Journalist hyllar massmördaren Vladimir Lenin

ANTIVITA FOLKMORD. Författaren och kulturskribenten Thomas Engström dyrkar den jiddischtalande massmördaren Vladimir Lenin och skryter om sin nya plansch föreställande sin idol.

Thomas Engström med sin idolaffisch föreställande massmördaren Vladimir Lenin. Bilder: Instagram.

Journalisten Thomas Engström som har uppdrag för både Aftonbladet och Svenska Dagbladet, visar i sociala medier stolt upp en nyinförskaffad affisch i bostaden, en hyllning till den kommunistiske massmördaren Vladimir Lenin.

Engström publicerade på tisdagen sitt stolta inlägg om sin nya inredning i bostaden i Jokkmokk på Instagram.

Vid sidan om Lenin på Engströms affisch med hammaren och skäran, går det på Engströms affisch även att läsa, ”Lenin levde, Lenin levande, Lenin kommer att leva”.

Engström kallar affischen för ”en present från en oslagbar fru”. Han får medhåll från vänsterpartisten och tidigare fackpampen Jenny Bengtsson. Hon är ledarskribent på Dagens ETC.

Även det skattefinansierade SVT och Sveriges Radios flitigt anlitade vänsterdebattör Alexandra Pascalidou uttrycker uppskattning över affischen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments