Jonas Sjöstedt (V): ”Förfölj Motståndsrörelsen och döm fler svenskar för HMF!”

FOLKFÖRRÄDERI. Vänsterledaren Jonas Sjöstedt vill förhindra invandringskritiska svenskar från att verka på ett fredligt och lagligt sätt.

Jonas Sjöstedt (V) höll i dag sitt tal i Almedalen. I talet sa han att han vill strypa svenskars möjligheter att arbeta på lagliga vägar mot folkutbytet.

Bland annat anser han – i likhet med sionistlakejen Morgan Johansson – att man bör ha ”en snabb översyn av ordningslagen och lagen om hets mot folkgrupp”.

— Vi kan inte ha en situation där nazister är ett hot mot andra människors säkerhet och i praktiken begränsar andra människors yttrandefrihet, sa Sjöstedt.

Att politiker, poliser, journalister, vänsteraktivister och invandrare utgör betydligt mer lättdefinierbara hot mot väldigt många svenskars säkerhet idag är dock ingenting som Sjöstedt nämner i sitt tal.

Vänsterledaren har tidigare jämfört flygbladsutdelningar och torgmöten med ”grov organiserad brottslighet”.

Årets Almedalsvecka verkar gå i samma spår som fjolårets, då politiker och journalister gjorde flera grundlagsvidriga yttringar riktade mot oppositionella svenskar.

Källa:
Jonas Sjöstedt (V): Reformerna för barnen ska tillbaka

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
6 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Donnie
Donnie
1 år sedan

Det är bara för sådana människor som Jonas Sjöstedt som inte kan klara en debatt utan att känna sig kränkt . Om man inte tänker som en kommunist är man ett hot mot yttrande friheten !

Klaus
Klaus
1 år sedan

Sjöstedt är dum.
Kommunismen är kriminell, kommunister är kriminella. Det finns massor av bevis i historien, brutalst kanske nuförtiden i Sydafrika.
Men USA’s judiskt styrda imperialismus (globalismus) och Illuminati-judarnas strävande efter världsherravälde enligt Talmud ihop med vänsterpacket är också kriminell som vi upplever dagligen i Europa.

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Jonas Sjöstedt (V) höll i dag sitt tal i Almedalen. I talet sa han att han vill strypa svenskars möjligheter att arbeta på lagliga vägar mot folkutbytet.

Jonas Sjöstedt, hur dum är du egentligen?!
Tänk efter innan du öppnar din stora trut!

Vill du verkligen på fullt allvar byta ut flygblad mot sprängladdningar?

En intelligentare människa begriper att det är trevligare att få ett flygblad i brevlådan än en brevbomb.

Freke
Freke
1 år sedan

Bra kommentar av Caesar-Aurelius

Freke
Freke
1 år sedan

Vilken idiot denne Sjöstedt. Han vill förbjuda nationalistiska organisationer för att han påstår att dessa ”förföljer” oliktänkande. (Han har dock inga bevis för det). Samtidigt kräver han att hela samhällsapparaten och privatpersoner ska förfölja NMR och andra nationalister. Jonas Sjöstedt V och Morgan Johansson S har förklarat krig mot NMR, nationalister, svenskvänner och alla som vill ha ett svenskt Sverige och inte ett muslimskt. Jag har en stark känsla av att åsiktsförtryckarna Sjöstedt och Johansson kommer att förlora i detta krig. De leker med elden. PS Dessa stalinistiska marxister vill inte förbjuda eller förfölja invandrargängen eller islamsiter, som är den… Läs mer »

Ethny
Ethny
1 år sedan
Reply to  Freke

Det är snarare dumhufvet Sjöstedt som förföljer. Hade han fått bestämma skulle han säkert vilja få oss likviderade. Dessa ”Svärjevänner” är tyvärr fortfarande blinda som vilken mångkultursvurmare som helst, som fortfarande tror på sionistpartiet SD. Dessa vill ha en fortsatt invandring och assimilera alla de som redan befinner sig här, vilket kommer att resultera i en ännu värre situation än vad det är i dagsläget. SD hånar oss svenskar som kommer med ordet ”Svärjevänner” när de i själva verket förnekar att det ens existerar några svenskar från första början. (((SD))) är antivita och följer globalisternas ärenden och till viss del… Läs mer »