Judarna i Umeå slår rekord i offerkofta

Av ,
Vice kampredaktör
68

KLISTERMÄRKEN. I kölvattnet av de fruktansvärda klistermärkesattackerna mot den judiska föreningen i Umeå trappas kampen upp mot det ”brutala antisemitiska hatet” som tydligen ska skölja över Umeå likt en enorm nazistisk hat-tsunami.

Judiska föreningen i Umeå stickar på ett världsrekord i offerkofta?

Det hela började med totalt fyra klistermärken på Judiska föreningens skyltfönster vid två olika tillfällen. Första gången slog någon eller några, med en bra känsla för klistermärkesplacering, till inför minnesdagen för den så kallade ”Förintelsen” och klistrade upp tre klistermärken på skyltfönstret för judiska föreningen i Umeå. Smaklöst, barnsligt och onödigt kan tyckas men det enorma mediala genomslaget gjorde nog både klistermärkesmarodörens och många av Nordfronts läsares dag.

LÄS OCKSÅ: Hemska klistermärken i Umeå

Det dröjde dock inte länge innan hatbrottslingen eller möjligtvis en copy-cat slog till igen, denna gång med blott ett ensamt klistermärke på samma skyltfönster. Denna gång valdes klistermärket med Adolf Hitler att sättas upp och efterspelet lät inte vänta på sig. Den talangfulle provokatören hade knappast kunnat räkna med vilka enorma växlar som skulle sättas igång då det började pratas om hat och dolda budskap, att det var ett tydligt hot mot judarna i Umeå och att mer eller mindre en ny förintelse lurade runt hörnet.

Själva boven i dramat, det hemska klistermärket.

Dagarna efter skrev Ola Nordebo, politisk chefredaktör på dagstidningen VK ett debattinlägg som inte bara växlade upp utan även började piska in skuld och skam i alla. Enligt Nordebo lever alla judar i Umeå i en ständig skräck och de känner sig tvungna att dölja sin judiska identitet av rädsla för ”antisemitiska attacker, sabotage eller glåpord.”

Nordebo går vidare och drar väldigt snabbt upp förintelsekortet och berättar om det fasansfulla då näste 1 delade ut flygblad om förintelsemyten inför Emerich Roths föreläsning i Stockholm och använder det absurda i Roths påstående om att han överlevt fem koncentrationsläger som ett argument. Det slår dock aldrig Nordebo att den otroliga lögnen med att överleva hela fem olika dödsnazistiska mördarläger är ett större argument MOT denna påstådda ”förintelse.” Men givetvis upplever den Judiska föreningen i Umeå samma lidande som övriga 6 miljoner och de får uppleva detta gång på gång enligt Nordebo.

Ola Nordebo, politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren.

Sedan hårdnar tonen och all hans vrede över alla påstådda judiska förföljelser i Umeå vänds mot alla umebor. Här ställer Nordebo frågan om det fortfarande finns ”horribla reservationer i reaktionerna på övergrepp mot judar”? Orden som målar upp skulden och skammen vi borde känna verkar knappt räcka till då det antisemitiska slagträt slås i huvudet på VK:s stackars läsare. Vi måste alla börja inse allvaret i det ”brutala hat” som judiska föreningen utsätts för och ”börja stå upp på allvar även mot antisemitiskt hat.”

Men han lär oss även lite nya ord och infallsvinklar som man ändå kan finna ett visst underhållningsvärde i. Vad sägs om ”en slentrianmässig svensk salongsantisemitism” eller att umeborna ”kråmar sig av glädje över att få bo i en sådan tillåtande miljö”.

Nordebos uppläxande artikel.

Med anledning av nyss nämnda debattartikel skrev Margareta Rönngren, Socialdemokraternas andra vice ordförande i kommunstyrelsen i Umeå ett svar den 16 mars vilket föranledde mig att sammanfatta dessa surrealistiska debattartiklar.

Givetvis ställer Rönngren sig upp ordentligt för demokrati och allas lika värde. Redan i ingressen tar sig orden sådana otroliga proportioner så att man har svårt att greppa det faktum att några klistermärken fyller regimens lakejer med en sådan fruktansvärd rädsla. Rönngren påpekar att ”demokratin och de mänskliga rättigheterna får inte tas för givna. De måste försvaras, fördjupas och förstärkas i ett ständigt pågående arbete.”

