Jude bakom pervers ”konst”

I dag öppnades portarna för den minst sagt morbida utställningen ”Body worlds”. Den här gången är det Södertälje och Tom Tits experiment som står värd för utställningen. 

I utställningen visas preparerade lik i olika positioner. Liken sysselsätter sig med allt från schackspel till samlag. Inför visningen i Sverige har bland annat Läkarförbundet kritiserat ”Body worlds” för att göra döda kroppar till en handelsvara. I en intervju med Sveriges Radio kallar Läkarförbundets ordförande Maria Wedin utställningen för ”en form av organhandel”.

Spektaklet har tidigare visats i 70 städer i USA, Asien och Europa. Utställningen har väckt starka reaktioner hos många av de människor som sett den. Besökarna får se plastifierade, till stor del flådda kroppar i olika positioner, exempelvis en gravid kvinna uppskuren från skötet så att man kan se barnet.

Initiativtagare till projektet är en man vid namn Gunther von Hagens. Han föddes som Gunther Liebchen i en judisk familj i Poznan, Polen.

År 2002 genomförde von Hagens den första offentliga obduktionen på 170 år i Storbritannien. Innan han utförde obduktionen hade von Hagens fått ett brev från Hennes Majestäts inspektör för anatomi. Brevet varnade von Hagens för att utföra en offentlig obduktion, detta skulle nämligen vara brottsligt. På ”showen” deltog tjänstemän från Metropolitan Police, men poliserna ingrep aldrig och dissektionen kunde genomföras utan problem. En planerad offentlig dissektion i München fick dock avbrytas.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Kalle med kniven skriver:

  Lås in honom på mentalsjukhus???????

  Det är inte riktiga lik va?
  Det kan det inte vara…??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Peter H. Norrland skriver:

  Någon som är förvånad att en organhandels-expert (läs: jude) ligger bakom nåt sånt här sjukt!?
  Som jag förstår är det riktiga kroppar som plastats in på nåt sätt för att hålla.

  Man brukar ju säga att ett sjukt samhälle föder sjuka individer, men jag skulle vilja påstå att det är sjuka människor (allt som oftast en jude) som skapar ett sjukt samhälle!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Christoffer Svärd skriver:

  Förfan! Man blir ju nästan rädd!
  Vad är konst egentligen?

  Det är GALET!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • April53 skriver:

  Ja, vad kan benämnas ”konst” — egentligen?!?
  För mig är alla alster från Carl Larsson, Bruno Liljefors och Rembrandt exempel på RIKTIG och tidlös konst.
  .
  Men som med så mkt annat idag, är det ”den utvalda Eliten” som bestämmer — dessa märkliga individer har tagit sig rätten att avgöra vad som är konst eller ej.
  .
  I just detta fall är det mkt enkelt för varje normalbegåvad individ att fälla några uppenbara tillika obestridligt korrekta omdömen:
  • Detta är INTE konst!
  • Detta är vidrig perversitet!
  • Ansvariga/initiativtagare för spektaklet inklusive ”konstnärer” har inte alla koppar på plats i skåpet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • PH skriver:

  Finns det bättre källor på att Günter von Hagens har judiskt påbrå? Hans far, Gerhard Liebchen, var kock i SS under kriget, och familjen verkar inte ha haft problem i det ockuperade Polen?

  Hans metod att ersätta vattnet i kroppsdelarna med plast är genialisk, och gör att anatomiska studieobjekt slipper ligga i burkar med formalin. Men utställningarna med lik är morbida och ett sjukt sätt att tjäna pengar på.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Petra skriver:

   Jag håller med dig PH och är glad att du tog upp detta i ditt kommentär.
   Min far är faktiskt född i nästan samma område i en liten by som engång hade namnet Eichfier. Detta är nu en del av Polen men dom flesta som har släkt som kommer därifrån är av tyskt ursprung.

   Urprungs iden till hans vidriga konst är faktiskt som du säger genialt och positiv, men nånstans på vägen hit till hur han beter sig idag har han gått vilse.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Taipan skriver:

  Försöker idioten ställa ut sin sk konst i Israel så blir han nog inlåst på mentalsjukhus eller så avlivar de honom direkt oavsett om han är Jude eller inte.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Snälla ni, jag vill verkligen ha ett fritt och självständigt Norden…inse att det är kontraproduktivt att spy ut förakt och/eller hat mot olika folkgrupper.Skilj på sak och person!

  Det finns -ismer som är reella hot mot vår överlevnad: materialismen, zionismen, globalismen, islamismen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Tor skriver:

   Det är helt nödvändigt att påpeka att de olika raserna/folkslagen skiljer sig åt. Judarna har aldrig varit kulturskapande utan istället ägnat sig åt sådana saker som beskrivs i denna artikel. Om vi kan erkänna det faktum att det är judar som dominerar västvärlden så inser du kanske problematiken.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • ferdinand skriver:

  det har blivit bevisat vetenskaplig att judarnas hjärnor är mer eller mindre defekta.det bevisas nästan dagligen här och där i världen.konstig nog och mycket beklaglig har varken den svenska eller andra evropeiska regeringar(hejsan lille anders) några planer att ersätta den judiska population med negrer och araber.TY VÄRRE!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Skippy skriver:

  Nordfront.. først besøk her.. faen, hvorfor er alle svenske anti-islamister også anti-semittiske dickheads? Fuck all nazi faggots forever. Stupid fucking pigs.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *