Judar i USA förklarar krig mot vita: ”Ska besegra vit nationalism under 2020”

JUDISK MAKT. Ett judiskt initiativ i USA har förklarat krig mot vit nationalism. Gruppen menar bland annat att president Donald Trump och Republikanerna utgör ”det största hotet mot judar i USA”.

Den judiska initiativet ”Bend the Arc: Jewish Action” har förklarat krig mot vit nationalism. I ett filmklipp som publicerats på Youtube låter man ett stort antal judar förklara att man under 2020 kommer att ”besegra vit nationalism”.

Den judiska gruppen menar bland annat att USA:s president Donald Trump och hans parti Republikanerna utgör ”det största hotet mot judar i USA”. Detta trots att Trump har gjort fler eftergifter åt sionismen och Israel än någon annan amerikansk president.

I skrivande stund har klippet på Youtube 8 315 nedröstningar och endast 60 uppröstningar. Kommentarsfunktionen har dock inaktiverats.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments