Joe Bidens valkampanj: Kallade fabriksarbetare ”skitsnackare” och ”hästarsle”

USA. När den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden kampanjade i Michigan hamnade han i en het diskussion med en fabriksarbetare som anklagade Biden för att vilja avskaffa rätten att bära vapen. ”Du är en skitsnackare”, sa Biden och hyschade en kvinnlig kampanjmedarbetare som försökte lugna honom.

Joe Biden, som är en av Demokraternas toppkandidater inför årets amerikanska presidentval, hamnade under tisdagen i en het diskussion med en fabriksarbetare i samband med att han kampanjade i delstaten Michigan.

Fabriksarbetaren ska ha anklagat Biden för att vilja avskaffa den i USA grundlagsskyddade rätten att bära vapen, något Biden inte gillade att höra.

”You are full of shit!”, dundrade Biden som svar på anklagelsen, vilket kan ses i ett filmklipp från händelsen. När fabriksarbetaren påtalade att Biden i egenskap av folkvald politiker faktiskt arbetar åt folket svarade Biden:

— Jag arbetar inte åt dig. Var inte ett sådant hästarsle!

En kvinnlig kampanjmedarbetare ses också i filmen försöka lugna presidentkandidaten, som dock hyschar henne och fortsätter sin heta diskussion.

Biden segrade nyligen i primärvalet i Michigan, likväl som i Missouri och Idaho och har därmed tagit ett rejält försprång framför huvudrivalen Bernie Sanders.

Källor:
‘You’re full of s**t’: Biden fights with Michigan factory worker over gun laws and ‘shushes’ female staffer
Biden Wins Michigan, Mississippi, Missouri and Idaho

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments