Journalisten Martin Erlandsson: Ondskans apostel i Varberg

LÖGNMEDIA. Nils-Eric Hennix berättar här om lögnjournalisten Martin Erlandssons försök att karaktärsmörda honom efter att Hennix arbetat ideellt med att underhålla pensionärer.

Martin Erlandsson. Klicka för förstoring.

Hallands Nyheters reporter Martin Erlandsson fick nyligen i uppdrag av redaktionsledningen att skriva en artikel om mig, före detta politikern Nils-Erik Hennix (för tre år sedan bytte jag namn till Herrmann Wolfenwald eftersom det var två personer som hette Nils Erik Hennix). Tidningen hade fått tips om att jag är ”rasist” och trots detta hemska epitet anlitats av Varbergs kommun för att gratis underhålla gamla och dementa personer under två års tid.

Martin Erlandsson, 48, tog sig an sin uppgift med extraordinär energi. Nu fick han chansen att hänga ut, kränka och demonisera en person som en gång i tiden haft fräckheten att redovisa vetenskapsmäns och världens främsta genetikers bevis på att det finns olika människoraser och att det finns generella intelligensskillnader mellan dem. En person som jag, som är insatt i genetik och som ifrågasätter den politisk korrekta värdegrunden/vanföreställningen att alla människor är lika, måste utan pardon slaktas och offras offentligt på den kulturmarxistiska pressens altare. Erlandsson säger sig tro blint att det inte finns några människoraser och inga intelligensskillnader mellan de raser som inte finns (i telefonsamtal med mig).

Martin Erlandsson, den politiskt korrekta köpta drängen åt tidningsledningen och etablissemanget, har denna gång inte tillstymmelse till ambition att skriva ett objektivt och ärligt reportage. Lömsk som en lönnmördare och samvetslös som en psykopat ringer han mig med inställsam och vänlig ton. ”Jag skulle vilja ha dina kommentarer på socialchefens uttalande att du inte borde ha anlitats för att underhålla sjuka och dementa pensionärer.”

Efter att ha fått mina kommentarer på detta så kommer mail till mig med helt annat innehåll. Erlandsson har nu börjat grubbla och drabbats av paranoida vanföreställningar om en dold nazistisk konspiration: Min underhållning och visning av wieneroperetter kanske har dolda rasistiska budskap? Vem vet vad Läderlappen och Grevinnan Maritza sjöng om. Hitler gillade ju för fan opera! Jag bytte namn till Wolfenvald eftersom de var två personer som hette Nils Erik Hennix. Det vill inte journalisten Erlandsson nämna. Erlandsson grubblar vidare; syftar namnet Wolfenwald på Hitlers högkvarter Wolfschanze, eller på att Hitler som ung kallades Wolf? Eller kanske stora stygga vargen? Kanske förnamnet Herrmann är taget för att dyrka Hermann Göring? Martin Erlandsson får ståpäls. Han kastar sig fram till datorn och mailar till mig: ”Håller du med om att ditt namn kan uppfattas ha en nazistisk klang?”, ” Vad handlar ditt föredrag om musiken i Wien om?”, ”Finns det något som kan uppfattas som politiskt i föredragen?” (föredrag om diktaren Dan Andersson, Evert Taube och Svenska komiker från förr) samt ”Tror du att intelligens är genetiskt betingat och att det finns olika människoraser, trots forskningen som visar motsatsen?”.

Erlandsson gjorde ett fruktansvärt misstag i sin research. Han upptäckte inte att vid underhållningen om Evert Taube så sjöng Taube två gånger ordet ”neger”. Hade Erlandsson upptäckt detta hade han troligen hamnat i extas.

Sedan börjar Erlandsson författa sin illvilliga och konspiratoriska artikel. Han är i sitt esse. Nu ska den förbannade rasisten hängas ut och smädas av allmänheten så han inte kan bo i Varberg längre! Redaktionen ritar upp krigsrubriker på löpsedlarna om ”RASIST”. Även krigsrubriker på Hallands Nyheters omslag ”RASIST UNDERHÖLL PÅ SENIORBOENDE” och nästan en helsida inne i tidningen med insinuationer och ondskefulla vinklingar och mörkande av allt positivt. Och naturligtvis ska uppgifter om mitt namn, bostadsadress samt porträtt vara med i artikeln så att eventuella våldsamma antirasister ska kunna identifiera och lätt hitta mig (porträttet av mig stal redaktionen från min privata hemsida som jag har upphovsrätt till, helt i paritet med redaktionens brist på ärlighet, etik och rättsmedvetande). När jag bodde i Skåne så utsattes jag för mordbrand, två vandaliserade bilar, bomber på tomten och dödshot. Detta ska dock inte nämnas i artikeln, däremot att jag dömdes för hets mot folkgrupp (för att jag redovisat vetenskapliga fakta av bland annat världens främste genforskare, nobelpristagaren James Watson). Den mediala stalkern Martin Erlandsson vill dock inte skriva saker som att jag är stor djurvän och köpte ett hus i Hässleholm bara för att kunna ta hand om hemlösa katter och hundar. Allt positivt ska mörkas!

Däremot har Martin Erlandsson helt okritisk skrivit hyllningsartiklar om mångkulturförespråkare och kommunister oavsett deras skumma värderingar och vandel. I en artikel hyllar Erlandsson till exempel Expos Alexander Bengtsson, en mångkulturförespråkare och feminist som anklagas av en rad kvinnor för våldtäkter, sexuella övergrepp, psykiska trakasserier och kvinnohat.  Detta visar tydligt vad journalisten Martin Erlandsson har för värderingar och moral. Denna murvel är ett avskräckande exempel på smutsjournalistik när den står som lägst, både etiskt och yrkesmässigt.

Dagen efter Erlandsson hatartikel om mig, den 3 januari, så tapetseras Varbergs kommun av löpsedlar med världskrigsrubriker om att en rasist har underhållit pensionärer, 22 000 exemplar av Hallands Nyheter spyr ut omslag och nästan en helsidesartikel innehållande ondskefulla insinuationer och hets mot mig. Journalisten Martin Erlandsson har mer än väl gjort sig förtjänt av August Strindbergs benämning om journalister som Erlandsson: Andens tattarpack.

Av: N-E Hennix / H Wolfenwald

Martin Erlandsson

Född: 19690902
Bor: Västgötagatan, Varberg
Telefonnummer: 070-750 64 06 / 010-471 53 40
Epost: martin.erlandsson@hn.se
Facebooksida

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
AndreasValhallaJossCaesar-AureliusSigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Leif
Medlem

Det är så här medierna har direktiv att arbeta numera. Jaga systemkritiker, ljug om dem,häng ut dem, se till att de stigmatiseras. Tung kommer folkdomstolens dom att bli över utgivare och medlöparjournalister!

Holger
Medlem

Tack Nils-Erik Hennix för en bra och upplysande artikel hur förbrytarmedia arbetar.

Intervjun på Radio Nordfront var bra och jag hoppas att du kan snart kan dela mer med dig av din kunskap och erfarenheter.

Till kräket Martin Erlandsson har jag väl inte mer än att säga att den som går i Satans ärende i jordelivet kommer att dela härbärge med honom i efterlivet.

Anders Jonsson
Medlem

Nils-Erik Hennix: Jag hörde dig på Radio Nordfront och du verkar vara en bra karl.

Din medverkan på radion och din artikel om samma händelse här nu visar med all tydlighet vem som har rätt och vem som har fel, vem som har äran i behåll och vem som har samma karaktär och moral som en råtta.

Denne Martin Erlandsson är bara en i raden av dessa uslingar och fega kräk som kallar sig journalister men vars (((uppdragsgivare))) vi känner.

Sträck på dig Nils-Erik.

Du är ett föredöme.

Hell seger!

Sigfrid
Medlem

Martin Erlandsson är ännu ett av dessa kräk som går multi-kulti folkets ärenden för att gynna sin egen karriär.

Caesar-Aurelius
Medlem

Herrmann Wolfenwald/Nils-Erik Hennix hör hemma bland de svenskar som hedras bör!!

En bra, svensk, rättskaffens karl, som alla ärliga och hederliga människor ser upp till!

Martin Erlandssons personuppgifter hör däremot hemma i arkivmappen ”Medlemmar i Researchgruppen, RF- & AFA-slödder, samt övriga Svenskfientliga avskum”.

Joss
Medlem

Såna gula tänder han har. Det skulle faktiskt kunna vara ett skoj bus att göra mot etablissemangare. Gulfärga deras tänder litet grann på bilder. De kan ju knappast säga att de är inne och läser på Nordfront. Samtidigt som de är otroligt självgoda och egenkära. Deras makt fungerar genom att ingen någonsin träffar dem i verkigheten, att ingen kan granska deras lögnhistorier (nåja, mer och mer) och att de sitter i mitten och upprepar lögn efter lögn. Men av samma anledning kan ingen heller granska att de inte har gula och fula tänder :) (i verkligheten spenderar de säkert massor… Läs mer »

Valhalla
Medlem

Martin Erlandssons bögflin kanske ändras till en ledsen grimage, får man hoppas. Hennix har många tuffa vänner som gärna bejakar sin våldsamma sida.

Andreas
Medlem
Andreas

Ser ut att hålla ett kranie om man kisar. Kanske gillar Pol Pot.