Judar grundar den svarta enighetsrörelsen i USA

Dagens datum 12 februari: Denna dag 1909 bildades medborgarrättsorganisationen National Association for the Advancement of Colored People, NAACP, som kom att spela en stor politisk roll i USA. Trots namnet var det dock inflytelserika judar som låg bakom grundandet av den rörelse som skulle ena svarta mot vita i USA.

Jacob Schiff och Joel Springarn.

Jacob Schiff och Joel Springarn.

I början av 1900-talet ägde många raskravaller rum mellan svarta och vita. En av dem fick särskild betydelse. 1908, i Springfield, vaknar Clergy Ballard av att en svart man befinner sig i familjens hem och står intill hans dotters säng. Inkräktaren flyr platsen men med Ballard i hasorna. Under flykten vänder sig mannen om och attackerar Ballards hals med en rakkniv. Innan Ballard dör hinner han identifiera mördaren. En månad senare ska polisen förflytta den fängslade Joe James och en annan svart man, George Richardson, som misstänktes för våldtäkt på en vit kvinna. Uppemot 10 000 vita samlas och när de inser att James och Richardson i hemlighet redan förflyttats med hjälp av resturangägaren Harry Loper, beger man sig till restaurangen och slår den sönder och samman. Den statliga milisen kallas in och dödar en 18-årig vit man, som blir kravallernas första offer. Raskravaller uppstår sedan mellan svarta och vita och först när 5000 medlemmar av Nationalgardet och den statliga milisen finns på plats lyckas man kväsa kravallerna. Minst sju personer uppges ha dödats i kravallerna och av dem var fem vita och två svarta.

May2012X10TSR1908SpringfieldraceRiot5

Raskravallerna i 1900-talets början hade sänt signalen om att vita fortfarande hade förmåga att att agera mot övergrepp och att till och med myndigheternas beväpnade styrkor hade problem med att hantera stämningarna. Det var av denna anledning som vissa krafter kom att grunda den svarta enighetsrörelsen NAACP.

En av grundarna var den judiske litteraturprofessorn Joel Springarn som 1914 blev organisationens styrelseordförande. Springarn rekryterade till styrelsen judiska ledare som Jacob Schiff, Jacob Billikopf och rabbinen Stephen Wise. Joel efterföljdes senare av sin bror, Arthur Springarn, som ledde organisationen framtill 1966 då en annan jude, Kivie Kaplan, tog över rodret. Ända fram till 1975 leddes denna organisation för färgade av mer eller mindre enbart judar.

De svarta användes också som mobilisering mot det nationalsocialistiska Tyskland. Utdrag ur NAACP:s tidning Crisis Magazine, november 1938.

De svarta användes också som mobilisering mot det nationalsocialistiska Tyskland. Utdrag ur NAACP:s tidning Crisis Magazine, november 1938.

NAACP:s bankir Jacob Schiff.

NAACP:s bankir Jacob Schiff.

De som hade mycket att säga till om var heller inte vilka judar som helst utan ytterst inflytelserika sådana. Köpmän, rabbiner och bankirer fann alla intresse i att organisera eller finansiera NAACP:s kamp mot den vita överhögheten. Ovan nämnda Jacob Schiff, en Rothschild, var såväl bankir som aktiv sionist. Schiff räknas som en av de främsta judiska ledarna från 1880 till 1920 i vad som skulle komma att kallas för “Schiff-eran”. Han blandade sig i alla möjliga judiska frågor och stödde den judiska bolsjevikrevolutionen i Ryssland samt finansierade japanerna under det rysk-japanska kriget (1904-1905).

Genom NAACP lyckades man organisera svarta till att bli en politisk kraft som kunde tjäna sionistiska intressen om att undergräva den dåvarande vita nationen och undanröja de hinder som stod i vägen för skapandet av en mångkulturell smältdegel.

NAACP:s domare Felix Frankfurter.

NAACP:s domare Felix Frankfurter.

Svarta språkrör fanns, men de var få och hade inte allt för mycket att säga till om i organisationen. NAACP:s styrka var de judar som styrde rörelsen och samtidigt var väl etablerade inom systemet och hade rätt kontakter. En av dem, Felix Frankfurter, hade tidigare varit rådgivare åt president Roosevelt och blev av honom utnämnd till domare i USA:s högsta domstol. 1954 förklarade denna domstol att den tidigare ”åtskilda men likvärdiga”-principen var oförenlig med landets konstitution. Beslutet var enhälligt (9 domarröster mot 0) och fick till resultat att kommunala skolor hädanefter måste vara rasblandade. Rättsfallet, som drevs på av NAACP och dess egna advokat, hade prövats redan 1953 men ärendet hade skjutits på framtiden då domstolen ville ha betänketid att undersöka ifall lagen bröt mot konstitutionen. Under det året ska Frankfurter ha samlat stöd bland de övriga domarna till att ta beslutet om desegregerade skolor. Frankfurter var inte bara jude och aktiv sionist utan intressant nog också medlem av samma organisation som hade fört fram frågan från första början, NAACP.