Hur tänker man sig stävja detta ”brutala hat” som just judar i Umeå påstås leva under enligt Rönngren och Socialdemokraterna i Umeå? Kunskap är svaret och den så kallade förintelsen måste bankas in ännu hårdare och får aldrig ifrågasättas. Här får vi lära oss hur man skyddar ”sanningen” i Rönngrens variant av demokrati. År 2000 antogs Stockholmsdeklarationen av 51 stater, bland de olika punkter deklarationen slog fast var en punkt att ”Förintelsen aldrig får glömmas.” År 2003 bildade Göran Persson, Sveriges då socialdemokratiske statsminister, Forum för levande historia för att ”främja arbete med demokrati, tolerans och mänskliga rättigheter med utgångspunkt i förintelsen.” Nu har det snart gått 20 år och då utlovas en uppföljning där det ska inbjudas till en internationell konferens för att hedra offren och utveckla hur arbetet mot nya övergrepp mot mänskligheten kan förhindras.

Margareta Rönngren, socialdemokraternas andra vice ordförande i Umeå kommun.

I Umeå jobbas det stenhårt med dessa frågor då ”kunskap är ett motgift mot antisemitism.”. Kommunens medarbetare har tillgång till utbildningspaket och det har inrättats ett konsultationsforum mot våldsbejakande extremism. I detta forum arbetar specialutbildade personer från socialtjänsten med polisen.

När det gäller barn och unga finns det så kallade temaväskor om de nationella minoriteterna, det anordnas temadagar om förintelsen och det används olika enkäter för att sätta in riktade insatser med hjälp av Umeås 13 olika lokala förebyggande råd. Under 2016 påtvingades allmänheten dessutom något som Rönngren kallar ”de tysta judiska berättelserna i Västerbotten”.

Men det räcker inte här, Skolverket och Forum för levande historia genomför tillsammans med regeringen ständiga kunskapssatsningar i den nationella planen mot rasism. Vetenskapsrådet har fått i uppdrag att kartlägga rasism på arbetsmarknaden och BRÅ ska göra en ”fördjupad studie av de antisemitiska hatbrotten.” Om detta även innefattar klistermärken framgår dock inte men regeringen utlovar mer forskning om rasism och främlingsfientlighet så den frågan ligger nog på bordet.

Men det räcker tydligen inte bara med kunskap, polisen kommer att få mer pengar för att bekämpa alla hatbrott och ett nationellt samrådsforum har skapats för att underlätta dialog mellan polis, utsatta och andra myndigheter.

LÄS OCKSÅ: Klistermärkesvendetta i Umeå

Så hur tänker den judiska föreningen i Umeå efter alla dessa krafttag mot antisemitismen i Umeå och alla piruettkonster från etablissemanget efter det hemska klistermärket på Hitler? I en plusartikel i VK meddelar den judiska föreningen att man överväger att lägga ner verksamheten på grund av allt hat och hot som de tvingas utstå.

Chutzpah och ännu mer chutzpah, Nordfront fortsätter följa den alltmer psykedeliska utvecklingen av det mytomspunna klistermärket i Umeå.

Källor:
Umeå måste stå upp på allvar mot antisemitiskt hat
Ständigt aktuell kamp mot antisemitism

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

68 Kommentarer till "Judarna i Umeå slår rekord i offerkofta"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
DH
Gäst
Nybörjare
DH

Man överväger lägga ner verksamheten? Men vilken tragedi det skulle vara! Dessvärre tror jag inte dessa ludna judar är ärliga med detta – de hoppas bara på sympatipengar. Juden är helt oförmögen till hederligt arbete, och måste skaffa in pengar på detta vis.

Simon
Gäst
Nybörjare
Simon

Haha, vilken stark tro Umeås judar har som verkligen överväger att lägga ner din religiösa verksamhet pga ett par klistermärken :D

Bra artikel Olofsson!

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika
De hotar bara med att lägga ned verksamheten. De ljuger naturligtvis. Antingen blir den kvar, eller så flyttar de den till ett annat ställe. Enligt judisk tradition, kan ett sådant uttalande användas när man ändå har tänkt uppgradera eller förändra sin verksamhet i enlighet med planer de själva har dragit upp. Sedan utnyttjar de händelser i gojland eller hos dem själva för att skambelägga oss för sin egen eftersträvade förändring. Synagogor är heller inte främst platser för religiös kontemplation, utan inte minst nästen för politisk verksamhet, informella kontakter och kommunikation, mm, ungefär som många moskéer i Europa är. Historiskt har… Läs mer »
Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Ockupationsregeringen vill (skall) öppna nya hjärntvättstugor.
Jag kan föreställa mig att många judar tror inte själva på förintelsen eftersom de vet att judar förfalskade namn för att påstå att de blev gasade. Hur är det annars möjligt att judar emigrerar från Israel (och Ryssland) till Tyskland?

Ässet
Gäst
Nybörjare
Ässet

Förfalskade judar namn? Gärna mer info om det.

Peter Wehlin
Gäst
Nybörjare
Peter Wehlin

Skam! -Skam! -förbaskade judar, som för den delen, de allra flesta av dem inte är judar, utan khazarer!

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Nordebo borde kanske heta Mellanösternbo och sedan skickas dit?

Per Johansson, Grymlinge
Gäst
Nybörjare
Per Johansson, Grymlinge

Är ej så insatt i ”Khazarfrågan”… Men ser att de tidigare har haft ett stort utbredningsområde i öst: https://sv.wikipedia.org/wiki/Khazarer
Det betyder att det finns gott om plats för Umeås offerkoftor. Mycket braaa.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Jag tycker att khazarfrågan är nästan oviktig. De kallar sig judar. Om de ”riktiga” judarna har problem med den saken, får de göra upp sinsemellan. Det är ingen fråga för oss att decimera eventuella politiska handlingsplaner med. Vi behöver verkligen inte intressera oss för deras bedrägerier gentemot de äkta judarna.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Håller med. Låt (((Jahweh))) sortera ut sina egna.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Khazarjudar är judar som bott en längre tid i östra Europa ffa i nuvarande Ukraina. Khazarteorin är fake propaganda. Alla judar är semiter, fast vissa av dem har beblandat sig med den lokala befolkningen där de poppat upp.

Per Johansson, Grymlinge
Gäst
Nybörjare
Per Johansson, Grymlinge

Jga uppfattar att khazarer är ett turkfolk, tidigare nomadiskt sådant. Då skulle alltså en del judar från nuvarande östeuropa kunna vara uppblandade med khazarerna i någon omfattning? Förutsatt att de ej ljuger om ursprung, vilket många gör från denna region av världen. D.v.s. säger att de är judar men är helt och hållet khazarer.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Det har gjorts gentester på khazarjudar och semitiska judar och det är till 99% samma gener.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Rethinking the Khazar Theory!

http://davidduke.com/rethinking-khazar-theory/

Andersson
Gäst
Nybörjare

”Förutsatt att de ej ljuger” ROFL…..LOL…. den var bra … ?????????

Heilstormer
Gäst
Nybörjare
Heilstormer

Judar är inte khazarer. Genetiskt sett klustrar de bland andra MENA-bfolkningar. Ashkenazim och Sephardim (”Europeiska” judar) avviker dock kraftigt åt det Europeiska hållet och hamnar genetiskt sett nära syditalienare:

http://davidduke.com/rethinking-khazar-theory/

http://i.imgur.com/5jbkEdu.png

frt
Gäst
Nybörjare
frt

Man skulle hoppas att den samlade mänskligheten en gång för alla skulle lösa problemet. En slutlig lösning vore önskvärd.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Väldigt slutgiltig!, och sedan da capo för negrer och araber!

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Samt för afghaner, turkar, kurder och annat skitfolk. Särskilt det där packet-i-stan.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Om judarna lever i ständig skräck för gojerna, är det för att de innerst inne vet att deras onda verksamhet som skadar gojerna egentligen legitimerar extremt våld mot och landsförvisning av dem. Annars skulle de inte ha något att vara rädda för. Skulle alla människor vara rädda för klistermärken, reklam i brevlådan och på tv, skulle samhället inte fungera. Jag tror dock inte alls att de är särskilt rädda, det är bara ett spel de kör med för att vinna sympatier och ställa krav på myndigheterna. Kräk, är vad de är.

