Judar grundar den svarta enighetsrörelsen i USA

Dagens datum 12 februari: Denna dag 1909 bildades medborgarrättsorganisationen National Association for the Advancement of Colored People, NAACP, som kom att spela en stor politisk roll i USA. Trots namnet var det dock inflytelserika judar som låg bakom grundandet av den rörelse som skulle ena svarta mot vita i USA.

Jacob Schiff och Joel Springarn.

Jacob Schiff och Joel Springarn.

I början av 1900-talet ägde många raskravaller rum mellan svarta och vita. En av dem fick särskild betydelse. 1908, i Springfield, vaknar Clergy Ballard av att en svart man befinner sig i familjens hem och står intill hans dotters säng. Inkräktaren flyr platsen men med Ballard i hasorna. Under flykten vänder sig mannen om och attackerar Ballards hals med en rakkniv. Innan Ballard dör hinner han identifiera mördaren. En månad senare ska polisen förflytta den fängslade Joe James och en annan svart man, George Richardson, som misstänktes för våldtäkt på en vit kvinna. Uppemot 10 000 vita samlas och när de inser att James och Richardson i hemlighet redan förflyttats med hjälp av resturangägaren Harry Loper, beger man sig till restaurangen och slår den sönder och samman. Den statliga milisen kallas in och dödar en 18-årig vit man, som blir kravallernas första offer. Raskravaller uppstår sedan mellan svarta och vita och först när 5000 medlemmar av Nationalgardet och den statliga milisen finns på plats lyckas man kväsa kravallerna. Minst sju personer uppges ha dödats i kravallerna och av dem var fem vita och två svarta.

May2012X10TSR1908SpringfieldraceRiot5

Raskravallerna i 1900-talets början hade sänt signalen om att vita fortfarande hade förmåga att att agera mot övergrepp och att till och med myndigheternas beväpnade styrkor hade problem med att hantera stämningarna. Det var av denna anledning som vissa krafter kom att grunda den svarta enighetsrörelsen NAACP.

En av grundarna var den judiske litteraturprofessorn Joel Springarn som 1914 blev organisationens styrelseordförande. Springarn rekryterade till styrelsen judiska ledare som Jacob Schiff, Jacob Billikopf och rabbinen Stephen Wise. Joel efterföljdes senare av sin bror, Arthur Springarn, som ledde organisationen framtill 1966 då en annan jude, Kivie Kaplan, tog över rodret. Ända fram till 1975 leddes denna organisation för färgade av mer eller mindre enbart judar.

De svarta användes också som mobilisering mot det nationalsocialistiska Tyskland. Utdrag ur NAACP:s tidning Crisis Magazine, november 1938.

De svarta användes också som mobilisering mot det nationalsocialistiska Tyskland. Utdrag ur NAACP:s tidning Crisis Magazine, november 1938.

NAACP:s bankir Jacob Schiff.

NAACP:s bankir Jacob Schiff.

De som hade mycket att säga till om var heller inte vilka judar som helst utan ytterst inflytelserika sådana. Köpmän, rabbiner och bankirer fann alla intresse i att organisera eller finansiera NAACP:s kamp mot den vita överhögheten. Ovan nämnda Jacob Schiff, en Rothschild, var såväl bankir som aktiv sionist. Schiff räknas som en av de främsta judiska ledarna från 1880 till 1920 i vad som skulle komma att kallas för “Schiff-eran”. Han blandade sig i alla möjliga judiska frågor och stödde den judiska bolsjevikrevolutionen i Ryssland samt finansierade japanerna under det rysk-japanska kriget (1904-1905).

Genom NAACP lyckades man organisera svarta till att bli en politisk kraft som kunde tjäna sionistiska intressen om att undergräva den dåvarande vita nationen och undanröja de hinder som stod i vägen för skapandet av en mångkulturell smältdegel.

NAACP:s domare Felix Frankfurter.

NAACP:s domare Felix Frankfurter.

Svarta språkrör fanns, men de var få och hade inte allt för mycket att säga till om i organisationen. NAACP:s styrka var de judar som styrde rörelsen och samtidigt var väl etablerade inom systemet och hade rätt kontakter. En av dem, Felix Frankfurter, hade tidigare varit rådgivare åt president Roosevelt och blev av honom utnämnd till domare i USA:s högsta domstol. 1954 förklarade denna domstol att den tidigare ”åtskilda men likvärdiga”-principen var oförenlig med landets konstitution. Beslutet var enhälligt (9 domarröster mot 0) och fick till resultat att kommunala skolor hädanefter måste vara rasblandade. Rättsfallet, som drevs på av NAACP och dess egna advokat, hade prövats redan 1953 men ärendet hade skjutits på framtiden då domstolen ville ha betänketid att undersöka ifall lagen bröt mot konstitutionen. Under det året ska Frankfurter ha samlat stöd bland de övriga domarna till att ta beslutet om desegregerade skolor. Frankfurter var inte bara jude och aktiv sionist utan intressant nog också medlem av samma organisation som hade fört fram frågan från första början, NAACP.

