Judar i Tyskland vill ge muslimer nya värderingar

MÅNGKULTUREN. Judar i Tyskland kräver särskilda integreringsklasser för muslimer för att stoppa deras ”judehat”.

Många judar oroar sig nu för den antisemitism som importeras tillsammans med främst araber från Mellanöstern. Därför vill judiska organisationer i Tyskland nu tvinga muslimer i landet att lära sig judiska värderingar för att minska de importerade spänningarna mellan judar och muslimer.

I söndags krävde Tysklands judiska centralråd att genom ”utbildning” bekämpa nyanlända muslimers antisemitism.

Centralrådets vice ordförande Abraham Lehrer befarar att antisemitismen bland invandrare kommer att bli ett mycket värre problem i takt med att de etablerar sig allt fastare i Tyskland.

— Problemet med invandrad arab-islamistisk antisemitism ligger fortfarande framför oss. Många av dessa människor har influerats av regimer där antisemitism är en del av staten och där den judiska staten förnekas rätten att existera.

— När dessa människor inte längre bekymrar sig över jobb eller bostad kommer denna influens att ha större genomslag och människor kommer att uttrycka sina åsikter offentligt. För att förhindra detta scenario behöver vi skräddarsy kurser närmare dessa människor, helst baserat på deras ursprungsland.

Inga kommentarer om Abraham Lehrers ”islamofobi” har ventilerats i den tyska källan Deutsche Welle.

Varnar för ”antisemitiska” partier
Lehrer passade på att varna för partiet Alternative für Deutschlands (AfD) framfart bland väljarna i Tyskland. De är inte uttryckligen antisemitiska, men bidrar till att antisemitiska åsikter växer, menar han.

— Allra minst skapar [AfD] en plattform på vilken antisemitism kan växa och öppet manifesteras. I partiets utkast till partiprogram stod det till exempel att partiet motsätter sig omskärelse och shechita [kosherslakt], sade Lehrer och menar att det är antisemitism att inte inte tycka om dessa judiska traditioner.

Vidare bryr sig Lehrer inte om att kommentera det faktum att det alldeles nyligen har bildats en rasren judisk arbetsgrupp inom AfD, dit inga andra än rasliga judar har tillträde.

Källor:
Germany’s Federation of Jews Wants to Educate Muslim Refugees about Anti-Semitism
German Jews call for anti-Semitism classes for Muslim immigrants

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Så ironiskt, att det av världens folk som integrerat sig sämst av alla kräver att andra folk ska ”integreras”. Det är ju judarna som skulle behöva integreras! Fast för det krävs nog att man tar dem från deras mödrar redan vid födseln, för judarna får lära sig hatet redan som spädbarn. Fast i och för sig lär det vara rätt mycket genetiskt också, de är helt enkelt onda av naturen, varför det kanske inte räcker ändå.

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Judar och muslimer, samma familj – varför måste vi människor bekosta deras ewiga kärleksgnabb?