DH
Gäst
Nybörjare
DH
Du kommer nog finna det judiska begreppet ”mischum eiva” (”mishum eivah” med engelsk transliteration) intressant. Det avhandlas bl.a. här: http://judaism.stackexchange.com/questions/1358/are-you-allowed-to-save-a-non-jews-life-on-shabbos Judarna har sedan tidernas begynnelse insett att resten av världen har mycket god anledning att avsky dem, så de har uppfunnit detta begrepp ”mischum eiva” (ungefär ”undvika missaktning”) som princip för hur man hanterar en situation där icke-judar riskerar bli upprörda om man följer judiska regler, som att t.ex. inte rädda en icke-judes liv på sabbaten. Vad detta begrepp går ut på är att man ibland tvingas låtsas följa icke-judars regler, bara för att de inte ska kasta ut en.… Läs mer »
Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar
Berättelsen om Esau och Jacob är enormt viktig för talmud-judarna. Denna berättelse både förklarar varför talmudisterna hatar oss och varför de hatar sig själva och hela tiden försöker roffa åt sig så mycket de kan i livet. Berättelsen förklarar även vad ”Goyim” egentligen betyder. Enligt Talmud beslutade brödernas blinde fader, Isak, att den förstfödde sonen Esau och alla hans ättlingar efter honom ända till tidernas slut skulle ärva och äga precis allt på jorden, medan Jacob och hans ättlingar skulle föröka sig, men varken ärva eller äga något alls, för de skulle bli ”såsom boskap, ägda av Esau, den förstfödde… Läs mer »
Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke
Vill funktionärer som Ola Nordebo verkligen judiskt världsherravälde eller har de ingen aning om NWO och Kalergi-planen? Jag tror det sistnämnda, de har ingen om den vita rasens förintelse. Förresten, Jehovas Vittnen är också kommunister och ser planeten jorden som ett land (utan gränser, utan nationer) och vill ha världsregering och kallar Darwinism det största nonsens. Före 2 dagar sedan tilltalade mig en sån bibel-funktionär och sagde han har lösningen på allt. Men han hade ingen aning om Kalergi-planen, Hooton-planen, NWO, Fred Leuchter och Germar Rudolph. (Det står ju inte heller i Bibeln.) Jag rekommenderade honom att informerar sig om… Läs mer »
Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Du har höga tankar om Nordebo. Jag tror att han är medveten, betald medlöpare. Men man kan tro vad man vill. I vilket fall är okunskap inget försvar, särskilt inte nuförtiden. Folkförrädare ska behandlas som sådana.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Klart att han är medveten om vilka som håller i hans strypkoppel.

antisemitisk neger
Gäst
Nybörjare
antisemitisk neger

…varhelst du ser en jude så slå ner hennet – tänk på allt ont juden gör/gjort för världen

Nordbo
Gäst
Nybörjare
Nordbo

Det saknas insikt i judarnas samhällsomstörtande funktion idag och historiskt av dessa lögnare på VK. Socialister är i förlängningen bara nickedockor åt den judiska makten (media). Att så många vuxna människor lever i okunskap i judefrågan är absurt, när det i förlängningen innebär vår egen förintelse. För er som inte gjort det, läs David Duke’s ”The Secret Behind Communism”. Den beskriver bla. hur hela ryska revolutionen var en judisk sammasvärjning och att ryssarna själva var offer för detta djävulska pack.

frt
Gäst
Nybörjare
frt

Jag har faktiskt nu på gamla dagar börjat känna igen vaerelsen på gatan. Det gjorde jag inte innan. Han\ hon slinker lätt genom fingrarna om man inte är medveten om att den är överallt. Jag känner igen den ”tyska” varianten: en allmän uppviglare som dras till konflikter och gärna startar dom. Självklart går denne under ”tysk” skepnad. Jag undviker dom rent instinktivt nuförtiden, dels av rädsla eller klok försiktighet och är glad att jag känner igen dom.

Förbannad
Gäst
Nybörjare
Förbannad

När Motståndsrörelsen har befriat Sverige från (((allt))) kan ni då intyga att jag blir utsläppt från fängelset om jag inom en viss tid skjuter ihjäl ett gäng blattar som tidigare rånat mig och sedan kommit undan med det och friats?

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Hade Judarna låtit bli att förstöra Sverige, då hade vi inte haft något problem, och inga konflikter med dem. Men de väljer ju att omvandla vårt land till ett mångkulturellt helvete. Då är det endast hårt mot hårt som gäller. De får skylla sig själva. De har begått ett fruktansvärt brott mot hela Västvärlden.

Nordbo
Gäst
Nybörjare
Nordbo

Japp. Och detta gör dom på samma gång som dom förespråkar ett judiskt bevarat Israel. Där dom bla. inte tagit emot en enda flykting från Syiren, dit man inte får flytta om man inte är etnisk jude, eller ens gifta sig med en jude om man inte är av judisk börd. Judarna är ett parasiterande folkslag, den internationelle juden som inte hör hemma någonstans och överallt.. förespråkare för krig och konflikt och utan medkänsla, empati, med någon annan än dem själva.. Givetvis skall dom ut ur våra länder.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Man får inte bete sig så som de gör. Och det skall göras klart för dem. De skall inte hålla på och gnälla om antisemitism i media. De skall ERKÄNNA att de har gjort fel!

Andersson
Gäst
Nybörjare

På tal om Syrien så har Israel gett kvalificerad sjukvård åt sårade IS-jihadister, vilket för övrigt även Turkiet gjort

Fänrik Stål
Gäst
Nybörjare
Fänrik Stål
Jag kan hålla med vissa att det är lite barnsligt att tejpa upp Hitler-märken på judiska föreningslokalers fönster, men knappast hat utan snarare nån eller några som gillar att retas. Åså blåser dom själva och systemmedia upp det till en jättegrej ”oy vey, oy vey, vi är hatade dom hemska barnätande bloddrickande vampyrnazisterna vill starta en ny förintelse och göra lampskärmar och tvål av oss, oy vey, oy vey”. Det sägs ju att judar är intelligenta, men intelligensen verkar inte räcka till för att dom ska fatta att hysterin bara gör det ännu roligare att reta dom. Det bästa dom… Läs mer »
Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Judar säger att de är intelligenta.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Mitt favorit klistermärke! :)

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar
”Oh Vey, Oh Vey! Stackars Oss! Det är alltid mest synd om oss!” Dessa små gynnare som det alltid ska sörjas för och sörjas över av oss Goyim (judiska för boskap). Men vad anser dessa judar om oss? Vad har de för känslor och tacksamhet för och till de svenskar som gråter över alla de sorger som judarna ”drabbats” av? Ja, det kan nästan vara värt en egen undersökning. Vi har ju den överlerarjuden som blev aktuell i en annan artikel precis nyligen: Cordelia Hoffmann. Hur var det med henne och hennes tacksamhet mot de gojer som hämtade henne med… Läs mer »
Per Johansson, Grymlinge
Gäst
Nybörjare
Per Johansson, Grymlinge
Jag har sett en hel del sådana här historier nu, motsägelserna etc. Jag undrar: finns det någon bok som tar upp dessa så kallade förintelseöverlevares utsagor, böcker/bok om det som kan rekommenderas? Jag menar det finns ju väldigt många förintelsememoarer som utgivits i USA, Tyskland, Sverige, i väst de senaste decennierna. Finns det ingen som granskat dessa eller ett urval av dessa? Skulle vara intressant att läsa en kritik av denna genre, en dekonstruktion av de myter och ”felskrivningar” som uppenbarligen omgärdar stilen. Jag tror också att det vore befriande för de barn och barnbarn som efterkommande som tvingas in/införlivas… Läs mer »
Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Du kan hitta en del här:
https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

Boken ”The Holocaust Hoax Exposed: Debunking the 20th Century’s Biggest Lie” finns som nedladdningsbar pdf här men tyvärr bara på franska:

http://moissondeselus.org/livres/le-canular-de-l-holocauste-devoile.pdf

Dock, även för de som inte kan franska, så går det ju numera hjälpligt att läsa ändå med hjälp av automatiska översättare som ImTranslator, Goggle Translate etc.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar
Per Johansson, Grymlinge
Gäst
Nybörjare
Per Johansson, Grymlinge

Tack

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Fy fan vilket vidrigt folkslag (((dom))) är. Har ingen som helst empati för den evige längre. Ut med packet!!

