Judar i Frankrike vill stoppa ”Gula pesten”

JUDISKT LIDANDE. Under Gula västarnas trettonde protesthelg i rad klottrade någon ordet ”JUDAR” på Bagelsteins skyltfönster.

Bagelstein i Paris. Någon har klottrat ”Judar!” på tyska.

Proteströrelsen Gula västarna i Frankrike hade under lördagen sin 13:e demonstrationshelg i följd. Gula västarna protesterar mot globalism, bankväldet och kräver landets globalistiske president, mångmiljonären Emmanuel Macrons avgång.

De judiskt ägda och kontrollerade massmedierna i Frankrike har varit lika fördömande av folkets protester som regeringen har varit. Gula västarna har upprepade gånger givit uttryck för antisemitiska sentenser.

Många alternativa kommentatorer anser att det beror på att folket i Frankrike ofta är medvetet om hur den judiska makten hänger ihop med de franska medel- och arbetarklassernas allt svårare levnadsvillkor.

”Juden!”
Under helgens protester klottrade någon ordet ”JUDAR!” – på tyska – med gul färg på ett skyltfönster tillhörande bagelrestaurangen Bagelstein som ligger på den attraktiva platsen L’isle-Saint-Louis, mitt i Seine i Paris.

Tilltaget fick användare på sociala medier att reagera. Musikern och filmmusiktonsättaren Jean-Yves D’Angelo, som bland annat spelat på välgörenhetskonserter för barn på ett israeliskt sjukhus, postade en bild av klottret på sociala medier och skrev att han var ”oroad” över det inträffade.

D’angelos bild har nått den internationella pressen. Flera tidningar anser att det är en oerhört allvarlig incident.

”Stoppa Gula pesten!”
Facebookanvändaren Frédéric Haziza reagerade på d’Angelos oroade inlägg med att kräva att ”Den gula pesten”, det vill säga proteströrelsen Gula västarna, ska stoppas.

Det är som på de gamla goda nazisternas tid. De gula västarna och deras faktiska ledare Eric Drouet, Maxime Nicolle, Christophe Chalençon och andra är en gul pest som alltför mycket påminner om den Bruna Pesten…

”Depuis 1789”: Bagelstein grundades samma år som judarna utförde sin slutgiltigt lyckade ”franska” revolution, 1789.

Serietecknaren Joann Sfar har också publicerat en lång ”indignerad” text där han skriver att antalet antijudiska plakat, slagord och graffiti har
ökat explosionsartat sedan Gula västarna började sina protester, meddelar den fransk-judiska tidningen Le Monde i sin israeliska nätupplaga.

Den franska regeringen slår allt hårdare ned på Gula västarnas protestmarscher. Samma dag, i lördags, fick en demonstrant en arm avsliten när polisen sprängde en tårgasgranat i folkmassan.

Det har också framkommit uppgifter från franska medier att minst 150 demonstrerande gula västar kontinuerligt avlyssnas av fransk säkerhetstjänst.

Källor:
Facebook/Jean-Yves D’Angelo
Facebook/Frédéric Haziza
Un tag antisémite sur un « Bagelstein » provoque l’indignation

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Dessa äckliga judiska bagels.

Varje morgon som man åker med tunnelbanan och tar på räcken, handtag och dylikt får man kladd på händerna efter alla dessa grisar som nödvändigtvis bara måste köpa sig en jävla kladdbagel och äta den på vägen till jobbet.

TORKA AV ER PÅ TRÖJAN istället för på räcken och handtag, era grisar!

Melvin Hellström
Nybörjare
Melvin Hellström
1 år sedan

Remove bagel!

Victor
Nybörjare
Victor
1 år sedan

Ja snart är det kört för er bedragare igen ni har uttnytjat vår gästfrihet för sista gången. Och kommer åka ut omedelbart. Ett tyskt folk i upprorstämning då mot judisk makt är ingenting mot vad som komma skall!

Stephen
Nybörjare
Stephen
1 år sedan

Hey, baker, watcha doin’?