Journalist föreslår: ”Poliser ska lura vita extremister att begå brott för att fängsla dem”

USA. En journalist på nyhetskanalen MSNBC förelår att FBI ska lura nationalister att begå brott, för att kunna sätta dit dem.

Den judiska journalisten Katy Tur på TV-kanalen MSNBC diskuterade i helgen med en före detta FBI-anställd om det påstått ökade hotet från vita nationalister.

Tur säger att hon rapporterat om flera fall där FBI kontaktat radikala islamister, givit instruktioner hur man bygger bomber samt meddelat var man kan hitta material till bomber. Detta för att sedan kunna gripa männen innan de hunnit göra någon skada.

Katy Tur föreslår vidare att polisen bör göra samma sak mot ”vita extremister”.

Den före detta FBI-agenten håller med och anklagar bland annat Donald Trump för att underblåsa radikalisering samt Fox News för att inte ta tillräckligt avstånd.

Brottsprovokation är olagligt i Sverige.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DonnieVeraFredrikaCaesar-AureliusLingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Kommer ni ihåg den stackars kraken (arab)som blev lurad att placera falsk bilbomb i world trade center av fbi, visade sig vara skarp, Innan 11/9-01
De blev avslöjade långt i efterhand, men vem hittar det i media idag

Donnie
Medlem

Eller den Van som en polis i New York stoppade som hade hur mycket sprängmedel som helst . Med en bild från något företag föreställande ett plan som störtar mot WTC . Körandes av 2 Israelier , hur konstigt som helst ! Detta hände 11/9- 2001 ! Dom 5 dansande Mossad agenterna som kl 8,30 satte upp en kamera på andra sidan floden eller viken vet inte riktigt var men vet att WTC kunde ses utomordentligt därifrån . Dom sa i en tv intervju att dom var där för att ”dokumentera händelsen” .

Caesar-Aurelius
Medlem

”Placera knark, sprängämne, hur man bygger bomber etc. hos judarna, ring snuten och de åker dit för innehav.”

Ja, idén är mycket god. Två kan lätt leka samma lek.

Fredrika
Medlem

Detta har FBI hållit på med länge. Minst sedan 90-talet. De spanar på vita, inskaffar likadana kläder som de, infiltrerar kompisgäng, och låtsas vara radikala typer som försöker övertala sina måloffer att vara med på att mörda svarta eller judar eller någon senator. De kan bearbeta sina offer under flera månaders tid. Ofta är det unga killar som är lättare att påverka. Det är rent ondskefullt att en stat ger sig på människor och sina medborgare på det sättet. FBI är inte de coola snygga killar som syns i propaganda-tv-serierna. FBI skulle kunna slå ner på hur mycket brottslighet som… Läs mer »

Vera
Medlem

Just så infiltrerade Demokratisk Allians genom USA vårt Nordiska Riksparti under mitten av 70 talet. GW Persson dillar fortfarande om Norrmalmspolisens NS smittan – han vet mycket väl vilka USA lakejer de var då NRP var emot Vietnamkriget. De infiltrerade, lockade unga att klottra och kasta rökgranater i en biograflokal osv. Vi var naiva och okunniga på rävspel – men nu har vi lärt oss. Nordiska motståndsrörelsen är observant mot sådana attacker och har genom den nya tekniken mer insyn för att undvika lömska fällor.