Nordbo
Gäst
Nybörjare
Nordbo
”Det sägs ju att judar är intelligenta, men intelligensen verkar inte räcka till för att dom ska fatta att hysterin bara gör det ännu roligare att reta dom.” Dom är intelligenta endast tack vare mångårig inavel med kusiner och nära släktningar, många judiska barn föds också med CP-skador och som efterblivna. Här har man lysande exempel på verklig och genuin rasism, likaså det faktum att judar endast agerar med tribala förtecken inom affärsliv, etc. (anställer varandra på ledande positioner och på så sätt uppnår monopol, osv., jmf. Hollywood, handel på medeltiden i Europa, handeln i Ryssland i slutet av 1800-talet,… Läs mer »
Marcus
Gäst
Nybörjare
Marcus

Var ute tidigare idag och klibbade ovan visade klistermärke i Västerås! Hell Seger

leen
Gäst
Nybörjare
leen

Har det gått så långt att ola nordebo sover med gas mask ??????????

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Frankfurtskolans irrläror är ett led i folkmordet på vita människor. Och det SKALL Judarna ERKÄNNA!

the1jew
Gäst
Nybörjare

✡️va snackar du om va? kom till israel så få vi se? ;)!!

✡️ ✡️ ✡️ ✡️ ✡️ ✡️

✡️ ✡️ ✡️ ✡️ ✡️ ✡️

Hugin
Gäst
Nybörjare
Hugin

Hvorfor er det juder nord i Sverige i det hele tatt? De er da ikke på flykt fra krig? De har jo et eget land ved middel havet som er muret inn fra hele omverdenen. Er det så fryktelig for disse å ha sitt eget land at de må flykte til nord sverige?

Andersson
Gäst
Nybörjare

Det är tråkigt i Israel. Det finns inga gojer att tjäna pengar på, annat än lusfattiga araber – det finns inga skojiga saker att göra och så måste man göra 3 års värnplikt. Vem (((f*n))) vill bo i ett sånt land?

Per Johansson, Grymlinge
Gäst
Nybörjare
Per Johansson, Grymlinge

Ledaren för Judisk Maktgruppen Paideia, Fania Oz-Salzberger, förklarade att judar måste bo utspritt i världen och ej i Israel därför att det skulle bli ”totalt kaos” annars. Hon förklarade inte varför det skulle bli sådant kaos. Jag har besökt Israel, från Acre och Tiberias till Eilat, och det var ett till synes väl fungerande land. Jag tror inte att det skulle vara ett problem att judarna samlas där. Ser inte vad problemet skulle vara alls faktiskt.

Hugin
Gäst
Nybörjare
Hugin

Skulle bli kaos? Har denne Fania sett seg omkring i verden i det siste. Det har aldri vært mer kaos, og min oppdagelse er jo at der jøder er overrepresentert i media, politikk, finans etc, der er det langt mer kaos enn andre steder der det etniske folket av et land får styre sin egen nation i fred. Det triste er jo at der slike nationer har finnes, har jo jøden, sammen med andre globalister drevet lobby for å styrte deres regjering og innføre demokratur, hvilket skaper kaos.

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Har inte judarna ett eget land som heter Israel vad gör dom i ens Sverige egentligen? Eller är det så att det finns dold agenda varför judarna befinner i Sverige liksom i varje vit västerländskt land? Jo vi vet nog svaret på den frågan.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Hur bra som helst när media kan provoceras till att visa upp sitt totala förakt för folk.

Det är rätt av er, nordebo & co – ös skit på hela Umeå och hela dess befolkning. Kalla dom rasister, nazister, antisemiter, dumhuvuden, obildade bönder osv. Gör det tydligt för dom att oavsett hur PK och underdånig inför judar staden har varit – så går det aldrig att vara PK och underdånig nog, och det går aldrig att göra er glada. (Så det är lika bra att sluta helt och behandla er som de fiender ni är)

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Inget kan få judarna att ta till storlipen som en bild av Adolf eller svastikan. Adolf avslöjade judarna totalt och det är deras stora skräck. Att bli avslöjade som judar med sina filurerier och subversiva agendor. Desperat vill de dölja sin ondska för icke-judar.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Boken ”The Holocaust Hoax Exposed: Debunking the 20th Century’s Biggest Lie” finns som nedladdningsbar pdf här men tyvärr bara på franska:

moissondeselus.org/livres/le-canular-de-l-holocauste-devoile.pdf

Dock, även för de som inte kan franska, så går det ju numera hjälpligt att läsa ändå med hjälp av automatiska översättare som ImTranslator, Goggle Translate etc.