Med åren blev de judisk-svarta relationerna allt mer ansträngda. Vissa menade att svarta bara lät sig utnyttjas och istället borde klara sig på egen hand (exempelvis hade Martin Luther King en judisk talskrivare). Den så kallade Black Power-rörelsen uppkom där judar nu räknades som vita och ansågs vara fiender. Nation of Islams ledare, Louis Farrakhan, beskrev judendomen som en ”rännstensreligion” och kallade judiska godsägare för ”blodsugare”. I början av 1990-talet publicerade en anonym grupp ur Nation of Islam boken ”The Secret Relationship between Blacks and Jews” som berättade i detalj, och för en bredare publik än den litteratur som redan fanns i samma ämne, att det var judar som låg bakom slavhandeln av svarta till USA. Det som gav upphov till NAACP:s bildande och kampen mot de vita i USA hade alltså sin grund i en slavhandel som från början hade dirigerats av judar.

Artikeln publicerades ursprungligen 2013-02-12.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Christian Hamilton says:

  Synnerligen bra och upplysande artikel. Det är bra att öka sina kunskaper inte bara för oss invigda utan, viktigast av allt, för de oinvigda.

  Tyvärr kan man hålla på i evighet med att lägga fram fakta för de politiskt korrekta, de har inte förmågan att ta till sig dessa fakta av den anledningen att de har förlorat förmågan till eget kritiskt tänkande. Dessa nyttiga idioter som går i judiskt ledband, utan att veta om det, är det mest synd om. De som är medvetna om detta och ändå accepterar att gå sionismens ärenden är det inte synd om, de kräken har inget i vårt samhälle att göra.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +61 (av 63 röster)
 • För den som vill fördjupa sig i den judiska slavhandeln: http://johanbjornsson.blogspot.se/2011/03/forbjuden-historia-det-vita-slaveriet.html

  Den judiska eliten som styrde ostindiska kompaniet i Amsterdam, samt de judar som styrde City of London (den av judarna ägda, fristående/autonoma, och utan insyn, frimurar-stadsstaten mitt i Londons kärna) / The Crown Corporation i England (som för övrigt INTE ägdes av brittiska kronan, som de flesta tror) såg till att börja föra in negrerna från Afrika till USA som slavar (under de första århundradena i USA hade man istället använt vita slavar, se länken ovan, något som vi inte får lära om oss längre), som ett medvetet ”embryo” för framtida konflikter, så att de senare skulle kunna använda dessa konflikter (Amerikanska inbördeskriget var ju ett sådant exempel, då judiska krafter såg till att få igång detta krig, med hänvisning till att befria negrerna, fast det egentligen handlade om för de judiska bank-klanerna, att låna ut pengar till både Nord/Syd och skuldsätta med ränta båda sidor, samt få en möjlighet att införa ett centraliserat banksystem, dvs en av judarna ägd centralbank) för sin sedvanliga ”härska-och-söndra”-strategi.

  Se mina kommentarer här i kommentarsdiskussionen, för ytterligare information:

  https://www.realisten.se/2013/02/11/lincoln-av-steven-spielberg/

  För mera info om City of London / The Crown Corporation:

  http://johanbjornsson.blogspot.se/2012/03/debatt-mellan-mig-och-gudomlig-komedi-2.html

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +28 (av 32 röster)
  • OBS FÖR DE SOM TIDIGARE LÄST MITT INLÄGG OM CITY OF LONDON:

   ARTIKELN/INLÄGGET BLEV PRECIS UPPDATERAT I SLUTET, MED MASSA VIKTIGA FOTON.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 9 röster)
   • Thor Viking says:

    Jag läste din blogg om ”city of London” och Washington DC. Jag har sett det tidigare. Jag tror du focuser på pudelns kärna.

    Djävulens reptiler har ett bastant grepp om planeten.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +8 (av 12 röster)
 • Ola med K-Pisten says:

  Känna själva hur björnens styrka växer i er! Känna själva hur vargens instinkt får flocken att jaga och fälla det djur som styr och härjar på våra jaktmarker, skrik GRRRRR! SKRIK GRRRRRRRRR!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 20 röster)
 • Viksten says:

  Bra artikel!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 23 röster)
 • Kettil says:

  Mycket bra artikel, det behövs som motvikt till den tillrättalagda historiebeskrivning vi alltid blir matade med.

  Hell Norden!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 33 röster)
 • Simon Lindberg says:

  Mycket bra artikel! Sionismen är mänsklighetens gift och något som varenda ras och folk i världen borde enas för att krossa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +42 (av 46 röster)
 • Tack !
  Judar har gjort och göra allt för att hetsa och utrota den västeuropeiska rasen och kulturen.
  Liknande sitution gäller ANC om jag inte missminner mig.
  Jag ser fram emot något om ANC ;-)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +24 (av 30 röster)
 • Hur äckliga de är vet vi ju alla om, men när ska vi göra något åt det?? Att vänta på att folket vaknar?? Då kommer det aldrig att hända något! Folkets förstånd styrs av sionistskit.
  Det finns en och annan som vet sanningen, men vågar inte utsätta sig för maktens förföljelser.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +25 (av 29 röster)
 • Veritas says:

  Det är märkligt hur påfallande ofta judiska intressen handlar om att bryta ner, förstöra, krossa och undergräva vita folks samhällen.

