem

Dömde inte Stalin en del även judar till döden för ”antisemitism”?

Karl-Путин A
Medlem

Naturligtvis. Sätt tre judar i ett rum under en dag och de kommer att vara oense om precis allting, utom sin inställning till ickejudar.

Eftersom 85% av alla i Stalins kommunistparti var judar så förekom det otaliga maktkamper och förlorarna hade bara två straff att se fram emot; nackskott eller gulag.

Juden Stalin mördades dock med råttgift för att det skulle se ut som om han hade drabbats av någon dödlig obotlig sjukdom.