Journalistkåren mobiliserar för mångkulturell demonstration

Av ,
Chefredaktör
69

Under dagen har ”Hela Hälsingland” börjat att mobilisera inför den så kallade antirasistiska demonstrationen i slutet av augusti. Demonstrationen är ett svar på att Motståndsrörelsen protesterat mot en gruppvåldtäkt i Bollnäs.

Det är fyra artiklar i en artikelserie som har publicerats på Hela Hälsingland. Tre av artiklarna handlar om Motståndsrörelsen, en om den kommande demonstrationen. Om någon missade Hela Hälsinglands artikel för några dagar sedan, ”Visa rasisterna vem som bestämmer!”, behöver ingen längre betvivla vilken sida Hela Hälsingland väljer. Det räcker med att läsa dagens ledarartikel av Lilian Sjölund och det förakt hon spyr ut mot svenskar som inte vill ha det mångkulturella samhället.

Lilian Sjölund utmålar den kommande demonstrationen som ett val – man är antingen för eller emot. Hennes analys av motståndarsidan, de som har mage att vara kritiska till mångkulturen, är tydlig: de har alla kommit snett i livet och deras åsikter är därför inte värda något. De är frustrerade över sina egna brister och hittar ”enkla förklaringar” genom att skylla på invandrare. De har inga jobb och lever ”eländiga liv”. Sist men inte minst ger deras åsikter uttryck för ”människofientlighet”.

Den som ser igenom Lilian Sjölunds människoförakt förstår kanske vem som är människofientlig. Lilian Sjölunds brist på empati lyser igen när hon skriver att gemensam sak med kommande demonstrationen ”är en självklarhet för varje anständig människa”.

Självklarhet? Anständigt? Lilian Sjölund vet mycket väl att det vore mycket mer anständigt – och självklart – att avstå från att demonstrera för det mångkulturella samhället efter det att en 18-årig flicka fått dra de yttersta konsekvenserna av detta samhällsexperiment.

Värt att notera är också att Hela Hälsingland skickligt undviker att nämna den gruppvåldtäkt som faktiskt var anledningen till att Motståndsrörelsen genomförde protestaktionen i Bollnäs. Denna taktik har använts redan från början. I rapporteringen om Motståndsrörelsens aktion ville Hela Hälsingland hellre tala om hängsnaror eller att Motståndsrörelsens aktivister störde torghandlare. Inte ett ord om varför Motståndsrörelsen var på plats.

Journalistkåren mobiliserar
I Lilian Sjölunds ledarartikel påstås att tre 17-åriga flickor skulle ha ”skrämt iväg” Motståndsrörelsens aktivister till Dalarna. Ledarskribenten raljerar över Motståndsrörelsens (nedskrivna) antal i Bollnäs. Trots den obetydlighet Lilian Sjölund talar om lägger tidningen ner sådan frenesi på att bekämpa Motståndsrörelsen.

Journalister på demonstrationen

Flera journalister på Hela Hälsingland har deklarerat att de kommer att delta på demonstrationen. Några av dessa deltagare har tidigare nyhetsrapporterat kring demonstrationen. Journalister som kommer att demonstrera är bland andra:
Lilian Sjölund, ledarskribent på Hälsingetidningar/Hela Hälsingland (Hudiksvalls Tidning, Ljusdals-Posten, Söderhamns-Kurien och Ljusnan)
Susanne Nyström, ledarskribent
Elin Björklund, fotograf
Ylva Lundin, webbredaktör
Christian Massana, reporter

Det mest intressanta i artikeln är dock det faktum att man lyfter fram tre 17-åriga gymnasieflickor som drivande i den mångkulturella demonstrationen. Läsare av denna sida har kanske noterat att vi inte fäst någon större vikt vid dessa tre 17-åriga flickor. Detta beror på att vi är mycket väl medvetna om att arbetet leds och dirigeras av andra. Det är inte dessa tonårsflickor som rycker i trådarna, som bestämmer vilka frågor som ska tas upp eller som avgör takten. De är affischnamn. Söta ansikten som utnyttjas av andra. Småtjejer som sådana som Lilian Sjölund skickar ut till fronten.

De som har tagit på sitt ansvar att mobilisera massorna, de som leder själva arbetet inför den ”antirasistiska” demonstrationen, är journalister på Hela Hälsingland. De har deklarerat att de kommer att vara där, Lilian Sjölund och de andra i patrasket. Som upprätthållare av ett system som främjar mångkultur är de nu rädda för sina karriärer och sin status i samhället. De vill behålla tolkningsföreträde. De vill inte att någon annan (Motståndsrörelsen) förmedlar en annan åsikt än den att svenska kvinnor gruppvåldtas på grund av att det är sommar, att mer alkohol flödar eller att ”män våldtar kvinnor”. De vill inte veta av något ansvar för att den mångkultur som de propagerar för, har lett till en gruppvåldtäkt även i Bollnäs. Och de vill för allt i världen inte att Bollnäsbor blir medvetna om det ansvar som journalisterna faktiskt har inför de som blir offer för den samhällsutveckling som de bidragit till.

Hela Hälsingland kommer att göra allt de kan för att demonstrationen ska bli så stor som möjligt och på så sätt dölja det ansvar de har i våldtäkten på den 18-åriga flickan. De kommer att propagera för demonstrationen dagligen. De kommer att fortsätta manipulera, ljuga och tysta ner. De kommer att kliva över lik för att uppnå sina mål. Den som sätter standarden i människoföraktet är Lilian Sjölund. I sin ledarartikel skriver hon: ”Det blir lättare att andas för de utsatta när de ser hur många vi är som tycker annorlunda.”  Det är så att man baxnar. Vilka är egentligen de utsatta? Sådana som Lilian Sjölund med journalistanhang, eller den våldtagna flickan och hennes nära och kära?

Pappan till den gruppvåldtagna flickan har redan sagt vad han tycker om den ”antirasistiska” demonstrationen. Han har kallat den för vidrig och som ”ett slag på käften”. Han skrev också att det är ”bedrövligt att ni går ut öppet med att det är helt okej att våldta och misshandla kvinnor.”  Detta brev från pappan talar Lilian Sjölund inte gärna om. Han vill nämligen inte demonstrera för ett mångkulturellt samhälle som kommer att skörda fler offer. Pappan till offret är därför ingen ”anständig människa”. Den 25 augusti kan du visa att pappan inte är ensam genom att inte dyka upp på den mångkulturella demonstrationen. I motsats till vad cynikerna på Hela Hälsingland anser är detta det mest anständiga – och självklara.

Relaterat:

De arga och modiga

Vit maktrörelsen har bytt utseende

Nyckelskrammel mot rasism

Manifestationen mot rasism börjar ta form

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • 11-02 says:

  då får man se hur många
  våldtäktsanhängare det
  finns i bollnäs!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Borlänge says:

   Dom kommer mobilisera från andra städer också.
   Vidriga kommunpolitiker kommer att svärma kring det där och tävla om vem som kan sälja ut sitt folk på bästa sätt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Peter H. Norrland says:

  Åk dit och filma och fotografera de som stöder vansinnet, det är alltid bra att veta vilka som ska få ”betala” för detta svenskhat i framtiden!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Andreas says:

   Nu går du för långt, det är nog ingen som kommer att få betala, och hängsnarorna var onödigt!

   De har blod på sina händer! Låt det vara med det.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Robert Berg says:

    Lägg ner nån gång! Ska du stå lika pacifistisk när dina nära blir våldtagna? Ska du försöka prata gärningsmännen till rätta? Kommer du gå och krama mångkulturivrarna och prisa ickevåld då med? Pajas!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Borlänge says:

     Såg en bild på facebook häromdagen.
     ”Pray is the worst thing two hands can do in case of real emergency.” typ.
     Tänkte på ”Andreas” och hans ickevåld då faktiskt.
     Jag kunde se honom framför mig sitta och be på sina knän när negerhorderna slår in hans dörr och sen slaktar honom på det mest bestialiska viset möjligt.
     Ett helt möjligt scenario i framtiden..

     Jag säger återigen som David Lane;
     ”Strid har alltid varit även den goda sidans sätt att segra över ondskan.”

     Eller som en vän jag en gång hade sade.
     ”Vad demokraterna och facifisterna inte förstår är att politik ytterst handlar om våldspotential.
     Varför tror du att JudeSA har styrt och ställt jorden över det senaste århundradet? Är det för att de är så lena i truten och duktiga på att orera i parlament? Dom har mest kärnvapen och störst armé..”

     Återigen kommer David Lanes visdomsord att påminna mig;
     ”Det sägs att pennan är mäktigare än svärdet. Pennan har dock ingen makt utan svärdet.”

     Mvh
     Peter

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Preben Joelsson says:

      Jag är helt på din sida i denna fråga. Håller även med om din gamle väns visdomsord till fullo.

      David Lane var en profet och kämpe, ingen internetkrigare där inte.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas says:

      Hämnd är ingen väg till seger, och våld är ingen väg till framgång! Hoppas ni kunde inse det.
      Det handlar inte om anpassning utan om moral!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Borlänge says:

      ”Hämnd är ingen väg till seger, och våld är ingen väg till framgång! Hoppas ni kunde inse det.
      Det handlar inte om anpassning utan om moral!”

      Hämnd kan man kräva efter segern.
      Straff skall utmätas!
      Det handlar enkom om din feghet och din kristna slavmoral.
      Tror du inte att våld är en väg till framgång?
      SA och sedermera SS var oerhört brutala på 20-30talet och dom var även oerhört framgångsrika.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Sven E says:

  Hur står det till i huvudet på kvinnor som tänker vara med på denna demonstration!? Är inte våldtäkt det värsta en kvinna kan tänka sig? Är de så förblindade i sin mångkulturpsykos att de har slutat tänka minsta lilla rationellt? Fy fan vad äckliga dessa människor är, de drar sig inte ens för att kränka en flicka på bara 18 år som just blivit våldtagen. Bara de får manifestera sin mångkultur.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Linus says:

  Det var mångkulturen som våldtog flickan, missta inte! Och nu ska mångkulturen hyllas? Jag vill nästan spy…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Linus says:

  Ni borde ha en banderoll med texten ”en brutal våldtäkt är värre än nationalism”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • ferdinand says:

   hör du linus,nu har du blandat kodarna med morötter.hur kan du påstå att nationalism är nästan lika dålig som brutal våldtäkt.du måtte nog vara riktig förbannad så du darrar. gå på den där manifestation och rensa gatan från hela hälsngland skitet.det lungnar nerverna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Tommy Lindqvist says:

  Vilka jävla idioter som jobbar för hela rödingland! Att 3 st tjejer i 17 års åldern skulle ha skrämt iväg er är bara skratt retande!

  Sen hennes syn på vad nationalister är, arbetslösa,förstörda individer! Haha, låter mera som det är de på kommunist-vänster sidan hon pratar om!

  Jävla kärring!

  Ful som styrk, och full av lögner!

  Jag är nästan helt säkert på att de vill få så mycket folk till deras demonstration pga 2 saker!

  1, De är rädda att motståndsrörelsen skall dyka upp eller några andra nationella grupper!

  2, De känner sig så knäckta av att det var så mycket människor som gick emot den planerade demonstrationen förra månaden att de nu vill visa att de är fler som är för den! Alltså fler som är för våldtäkter och mångkultur!

  Stryk skall dom alla ha!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Micke says:

   Jo visst kan det vara precis så du säger.
   Egentligen skulle så många nationella grupper komma dit som möjligt och visa att vi inte tolerera detta.
   PS… Bra skrivet.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • NSförNaturen says:

   Håller med Tommy, STRYK och lite mer stryk, och sen efter det så lite mer stryk är vad de skall hafva.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • James says:

  Fy för F-n vad vidrigt! Jag hoppas inte Lilian Sjölund med sina ”humanistiska” tomtar på loftet har satt några barn till världen…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Borlänge says:

   Hittills har alla politiskt prostituerade journalister som jag sett på Hela Hälsingland varit nå så gröndjävulskt fula.
   Av enbart den anledningen hoppas jag att dom inte skitit ur sig någon unge, någon av dem.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Vad är det för jävla idiotkommentar om jag får fråga? Va fan har nämnda journalisters eventuella avkommor för del i allt detta?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Tommy Lindqvist says:

    Kan nog svara på det!

    Om man tittar på deras utseenden och IQ så är det genetiskt arvsmassa som går till barnen och barnbarnen!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Preben Joelsson says:

     Redaktionen för nordfront uppmärksammade kommentaren jag svarat på och tog bort den, och det med rätta. Andemeningen i den löd ungefär:
     ”Är man en sann patriot borde man även döda journalisternas barn i förbyggande syfte”. Inte bara en något magstark kommentar enligt mig utan snarare helt idiotisk!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Robin says:

      Kan ju iofs. vara journalisterna som sitter och hotar sig själva. Finns flera tidigare fall där de gjort just så.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Tommy Lindqvist says:

      Nu såg jag inte den kommentaren innan jag svarade på din kommentar men jag står fast för arvsmassan förs vidare!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Tommy Lindqvist says:

      Rättelse: Skall stå – Jag står fast för att arvsmassan förs vidare i generna!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Robin says:

  Intressant utveckling. Det märks att det är de mest tokiga som inte börjat inse att vinden har vänt. Batikhäxor som skor sig själva på anti-svensk journalistik.

  Nu är det dåraktigt av dem att fortsätta bekämpa sitt eget folk:

  För vi aldrig att förlora i styrka, och de kommer aldrig att vinna i styrka. Vinden har vänt och det kommer att bli kallt för dem att stå i snorblåsten i allt glesare led.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Linus says:

  Alla som dyker upp på den där äkliga demon bidrar till att gruppvåldtäkter kommer fortsätta. Okritiserat

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Nordisk Arier says:

  Verkar behövas en och annan hängsnara till Hälsingland…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Andreas says:

   Visa att ni kan föra en diskussion utan hängsnaror och mordhot!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Nordisk Arier says:

    Det som medvetet säljer ut vårt folk för judaspengar och begår rasförräderi förtjänar ingen förlåtelse eller nåd!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Borlänge says:

    Din retorik och din inställning till våld hör hemma hos de som anpassat sig för att bli godkända av fienden.
    SD är nog ditt favoritval där men de finns fler.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Död Åt Mångkulturen says:

  En sådan kvinna som Lilian Sjölund blev mobbad som liten. En banderoll med det som sades till henne när hon var ung hade varit passande.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Normal Bollnäsbo says:

  Det ryktas om att de misstänkta gärningsmännen kommer att delta i tidningen Ljusnans våldtäktsparad.

  Med det visar de i så fall att de anser att våldtäktsoffrets lidande inte är nog, kniven ska dras runt några varv till.

  Om lokaltidningen Ljusnan får bestämma…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Mia Nemesis says:

  Är det aldrig nog!? Hur sjuka människor har vi i detta landet? Stackars flicka. Först våldtagen och sen kränkt på det här viset! Det är skamligt. Vidrigt.Det värst är att de kommer komma undan med det.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Magne says:

  Det är helt otroligt. Våldtäkt är nu godkänt av staten.

  Och ändå skriver vi bara år 2012.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Rebecca says:

  Väldigt bra artikel! Fint att dessa journalisthyenor lyfts fram och att deras riktiga ansikten visas!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • jumalauta1488 says:

  Det är samma slödder som demonstrerade mot rasism efter att 3 negrer sparkat ihjäl en svensk småbarns förälder här i Ludvika i julas. Att parasiterna som gruppvåldtog den 18-åriga tjejen ska delta i manifestationen i Bollnäs får mej att helt tappa tron på detta skitsamhälle i detta pissland.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Bra att galningarna på Hela Hälsingland granskas!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anton Helgesson says:

  Kokar i mitt blod när man läser om att det faktiskt finns folk som Lilian Sjölund…..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Mackan says:

  Tillvägagåbgssättet känns onekligen igen. Deras fasad rasar snabbt när de blir det minsta stressde. Men på gatorna kommer de inte att våga sig ut. Det visar villa som är rädda och vilka som är sanningsbärare. Jag hoppas att de råkar ut för en olycka som står i proportion till deras svek och ondsindhet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Sista Skansen says:

  Jag blir så arg när jag läser den där skit blaskan!Hur kan dom skriva ” Plötsligt har alltså det som var tänkt som en lokal folkfest”

  Har dom inte förstått att en stackars tjej blivit gruppvåldtagen, rånad och misshandlad? Och det ska dom fira med en folkfest?

  Jag stödjer den här stackars familjen och den här tjejen som råkat ut för det här hemska. Då ska hon inte behöva se att dom har en ”folkfest mot rasism” efter det hon blit våldtagen, rånad, misshandlad, bespottad och förnedrad.

  Jag är inte medlem med er, men vi har lite samarbete och kontakt mellan våra organisationer. Så i det här fallet kan ni räkna med vårt fulla stöd. Jag ska dra i alla kontakter jag har för att få upp folk.

  Så hopps jag att fler vågar visa var skåpet ska stå och att sådant här accepterar vi inte. Så hoppas ND, SD, SvP, Bollnäs bor och andra normala Svenskar nu visar sin avsky mot det här.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • jumalauta1488 says:

  Dom misstänkta för gruppvåldtäkten ska delta i manifestationen mot rasism i Bollnäs. Dom går säkert i första led tillsammans med journalister och politiker. Dom pissar på tjejen och hennes familj. Dom pissar på dej och mej och våra barn.Dom pissar på hela svenska folket. Vi svenskar är inget värt i deras ögon.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Adde33 says:

  Skulle inte förvåna mig om vidriga batikhäxor som Lilian Sjölund faktiskt njuter av att unga svenskor blir våldtagna. Avundsjuka sadister som vill hämnas på attraktiva tjejer för att dom själva aldrig fick någon uppmärksamhet av det motsatta könet när dom var unga? En teori.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Rickard K says:

  Bara bra att dessa misskrediterade oportunister (s.k. journalister) med liggsåret Sjölund och Co än en gång kommer ut och visar vad man står för. Hon är säkert för dum för att inse att förtroendet för journalistkåren sjunker som en gråsten.

  Går hon ut och proklamerar att jorden är rund kommer antagligen folk att börja fundera på om den inte trotts allt är platt.

  Låt henne samla dom välutnyttjade lallande idioter som brukar samlas vid liknande evenemang. Alla befinner sig så långt från den breda svenska folksjälen man kan komma.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • 11-02 says:

  journalister är inget värt i
  mina ögon,de är världens avskum,
  perversa lögnare,och nu även
  våldtäktsförsvarare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Håkan says:

  Fy fan för sånt avskum som Lilian Sjölund och hennes kollegor dom har ingen heder i kroppen.Det man önskar är att dom själva ska få smaka på dom vidriga invandrarna mot sin vilja så dom får se hur trevligt det är med multi kulti.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Erik M. says:

  Lilian Sjölund uppträder som förväntat. Hon är för sin karriärs skull beredd att offra svenska kvinnors liv för att inte äventyra sitt jobb som ”journalist”, ett yrke som idag inte längre handlar om att upplysa medborgarna vad de behöver veta utan vad de behöver tycka. Om några tusen kvinnor blir offer för gruppvåldtäkter så är det värt priset, resonerar Lilian Sjölund, eftersom långsiktigt hägrar målet: då alla världens folk har upphört att existera och bara homo communistus kvarstår. Vi går en underbar framtid till mötes, tänker Lilian Sjölund, då den globala mångfalden har upphört.

  Vägen dit kommer att vara smärtsam, då många fler kommer att drabbas av den mångkulturella krykans dogmer, men Lilian Sjölund har i alla fall planen klar för sig: om hon blidkar de grupper som har importerats som boskap för att ersätta svenskarna så kan hon själv klara sig undan och slippa bli behandlad så som andra kvinnor blir. Genom att aldrig säga ett enda ont ord om gruppvåldtäkter och annan kriminalitet så kan hon gömma sig längst bak i folkmassan när nya offer ska väljas ut. Och för att vara på säkra sidan så gör hon som så många andra journalister – hon väljer att bo på avstånd från mångkulturen, sannolikt med de vanliga svepskälen som ”-Men jag trivs bra där jag bor…”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Sven E says:

  Planeras det någon motdemonstration, eller ska de få kränka flickan omotsagda denna dag?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Kettil F. says:

  Den frånskilda, gamla skatan Lilian Sjölund är väldigt representativ för alla svenskfientliga propagandamånglare på landets ljugmedior.

  Själv bor hon i en egen bostadsrätt mitt i centrala Gävle, dvs. långt från de neger- och arabgäng hon så gärna beskyddar och gullar med uppe i Bollnäs.

  Man får anta att det är väldigt lätt för henne att bagatellisera flockarna av brutala våldtäktsnegrer när de befinner sig mer än 10 mil bort från där hon själv bor.

  Men, Sjölunds högsta önskan är väl antagligen att hon skall få ”helmörkt” ressällskap på tåget mellan Gävle och Bollnäs, så att hon kan bli berikad av mångkulturen i stället för av falukorven i kylskåpet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Henke says:

  Helt sjukt. Blir så ledsen och förbannad när jag läser detta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Ingemar.W says:

  Dagens kalla och otrygga samhälle är en direkt orsak av att politiskt korrekta individer alltför ofta fått gjort sig hörda och stått oemotsagda. I deras egna media har de känt sig trygga och ohotade. För var dag som går blir vi fler och fler som inser detta. Tiden har kommit då det inte längre är tryggt att vara politiskt korrekt! Att vara politiskt korrekt ska vara obehagligt! Tiden är inne för de ansvariga att stå till svars för sina lögner! Detta ska visas genom ord och handling!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Folkgemenskap says:

  Hudiksvalls tidning har nu tappat en prenumerant! Tack vare att Lilian Sjölund mfl har vinklat,vridit och ljugit om den stackars 18 åriga flickan och händelserna runt i kring. Må ni folkförrädare till journalister bli utstötta ur samhället.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Bra skrivet! Jag kan också bekräfta att två av de personer som hon pekat ut under polisförhör har tackat ja till att gå med i manifestationen. Detta vet polisen om. Inget görs och ingen hör av sig gällande utredning eller annat. Jag som satt med på förhöret ställde även frågan om hon kunde få samtalshjälp och till svar fick vi att hon skulle kontakta sitt försäkringsbolag?!!!??!!! Så bra fungerar det tydligen och så intresserad är man av att få fram mer information.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Ingen överdrift att säga att ”Hela Hälsingland är Helt åt Helvete”?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Pelle says:

  Lilian Sjölund säger JA till mångkulturella våldtäkter.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • pär sjögren says:

  Man kan väl lugnt påstå att ”antirasisterna” målar in sig i ett hörn!
  Dom kommer ingen vart, dom är fast…nu är det upp till oss att knyta ihop säcken en gång för alla.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • pär sjögren says:

  Jag klipper in en kommentar av Henrik holappa här nedan.
  Den sammanfattar mångkulturvurmarnas tänkesätt, eller snarare brist på tankesätt.

  Because of my limited Swedish language skills, I must write this comment in English. I do hope that it can be understood.

  I have been following this case from the beginning and the discussion that has followed after this horrible crime. However, I wish, despite the pain and horror that the victim has experienced, all the best for her and that she will find some justice from the system.

  6/7 years ago in my hometown of Oulu in North-Finland waves of brutal gang-rapes happened. The victims were young girls and women ranging from the age of 18 to 30. The rapists were no other than Black African and Middle-Eastern men. The rapes happened in the city center, in parks and on the streets. None of the perpetrators were ever found or needless to say jailed. Those women have not yet found any justice.

  I wrote several articles to the local newspaper about these rapes. I did not condemn any particular ethnic group, but I did point out in my articles that the victims were white Finnish women and the rapists, who often raped their victim in groups of six men, and then brutally assaulted the victim, were non-Europeans. My point was then to show to the reader that women generally are the first victims of multiculturalization.

  However, the debate then continued, and to my complete surprise, those who totally disagreed with me were older Finnish women. I got pretty nasty feedback from somebody who was married to a man from India. I found out later the left-wing association the woman had.

  And now I am getting to the core of my point:

  The left-wing association makes perfect sense in all these cases, in Oulu, Bollnäs, or in any part of the world. After all it is no surprise to me that the leftists marched to the streets in Bollnäs to “oppose racism”. I’ll be frank and honest now in my comment. A couple of years ago a group of German nationalists demonstrated against child sex-abuse, and the leftists then appeared to a counter-demonstration to – again – “oppose racism”.

  Any decent man or woman – having children or no children – would not oppose a demonstartion that is against child sex-abuse, no matter who you are or what your political opinions or thoughts would be. And I can say the same about Bollnäs, no decent man or woman would oppose a demonstration against a rape. But the leftists certainly do…

  It is no opinion or a statement based on a feeling when said that those leftists in Germany, Bollnäs and Oulu are demonstrating for rape and child’s sex-abuse. They simply just disguise their real feelings to appear that they are just “opposing racism”.

  The left wing mind, the liberal mind, seeks constantly taking care about the weak, oppressed and minority. Everything goes by their emotions and feelings. They, the leftists, have a total lack of concentration, because they can’t focus on something without being distracted by something else. And the reason is, as stated above, is that they let their constantly changing feelings and emotions to drive them from a corner to another. This simply is mental illness.

