Judar hånar Europa efter terrordådet i London: ”Ni förtjänar vad ni får!”

SIONISM. Daily Stormer rapporter om hur Europa hånas frekvent på kommentarsfälten i israelisk media efter veckans terrordåd i London.

Det har blivit en vanlig företeelse att se hur judar fröjdas av skadeglädje åt jihadistattacker i Europa och veckans attack vid Westminister i London har inte varit något undantag. Här är ett utval av kommentarer från diverse artiklar om attacken som har publicerats i Jerusalem Post (här, här och här). Självklart måste dessa kommentarer komma från en liten minoritet av extremistiska judar som inte på något sätt är representativa för den stora majoriteten av anständiga, hårt arbetande anhängare av den fredliga religionen judendom.

Ursprungligen publicerat på The Daily Stormer.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar