Journalist hyllar massmördaren Vladimir Lenin

ANTIVITA FOLKMORD. Författaren och kulturskribenten Thomas Engström dyrkar den jiddischtalande massmördaren Vladimir Lenin och skryter om sin nya plansch föreställande sin idol.

Thomas Engström med sin idolaffisch föreställande massmördaren Vladimir Lenin. Bilder: Instagram.

Journalisten Thomas Engström som har uppdrag för både Aftonbladet och Svenska Dagbladet, visar i sociala medier stolt upp en nyinförskaffad affisch i bostaden, en hyllning till den kommunistiske massmördaren Vladimir Lenin.

Engström publicerade på tisdagen sitt stolta inlägg om sin nya inredning i bostaden i Jokkmokk på Instagram.

Vid sidan om Lenin på Engströms affisch med hammaren och skäran, går det på Engströms affisch även att läsa, ”Lenin levde, Lenin levande, Lenin kommer att leva”.

Engström kallar affischen för ”en present från en oslagbar fru”. Han får medhåll från vänsterpartisten och tidigare fackpampen Jenny Bengtsson. Hon är ledarskribent på Dagens ETC.

Även det skattefinansierade SVT och Sveriges Radios flitigt anlitade vänsterdebattör Alexandra Pascalidou uttrycker uppskattning över affischen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Wäring says:

  Kapitalisternas drängar. Frågan är om de ens är nyttiga idioter, många av dem verkar vara medvetna om att de tjänar storfinansens intressen.

  • Rokviken says:

   De verkar inte aningslösa som man kan tro. De vet vad de gör.

   • Klaus says:

    Jag tror de har brist i allmänbildningen. Många (ny)vänster medlemmar har igen aning om bolschevisternas brott.

    • Victor says:

     De har inte heller någon aning om att Lenin finansierades av bland andra den judiske Wallstreet-kapitalisten Jacob Schiff.

     • Klaus says:

      Jag hade själv ingen aning om hela vidden av Lenins och Trotzkis brott innan jag läste Jüri Linas bok ”Under skorpionens tecken” (så grymt att man kan tänka det är överdriven). Jag visste mycket mer om Lenins brutala efterföljare Stalin, hur människor i Östeuropa och i DDR levte i rädsla och fasa, och hur de var full förhoppningar när Stalin dog.
      Nordfront gjorde också bra upplysningsjobb.


 • Lämna ett svar