Jimmy Thunlinds tal från Ludvika den 1 maj

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här är mediegruppens film med Jimmy Thunlinds tal från Ludvika den 1 maj. Thunlind har snabbt blivit en av Nordiska motståndsrörelsens mest omtyckta talare.

Jimmy Thunlind talar bland annat om hur fackföreningarna har svikit arbetarklassen och istället arbetar för massinvandring, globalism och andra frågor som arbetare knappast brinner för. Han talar till de fackanslutna som röstar SD och förklarar varför Nordiska motståndsrörelsen är ett bättre val. Han berättar även om det nationalsocialistiska Tysklands arbetsmarknadspolitik och om hur de svenska socialdemokraterna kopierade mycket av den till det så kallade folkhemmet.

”Den judiska världsrörelsen har uttryckligen förklarat att de vill utplåna oss som organisation, och förmodligen som individer också. De svenska politikerna har förklarat krig och säger att de vill förbjuda oss som rörelse. Massmedierna, fackföreningarna, arbetsgivarna och bankerna har alla förklarat krig mot oss genom att ljuga om oss, utesluta oss, avskeda oss och utestänga oss från det ekonomiska systemet.

Men ändå så står vi här. Vi står kvar. Vi står orubbliga, sida vid sida, och ser fienden i ögonen.

Så nu vill jag fråga er, alla kamrater som är samlade här: vill ni ha den totala kampen? Kommer ni att slåss för att den vita, nordiska nationen ska bli verklighet? Är ni beredda att kämpa till segern, kosta vad det kosta vill?” -Jimmy Thunlind

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JimThorLingonetSvaneholm 515 61Herman Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Herr Shekel
Medlem

fantastiskt tal! Det bästa som Thunlind har levererat hittills

Vera
Medlem

Håller helt med – blev nästan varm av hans tal i majkylan.(jackan som han lånade mig hjälpte också till)

Herman
Medlem

Mäktigt som vanligt när Thunlind talar!

Svaneholm 515 61
Medlem

Riktigt bra Jimmy.
Tack.

Lingonet
Medlem

10 ++++++++++

Thor
Medlem

Mycket Bra.
Han liksom jag har förstått att det är arbetsmyrorna och arbetsbina som är de viktiga i myrstacken och bisamhället. Inte drönarna.

Jim
Medlem

Jävlar vilken energi!
Mycket bra!