jud3polisen
Gäst
Nybörjare
jud3polisen

Nästa gång, skriv PEDOFILER på stället.

jonsson
Gäst
Nybörjare
jonsson
Kanske Rönngren skulle sluta förlita sig på dessa nytillsatta ”experter” och betalda ”forskare” som ska hålla linjen med all kraft att behålla lögnen levande. Får intrycket att denne Rönngren skulle ta sig an förintelselögnerna själv (förslagsvis redan här på Nordfront med enkla sammansatta förklaringar) och sluta med sitt sudoku eller korsord för en stund. Nu kanske inte Nordfront faller dig i smaken att BÖRJA läsa ifrån och BRA sanningar är minst sagt utspridda på nätet när det gäller samma krafter och makter efter WW2 ”false flag” operationer osv. Men här på NF så sammanfattar redaktionen det mycket bra med källor… Läs mer »
jonsson
Gäst
Nybörjare
jonsson
Israel är lika stort som småland ungefär men enligt (((wikipedia))) framställs dom med nya länkar efter varannat ord som äcklande i att hela tiden framställa sig som världens medelpunkt på alla sett och vis. Trots denna geografiskt lilla lamdmassa är dom ändå utresta världen över – finansierat av globalistbankirer som stödjer deras lobbygrupperingar om att glorifiera rasblandningen i väst (som vi vet handlar om att försvaga/söndra/splittra europeisk genpool) Finansieringen har dessa bankirer och privata valutaspekulander tillskansat sig genom att blåsa medelklassen i väst sen mitten 80-talet genom att placera sina pengar på varor/tjänster som inte existerar egentligen osv. Idag har… Läs mer »
Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Hahaha….

Jävlit kul artikel.

Så ska offerjudar och deras folkförrädarlakejer (anställda i lögnpressen) hanteras: Med humor!

jonsson
Gäst
Nybörjare
jonsson

Problemet i sverige är att efterblivna svenskar som inte ens har dessa rötter BRYR sig mer om en illusion än vad som verkligen händer runt omkring dom.

Benjamin
Gäst
Nybörjare
Benjamin

Beträffande ”kunskap är ett motgift mot antisemitism” Precis som med allt gift får det inte överdoseras för då får det motsatt effekt!

Hoy
Gäst
Nybörjare
Hoy

Vad kommer att ske med judarna i Sverige när den nationalsocialistiska nordiska republiken blir verklighet. Konkreta svar uppskattas!

dfd
Gäst
Nybörjare
dfd

Vad har det för betydelse vad som sker i en potentiell framtid. Det som betyder nagot är vad som sker just nu: att den ariska rasen utrotas.

Vad brukar ske med sjukdomar? Eller skall vi säga sa här: tänk dig att du tillfrisknar fran en langvarig sjukdom och ser glimtar av sanningen. Bekymrar du dig da för hur det gar för sjukdomen om du tillfrisknar?

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Allt detta pga några klistermärken, då vet man vilken potential märkena kan ha. Vi borde lista på vilken klistermärkesaktion som har gett mest effekt.

Erik i Biskopsgården
Gäst
Nybörjare
Erik i Biskopsgården

Så mycket uppmärksamhet för bara en kronas investering. Bara att lyfta på hatten för återfallsförbrytaren (eller copy-caten)

Ovhev
Gäst
Nybörjare
Ovhev

Judiska extrist kärtingar flyr hals över huvud på grund hitler Klibbor inge tro så kallade förintelsen

sven nilsson
Gäst
Nybörjare
sven nilsson
Det där med att judepressen skriver så mycket gott om deras bröder araberna ex-vis syrierna i Sverige är ju bara ren bluff ! Israel vill själva inte ha Syrierna in i Israel , inte någon syrier är välkommer till Israel ! Juden är ju såpass smart att de gärna vill dela ut Sverige till höger och vänster till allahanda arabfolk för att de ska kunna bygga sitt StorIsrael åt sig själva i lugn och ro medan juden flyttar över problemen till Norden och på det viset gräver ju svenskarna sin egen grav !! Det får vara nog nu ! Hell… Läs mer »
wpDiscuz