Judar hysteriska när Mel Gibson regisserar ny film

HOLLYWOOD. Mel Gibson i hetluften igen. ”Vad är det för fel på Hollywood”?

En jude glömmer aldrig, som det heter i det gamla ordspråket. Det har skådespelaren och regissören Mel Gibson nu återigen fått erfara sedan han försökt komma tillbaka till Hollywood. Gibson har varit hatad inom judiskt dominerade Hollywood sedan han i ett telefonsamtal 2006 uttalade misstro mot judar och anklagade dem bland annat för att ligga bakom alla krig i världen.

Nu stöter Gibson på patrull när han vill regissera en remake av westernklassikern ”The Wild Bunch” (1969) för Warner Bros. Inte för att filmen i sig skulle innehålla något politiskt sprängstoff utan för att det just är Mel Gibson.

“Jävla judar. Judar är ansvariga för alla krig i världen”, tweetar den judiska skådespelaren och komikern Sarah Silverman citerar därmed Gibson från 2006. Sarah Silverman har tidigare mest gjort sig känd för att erbjuda sexuella tjänster i utbyte mot donationer till Barack Obama.

”Den här killen är rasistisk, homofobisk, antisemitism”, skriver juden Joshua Malin. ”Vad i helvete är del för fel på Hollywood?” undrar den judiske skådespelaren.

Kritik mot Gibsons regissörskap har även kritiserats av Washington Post, Buzzfeed med flera tidningar.

Förra året framkom att Mel Gibson skänkt ”förintelseöverlevare” stora summor pengar. Detta gav honom eventuellt möjligheten att få regissera film igen, men var tydligen inte tillräckligt för att vinna alla Hollywood-judars gunst.

Källa:
Jewish celebs slam new Mel Gibson film

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments