Judar i USA förklarar krig mot vita: ”Ska besegra vit nationalism under 2020”

JUDISK MAKT. Ett judiskt initiativ i USA har förklarat krig mot vit nationalism. Gruppen menar bland annat att president Donald Trump och Republikanerna utgör ”det största hotet mot judar i USA”.

Den judiska initiativet ”Bend the Arc: Jewish Action” har förklarat krig mot vit nationalism. I ett filmklipp som publicerats på Youtube låter man ett stort antal judar förklara att man under 2020 kommer att ”besegra vit nationalism”.

Den judiska gruppen menar bland annat att USA:s president Donald Trump och hans parti Republikanerna utgör ”det största hotet mot judar i USA”. Detta trots att Trump har gjort fler eftergifter åt sionismen och Israel än någon annan amerikansk president.

I skrivande stund har klippet på Youtube 8 315 nedröstningar och endast 60 uppröstningar. Kommentarsfunktionen har dock inaktiverats.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
KlausnordboRokvikenSamuelRoda Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

De börjar nog känna att temperaturen stiger, de här typerna som aldrig kan hejda sig själva. Istället för att ta det lite lugnare så ökar de intensiteten. De kan inte förtjäna respekt och bli uppskattade på naturlig väg utan måste ljuga och bedra för att skaffa sig offerstatus och mentalt kuva massorna, pressa fram en konstlad vördnad. Historien har visat gång på gång att det bara är en fråga om tid innan de talrikare icke-judarna runtomkring får nog av dessa folkförgiftare och vidtar åtgärder. Vi får se hur snabbt det eskalerar den här gången, än så länge verkar det (tyvärr)… Läs mer »

Anders Jonsson
Medlem

Jag tror ni misstar er grovt, ondskefulla JUDAR!

Jan Hjelm
Medlem

Naturligtvis har Trumps eftergifter mot judarna i USA och Israel inte gjort livet lättare för honom. Judarna ser bara att han visar svaghet som går med på än det ena och än det andra. Vilket judarna snabbt utnyttjar och flyttar fram sina positioner ännu ett steg och kommer med fler krav. Att ge sig på vita nationalister kan förhoppningsvis var ett steg för långt och för fort och att de åker på en folkstorm. Intressanta tider väntar, speciellt om National Rifle Association ser det som ett angrepp mot amerikaners rätt att bära vapen.

Roda
Medlem

Det var så det började på 1930-talet…

Samuel
Medlem

De började med bojkott av tyska varor. Sedan eskalerade det…

Samuel
Medlem

Just nu stängde de av gilla-statistiken:comment image

Rokviken
Medlem

Ursäkta den långa länken.

comment image&exph=600&expw=900&q=judea+declare+war+germany&simid=608001595779974069&selectedIndex=0&ajaxhist=0

nordbo
Medlem

Att slänga ut vita från sina kontor säger dom där – HUR TYDLIGT KAN DET BLI.arab/neberimporten till väst har börjat förväxla dessa falska ”white fellow” judar och åker på angrepp ibland.(väldigt trevlig faktiskt)

Alla dessa invandringsförespråkande judar flyr snart till Polen/Ungern när deras uppdrag är färdigt i andra länder dom har arbetat i.

I USA kan de förhålla sig enklare.

Klaus
Medlem

När juden lämnar landet kommer krig.