Med åren blev de judisk-svarta relationerna allt mer ansträngda. Vissa menade att svarta bara lät sig utnyttjas och istället borde klara sig på egen hand (exempelvis hade Martin Luther King en judisk talskrivare). Den så kallade Black Power-rörelsen uppkom där judar nu räknades som vita och ansågs vara fiender. Nation of Islams ledare, Louis Farrakhan, beskrev judendomen som en ”rännstensreligion” och kallade judiska godsägare för ”blodsugare”. I början av 1990-talet publicerade en anonym grupp ur Nation of Islam boken ”The Secret Relationship between Blacks and Jews” som berättade i detalj, och för en bredare publik än den litteratur som redan fanns i samma ämne, att det var judar som låg bakom slavhandeln av svarta till USA. Det som gav upphov till NAACP:s bildande och kampen mot de vita i USA hade alltså sin grund i en slavhandel som från början hade dirigerats av judar.

Artikeln publicerades ursprungligen 2013-02-12.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

26 Kommentarer till "Judar grundar den svarta enighetsrörelsen i USA"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton
Synnerligen bra och upplysande artikel. Det är bra att öka sina kunskaper inte bara för oss invigda utan, viktigast av allt, för de oinvigda. Tyvärr kan man hålla på i evighet med att lägga fram fakta för de politiskt korrekta, de har inte förmågan att ta till sig dessa fakta av den anledningen att de har förlorat förmågan till eget kritiskt tänkande. Dessa nyttiga idioter som går i judiskt ledband, utan att veta om det, är det mest synd om. De som är medvetna om detta och ändå accepterar att gå sionismens ärenden är det inte synd om, de kräken… Läs mer »
Johan Björnsson
Gäst
Nybörjare
För den som vill fördjupa sig i den judiska slavhandeln: http://johanbjornsson.blogspot.se/2011/03/forbjuden-historia-det-vita-slaveriet.html Den judiska eliten som styrde ostindiska kompaniet i Amsterdam, samt de judar som styrde City of London (den av judarna ägda, fristående/autonoma, och utan insyn, frimurar-stadsstaten mitt i Londons kärna) / The Crown Corporation i England (som för övrigt INTE ägdes av brittiska kronan, som de flesta tror) såg till att börja föra in negrerna från Afrika till USA som slavar (under de första århundradena i USA hade man istället använt vita slavar, se länken ovan, något som vi inte får lära om oss längre), som ett medvetet ”embryo”… Läs mer »
Johan Björnsson
Gäst
Nybörjare

OBS FÖR DE SOM TIDIGARE LÄST MITT INLÄGG OM CITY OF LONDON:

ARTIKELN/INLÄGGET BLEV PRECIS UPPDATERAT I SLUTET, MED MASSA VIKTIGA FOTON.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Jag läste din blogg om ”city of London” och Washington DC. Jag har sett det tidigare. Jag tror du focuser på pudelns kärna.

Djävulens reptiler har ett bastant grepp om planeten.

Ola med K-Pisten
Gäst
Nybörjare
Ola med K-Pisten

Känna själva hur björnens styrka växer i er! Känna själva hur vargens instinkt får flocken att jaga och fälla det djur som styr och härjar på våra jaktmarker, skrik GRRRRR! SKRIK GRRRRRRRRR!

Viksten
Gäst
Nybörjare
Viksten

Bra artikel!

Kettil
Gäst
Nybörjare
Kettil

Mycket bra artikel, det behövs som motvikt till den tillrättalagda historiebeskrivning vi alltid blir matade med.

Hell Norden!

Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
Simon Lindberg

Mycket bra artikel! Sionismen är mänsklighetens gift och något som varenda ras och folk i världen borde enas för att krossa.

Rob
Gäst
Nybörjare
Rob

Tack !
Judar har gjort och göra allt för att hetsa och utrota den västeuropeiska rasen och kulturen.
Liknande sitution gäller ANC om jag inte missminner mig.
Jag ser fram emot något om ANC ;-)

Aria
Gäst
Nybörjare
Aria

Hur äckliga de är vet vi ju alla om, men när ska vi göra något åt det?? Att vänta på att folket vaknar?? Då kommer det aldrig att hända något! Folkets förstånd styrs av sionistskit.
Det finns en och annan som vet sanningen, men vågar inte utsätta sig för maktens förföljelser.

Veritas
Gäst
Nybörjare
Veritas

Det är märkligt hur påfallande ofta judiska intressen handlar om att bryta ner, förstöra, krossa och undergräva vita folks samhällen.

Det är märkligt hur påfallande ofta kommunistiska intressen handlar om att bryta ner, förstöra, krossa och undergräva vita folks samhällen.

Det är precis som om det vore samma kropp som agerade.

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Är det inte det då?

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Det skulle aldrig ha skett någon slavhandel, Germaner och Vita måste förlita sig på egen handkraft, även för sina ”dåligt betalda jobb”! Vidare skulle alla svarta ha repatrierats omgående efter frigörelsen i Amerikanske inbördeskriget. det skulle löst problemet för gott.

Macedonia
Gäst
Nybörjare
Macedonia

Så länge vi lever i judens ideologier idag, i väst kapitalism, så försiggår slavhandel.
Då våra företag tas ifrån och flyttas utomlands, jobb som försvinner utomlands… till folk som uträttar dessa för små löner.
Detta är i längden varken bra för oss eller för någon annan.
Allting utarmas i dagens samhällen, men inget förutom nationalism försöker komma till rätta med förändringar som kommer gynna alla.

Tack vare judens ideologier undergrävs massorna på båda sidor och kommer aldrig till insikt, så länge denna separation existerar.

Johannes_8_44
Gäst
Nybörjare
Johannes_8_44

Liberia.

Lazio
Gäst
Nybörjare
Lazio

Ännu en riktigt bra artikel.

Well done!

Eugenianna
Gäst
Nybörjare
Eugenianna

Tänk ändå om denna goda artikel hade funnits i metro och alla som nåtts av den då…. =)

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Med andra ord vi har ingen statsskuld judarna får ta med sig dom mångkulturella o
mona shalin när dom lämnar Sverige för israel .

Frihet
Gäst
Nybörjare
Frihet
Bra att detta kommer fram. I boken ”Who brought the Slaves to America” Bakony/White så framgår tydligt att judar helt dominerade slavhandeln. Den mest prominente var juden Aaron Lopez. Andra skepp ägdes av Levy, Bosch, Gomez, de Woolf, Roosvelt, o.s.v. Judar dominerade produktionen av rom. Slavhandel var förbjuden i USA. Idén blev då att sälja den destillerade romen till indianerna. Judar dominerade inom rom-tillverkningen och basen var bl.a. Newport. Genom påtryckningar fick man igenom undantag och slavar tilläts i USA. Indianerna var inga bra arbetare. Då började man sin lukrativa verksamhet att sälja rom i utbyte mot slavar från Afrika.… Läs mer »
Snoken
Gäst
Nybörjare
Snoken

Dessutom var slavhandeln i Amerika stängd under de judiska helgdagarna.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Detta var Mycket Mycket Mycket Mycket Bra, Helt Fantastisk, Mer sådant Här, VAD NI KAN! OCH ALLA NI SOM SKRIVER HÄR VAD NI ÄR KUNNIGA OCH BEGÅVADE!

#JudarnaGavOssMotgift
Gäst
Nybörjare
#JudarnaGavOssMotgift

ANC i Sydafrika grundades också av judar.

Norm
Gäst
Nybörjare
Norm

Den eviga plågan.

Blomsterprakt
Gäst
Nybörjare
Blomsterprakt

Sveriges riksdag har ju undanröjt förbudet mot att få sätta in armén mot befolkningen, för den dagen raskravaller utbryter här. Våra styrande är ju inte helt inkompetenta i alla frågor och i deras förakt för medborgaren kan de till och med vara riktigt förutseende. Fy Fan!

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Har inte täkta på det innan, men NAACP startades för över hundra år sedan av judar. Det juden gjorde var att juden började träna upp ni66ern till att bli judens biologiska vapen mot den vita rasen. Judens plan är att utrota den vita rasen NAACP var det första judiska storskaliga organiserande av den planen i modern tid. Negrer och araber kan göra vad de vill med vita i Sverige (((@ media))) berättar inte, om de berättar är det en notis på sidan 37 om en grov gruppvåldtäkt av en vit kvinna/flicka och de få gånger det tas upp är allt… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare

Founded Feb. 12. 1909, the NAACP is the nation’s oldest, largest and most widely recognized grassroots-based civil rights organization.

http://www.naacp.org/oldest-and-boldest/

wpDiscuz