  Det är märkligt hur påfallande ofta kommunistiska intressen handlar om att bryta ner, förstöra, krossa och undergräva vita folks samhällen.

  Det är precis som om det vore samma kropp som agerade.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +33 (av 35 röster)
 • Andreas says:

  Det skulle aldrig ha skett någon slavhandel, Germaner och Vita måste förlita sig på egen handkraft, även för sina ”dåligt betalda jobb”! Vidare skulle alla svarta ha repatrierats omgående efter frigörelsen i Amerikanske inbördeskriget. det skulle löst problemet för gott.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +32 (av 36 röster)
  • Macedonia says:

   Så länge vi lever i judens ideologier idag, i väst kapitalism, så försiggår slavhandel.
   Då våra företag tas ifrån och flyttas utomlands, jobb som försvinner utomlands… till folk som uträttar dessa för små löner.
   Detta är i längden varken bra för oss eller för någon annan.
   Allting utarmas i dagens samhällen, men inget förutom nationalism försöker komma till rätta med förändringar som kommer gynna alla.

   Tack vare judens ideologier undergrävs massorna på båda sidor och kommer aldrig till insikt, så länge denna separation existerar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +28 (av 30 röster)
  • Johannes_8_44 says:

   Liberia.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -2 (av 4 röster)
 • Lazio says:

  Ännu en riktigt bra artikel.

  Well done!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 22 röster)
 • Eugenianna says:

  Tänk ändå om denna goda artikel hade funnits i metro och alla som nåtts av den då…. =)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 15 röster)
 • Anonym says:

  Med andra ord vi har ingen statsskuld judarna får ta med sig dom mångkulturella o
  mona shalin när dom lämnar Sverige för israel .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 13 röster)
 • Frihet says:

  Bra att detta kommer fram.

  I boken ”Who brought the Slaves to America” Bakony/White så framgår tydligt att judar helt dominerade slavhandeln. Den mest prominente var juden Aaron Lopez. Andra skepp ägdes av Levy, Bosch, Gomez, de Woolf, Roosvelt, o.s.v. Judar dominerade produktionen av rom.

  Slavhandel var förbjuden i USA. Idén blev då att sälja den destillerade romen till indianerna. Judar dominerade inom rom-tillverkningen och basen var bl.a. Newport.

  Genom påtryckningar fick man igenom undantag och slavar tilläts i USA. Indianerna var inga bra arbetare. Då började man sin lukrativa verksamhet att sälja rom i utbyte mot slavar från Afrika.

  Resan över tog 3 månader. Alla packades som sillar och de flesta klarade inte resan. Männen fick ligga ner i sin egen avföring. Ofta i durken, med en takhöjd på 1 meter.

  Vinsten var i det närmaste 100%.

  Slavarna som klarade resan och sedan hamnade hos någon godsägare hade det ofta betydligt bättre än i Afrika.

  Judarnas dominans inom slavhandeln har också påpekats av den numera avlidne professorn Tony Martin.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 16 röster)
 • Anonym says:

  Detta var Mycket Mycket Mycket Mycket Bra, Helt Fantastisk, Mer sådant Här, VAD NI KAN! OCH ALLA NI SOM SKRIVER HÄR VAD NI ÄR KUNNIGA OCH BEGÅVADE!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 12 röster)
 • #JudarnaGavOssMotgift says:

  ANC i Sydafrika grundades också av judar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 13 röster)
 • Den eviga plågan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Blomsterprakt says:

  Sveriges riksdag har ju undanröjt förbudet mot att få sätta in armén mot befolkningen, för den dagen raskravaller utbryter här. Våra styrande är ju inte helt inkompetenta i alla frågor och i deras förakt för medborgaren kan de till och med vara riktigt förutseende. Fy Fan!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Har inte täkta på det innan, men NAACP startades för över hundra år sedan av judar. Det juden gjorde var att juden började träna upp ni66ern till att bli judens biologiska vapen mot den vita rasen.

  Judens plan är att utrota den vita rasen

  NAACP var det första judiska storskaliga organiserande av den planen i modern tid.

  Negrer och araber kan göra vad de vill med vita i Sverige (((@ media))) berättar inte, om de berättar är det en notis på sidan 37 om en grov gruppvåldtäkt av en vit kvinna/flicka och de få gånger det tas upp är allt den vite mannens fel.

  Den som inte ser det mönstret är blind och dum i huvudet på riktigt.

  Allt som är bra för vita kallar (((@))) för nazism och allt som är dåligt för vita hyllar ”media”juden till skyarna. Svårare än så är det inte.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *