John Tyndall har avlidit

Under natten mot tisdagen avled den engelske patrioten och nationella aktivisten John Tyndall vid en ålder av 71 år. I över fyra årtionden kämpade Tyndall osjälviskt för sitt folk och sin ras och strävade efter dess överlevnad.

Tyndall var British National Party:s (BNP) grundare och förste partiledare. Detta under dess nationella period innan de infiltrerades av populistiska krafter. Senare uteslöts den alltför radikale Tyndall av partiet. Tidigare var han aktiv i bl.a. League of Empire Loyalists och National Front.

Tyndall var även verksam som författare och publicist. Han drev magasinet Spearhead och dess hemsida med samma namn. Tyndall förstod till fullo de krafter och den mekanism som ligger bakom världspolitiken och trogen sitt folk kämpade han ända tills sin död för sin övertygelse. Han hade regelbunden korrespondens med ledande patrioter som George Lincoln Rockwell, Savitri Devi och William Pierce när dessa levde.

På torsdagen skulle han infunnit sig i rätten, åtalad för den engelska motsvarigheten till lagen om hets mot folkgrupp.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om