Journalistråtta och förrädarpolitiker drabbades av karma

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Natten till söndag genomfördes en sopaktion mot Sydsvenskan-journalisten Olle Lönnaeus och kommunalrådet Philip Sandberg (L) som protest mot deras folkfientliga arbete.

Aktiviteten påbörjades redan på lördagsförmiddagen då medlemmar och aktivister begav sig ut i Lunds kommuns natur för att städa upp allt skräp som främlingar och svenskar som inte respekterar naturen lämnat efter sig. Städningen uppskattades av förbipasserande och man lyckades fylla flera sopsäckar samtidigt som Nordens natur blev något renare.

Som en symbolisk gest dumpades sedan soporna i två framstående förbrytares trädgårdar med ett meddelande:

Nordiska motståndsrörelsen håller DIG högst ansvarig för den politik som förs i vår kommun och i vårt land. Vi har rensat upp skräp i naturen häromkring och det är inte mer än rätt att du får ta ansvar för det. Du bidrar till att hela vårt land fylls med avskräde, vi fyller symboliskt din tomt med avskräde. Skit ska skit ha!
/Nordiska motståndsrörelsen

Dessa två förbrytare är Olle Lönnaeus och Philip Sandberg.

Deras trädgårdar blev då till samma soptipp som de själva försökt göra Norden till genom att propagera för massinvandring och degeneration.

Folkförrädaren Olle Lönnaeus har Nordfront skrivit om tidigare då han skrev en artikel i den judiskt ägda tidningen Sydsvenskan som hetsade till att en småbarnsfar tillika kampgruppschef i Motståndsrörelsen skulle förlora arbetet dagarna innan julafton, något som dock misslyckades. Något som också är värt att nämna är att Sydsvenskans artikel publicerades samma dag som terrorgruppen AFA publicerade en mycket liknande ”uthängning”. Vilket visar att de samarbetade kring uthängningen.

Förbrytaren Philip Sandberg (L) har under en längre tid varit en aktiv folkutbytesförespråkare. Han har exempelvis varit med och grundat den ”antirasistiska” organisationen Tamam.

Både Olle Lönnaeus och Philip Sandberg har medvetet valt att bosätta sig i de tryggare och mer etniskt homogena områden samtidigt som de tjänar pengar på att förespråka mångkultur för andra och försöker tysta och hänga ut människor som motsätter sig denna sjuka och förvridna idé.

En film från aktionen kommer att visas i nästa avsnitt av Studio Skåne.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
WäringSigfridRickardRokvikenJan Hjelm Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Så jävla bra…

Hjältar!

Lotta
Medlem

BRA GJORT!

Jan Hjelm
Medlem

Trots ständiga påhopp och trakasserier från AFA, media och polis så backar Näste 3 aldrig från att ständigt utvidga kampen för vårt folks framtid. Ni är hjältar varenda en!

Rokviken
Medlem

Mycket bra.

Rickard
Medlem

Som man bäddar får man ligga

Sigfrid
Medlem

Jättebra jobbat stort tack för det.

Wäring
Medlem

Tack för ett mycket bra jobb. Den här nyheten gjorde min dag!

Rickard
Medlem

Radions nyheter P1 20:00 idag tog upp motståndsrörelsens aktion mot ”dom stackars maktens företrädare” men den förvirrade reportern ”glömde” nämna att skräpet var sanerat från kommunens mark där det absolut inte ska vara men dom kanske gör en rättelse vid ett senare tillfälle ;^)