Jonas Gardell på turné i coronatider – ringde runt för att få ner publiken till 499

INRIKES. I coronavirusets spår har flera teatrar valt att stänga ner under en tid för att begränsa smittan. Den homosexuelle vänsterkomikern Jonas Gardell valde att göra tvärtom – på torsdagen ringdes det runt till hans publik för att pressa ner till den under 500, som är gränsen för de mötesrestriktioner som gäller sedan i onsdags.

Jonas Gardell turnerar med sin show där åhörarna kan få coronasmitta som bonus. Skärmbild: Youtube.

För att hindra den okontrollerade spridningen av coronaviruset infördes på onsdagen mötesrestriktioner i Sverige. Folksamlingar på över 500 personer förbjöds tills vidare.

Många teatrar och artister har av omsorg med sitt folk stängt ner helt under en tid. Bland dessa finns Malmö Opera, Stockholms konserthus och Stadsteatern i Göteborg.

Den homosexuelle vänsterkomikern Jonas Gardell som är på turné med sin show Queen of fucking everything låter sig dock inte hejdas. Inför torsdagens föreställning på Tibble teater i Täby som har 540 platser, ringdes det runt till publiken för att få dem att boka om till ett senare tillfälle. Detta för att komma ner i ett antal under 500 så att showen kunde genomföras trots restriktionerna.

Att Gardell väljer att tänka på sig själv istället för sina medmänniskor har har upprört många. På Twitter skriver en användare:

Dramaten och kungliga operans lakejer samt Gardell har hållit hög svansföring angående solidaritet miljö och bla bla bla. Men nu kommer deras sanna ansikte fram. Cashen ska in, the show must go on. Antar dessutom att deras publik består till 90% av riskgrupper.

En annan skriver: ”Räkna aldrig pengar utan handskar”.

En tredje kommenterar: ”Det är som om han kommer från en kultur där det är naturligt att sprida smitta”.

Biljettinnehavare som vill avboka sina biljetter av oro för att bli smittade har nekats att lösa in biljetterna, vilket även det kritiserats.

Showen som hade premiär i Karlstad den 6 mars sätts upp på 28 platser runtom i Sverige.

Källa:
Fansen corona-rasar på Jonas Gardell: ”Hur f*n tänker du?”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
Nybörjare
Harald
5 månader sedan

Konstig kritik. Den äckliga perversa underhållaren försöker ju bara följa restriktionerna för att kunna fortsätta en verksamhet. Ska folk klaga på när livsmedelsindustrin eller andra verksamheter försöker hålla samhället igång istället för att ställa in det ?

Men hur blir det med Sweden Rock?

Thor
Nybörjare
Thor
5 månader sedan

Lika illa med spridning av homopropaganda som spridning av coronavirus

Klaus
Nybörjare
Klaus
5 månader sedan

1 maj kan vänsterpacket demonstrera eftersom de får inte ihop 500 primitiva.
Men skulle Nmr begränsa denonstrationen till 499 svenskar?

Leif
Nybörjare
Leif
5 månader sedan

Homopropagandan ska ut. Shekels ska in. ”Räkna aldrig pengar utan handskar” var en otroligt träffande kommentar 😊

Vera
Nybörjare
Vera
5 månader sedan

Vad gör det – denna publik kan gärna riskeras eller hur ?

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
5 månader sedan

Nu går skam på torra land.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
5 månader sedan

Om det bara hade varit så att de här vridna äcklen, som frivilligt vill se en stockholmsbög visa stjärten på en scen, inte i sin tur kan föra smittan vidare, då skulle jag ha skrattat och sagt ”det kan ju bara bli några idioter färre”, men nu är det ju inte så.

Den här artikeln borde uppdateras med namn och foto på varenda jävel som jobbar och promotar denna avsiktliga smittspridning. Häng ut dem!

Jag kan börja med det perversa äcklet, Mikael Henriksson, eller ”Micke” som han kallas bland övriga analälskare.

”Hen” är VD för arrangören, Lifeline, av pervoföreställningen.

comment image