Jonas De Geer busringer Region Gotland: ”Behöver jag vara rädd för 1 000 fulla skinheads?”

ALMEDALEN. Opinionsbildaren och nationalistveteranen Jonas De Geer har busringt Region Gotland för att fråga om de ”1 000 fulla skinnskallarna” som hotar att invadera ön under sommarens upplaga av Almedalsveckan.

”1 000 fulla skinheads” fruktar nu Region Gotland under Almedalen.

Den 28 januari höll Nordiska motståndsrörelsen en presskonferens där man släppte ett flertal nyheter om valåret, bland annat att man även i år ska komma till Almedalen efter det mycket lyckade besöket föregående år och att man lämnat in en ansökan för detta.

Under presskonferensen yttrade Emil Hagberg från Riksledningen skämtsamt att man skulle ”släppa lös 1 000 fulla skinheads” i Almedalen ifall Region Gotland väljer att neka Motståndsrörelsen plats. Trots den uppenbart skämtsamma tonen i uttalandet fick det regionstyrelsens ordförande, Meit Fohlin (S), att gå i taket och den systemlojala lokaltidningen Hela Gotland valde att skriva en hetsartikel om presskonferensen där Fohlin oemotsagd får gråta ut om hur ”våldsamma” Nordiska motståndsrörelsen är.

Nationalisten och opinionsbildaren Jonas De Geer från podden Me ne frego har nu busringt Region Gotland, där han spelar en orolig och homosexuell medborgare vid namn Karl. Under samtalet undrar ”Karl” bland annat ifall han och hans ”partner” nu törs besöka Almedalen i sommar, med tanke på hotet om de ettusen fulla skinnskallarna.

Lyssna på samtalet:

Listen to ””Tusen fulla skinheads” – Karl ringer Gotland” on Spreaker.

I avsnitt 17 av Me ne frego diskuterar De Geer och Frodi Midjord också Regions Gotlands reaktion på ”hotet” om de fulla skinnskallarna mer ingående:

Listen to ”Me ne frego – avsnitt 17, satanism och imperialism” on Spreaker.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
9 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
_DH_
2 år sedan

Inte direkt relaterat till samtalet, men för att få insikt om vad en enda sådan skinhead kan ställa till med så rekommenderar jag den gamla filmen ”Made in Britain” från 1982. Otroligt ös på den, det måste sägas.

comment image
comment image

Sverker
Sverker
2 år sedan

PK-kossan slits mellan strävan att hålla nere oron för att inte skrämma bort Bög-Jonas, samtidigt som hon vill hålla skräcken för nationella på paniknivå.
Är ju jobbigt för henne, så hon pladdrar frenetiskt :-)

Rebecca
Rebecca
2 år sedan

”Ett nassefritt Gotland tycker jag absolut i fortsättningen också…” Hahaha!

Roligt samtal! Det är så kul att hon inte har en susning om vem som ringt henne. :)

Karl A
Karl A
2 år sedan

Humor på hög nivå :)

Kossan medger att det inte hände något anmärkningsvärt förra året, så varför inte bara släppa frågan. Poliserna behövs bättre i Sveriges invandrarghetton där det är livsfarligt att vistas som svensk.

Rokviken
Rokviken
2 år sedan

Underbar humor och avslöjande. Tack för det, Jonas De Geer.

Harald Bafast
Harald Bafast
2 år sedan

Haha fy fan vad bra :) ”Man kan ju inte veta om nån är skinhead… Även om de har hår på huvudet”

Tobias Lindberg
Tobias Lindberg
2 år sedan

Hehe… Riktigt roligt! :D

Fast vad heter hon egentligen hon som pratar? Är det ”Mia” hon säger? Och kan man urskilja något efternamn, eller?

Per
Per
2 år sedan

Ett gott skratt i gamal god Hassan anda.

Jakob
Jakob
2 år sedan

”De gjorde ingenting men ropade okvädningsord” vilket gjorde folk rädda”.
– ”Ja usch, det är jätteläskigt”

Oändligt mer skrämmande med hjärntvättade nyttiga idioter som denna dam som gladeligen accepterar vårt folks undergång för att samla några judiska godhetspoäng.