  The leftists therefore will always stand for different kind of minorities, not only for ethnic minorities. They consider that the minority is being attacked, assaulted and oppressed and therefore it is weak. And their mind tells them to take care about the weak. Most men do not rape, and rapists therefore belong to a minority group. Same applies to the pedophiles, most men or women are not pedophiles, but rather they – the sexual predators and rapists – belong to the minority. For that reason, the leftists see them weak because their basic stance is that all minorities are being oppressed, assaulted and attacked.

  So, quickly in a leftist liberal mind, a demonstration against – in their opinion – a minority group is racism, discrimination and oppression. They are willing to stand for a rapist or a pedophile, as they just simply see this person is a member of a minority group whose rights has to be defended from whomever.

  All of a sudden everything makes sense. There are no questions why the leftists are demonstrating even in a case like this – for a rape. They are mentally ill. And if a leftie with a liberal mind is reading this, I highly recommend you to recognize yourself from this: http://www.wnd.com/2012/05/116644/Quote: “Veteran psychiatrist: Leftists are mentally ill – ‘Strikingly irrational beliefs and emotions’

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Magne says:

   Bra kommentar av mr. Holappa.

   Litt off topic: Er ikke svensk obligatorisk på grunnskolen i Finland?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Sven E says:

   Väl formulerat, och någonstans där måste sanningen ligga, de är psykiskt sjuka. Jag har inte kunnat släppa Bollnäsfallet sedan jag först läste om det och de efterföljande planerade demonstrationerna som ytterligare kommer kränka flickan. Det är så sjukt hela denna historia så det finns inte ord. Jag är inte en del av den nationella världen, men jag är nationalist om än borgerlig sådan. Jag är i alla fall djupt tacksam för att SMR finns och att ni tagit tag i denna fråga, inte minst för flickans skull.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Spetz says:

  Snacket har blivit hårt och rått i kommentarsfälten på sistone. Detta kan man se även på säkerhetsventil-sidorna som Avpixlat. Tror svensken börjar känna äkta frustration över läget i Sverige idag. Han har ju trots allt knutit näven i årtionden nu och endast sett politiker försvara det svenska i fåtal tillfälle. Hur polisen inte klarar av att hålla ordning och tom om de skulle klara av det…skulle då Sverige vara ett önskvärt land att bo i, ett övervakningssamhälle med militärpolis.

  Många skriver att man vill hänga politiker och journalister. Många menar det säkert inte bokstavligen, somliga gör det. Det är som är säkert är att samhället blir mer ruttet för var dag. Eftersom svensken alltid har varit livrädd för att bli kallad rasist och nazist så har problemet fort fortgå. Men den tiden är snart förbi, man lyckas skölja hur folk nästan kan bli rasande arga när någon kallar dem rasist. Istället för att sänka huvudet och stoppa ner näven i fickan.

  De hårda orden är vad som behövs för att radikalisera svenskens sinne. Detta handlar inte om att svensken går över från ett intellektuellt tänkande till fysiskt våld. Det handlar om att möta en mediamaskin, ett kapital för media som är större än vad som går att bygga upp. Det som vore bevis på ointelligent handling är att inte ta till nävarna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • tommy says:

  Dom griper efter halmstrån i bollnäs det luktar rädsla lång väg. När smr når framgång hur mer lögner och desperata försök kommer vi få se från fienden

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • johan says:

  alla som demonstrerar 25 aug i Bollnäs är våldtäkts förespråkare , ska bli intressant att se hur många som vill att våldtäkt skall bli lagligt i Sverige . Värsta sorten människor är självföraktarna de som verkligen vill sina egna illa , sällan har vi väl sett ett värre pack än den svenska journalistkåren,obestridliga vinnare av självföraktets premier league , fy fan vad vi hatar o föraktar er o om ni visste hur många som skrattar åt er här ute i verkligheten så tror jag att ni skulle skämmas så mycket att ni gjorde samma sak som ni har lyckats få en del av de våldtagna flickorna att begå ” självmord” så om det är någon som är skyldig så är det ni , hycklar jävlar johan/e-tuna

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Mattias S says:

  Pff som om vi skulle skrämmas iväg av 3 småungar när vi i underläge 10 mot 1 i Göteborg stod starka och höll ihop.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Vad heter gruppen på facebook?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *