Jimmie Åkessons dröm: Borgerlig politik med socialdemokratisk invandring

INRIKES. Sverigedemokraternas partiledare erkänner att partiet driver en flyktingpolitik som är nästintill identisk med Socialdemokraternas. Samtidigt menar Åkesson att SD i övrigt förordar en borgerlig politik.

Att Sverigedemokraterna liberaliserats när det kommer till flyktingpolitik är något som flera kritiker lyft fram under de senaste åren, framförallt i samband med att man klubbade igenom den så kallade Bielerplanen i höstas. Detta erkänns nu av partiledaren Jimmie Åkesson under en intervju med Dagens Industri, då han fick frågan om vilket parti han anser ligga närmast Sverigedemokraterna i flyktingfrågan.

— Inte den samlade Alliansen i alla fall. Socialdemokraterna är jämfört med Annie Lööf väldigt mycket bättre, sade Åkesson och fortsatte.

— Just nu är Socialdemokraternas stora problem att de har lierat sig med Miljöpartiet. Kan de fimpa det blir det jätteintressant givetvis.

Åkessons uttalande kan även ses som en handuträckning till Socialdemokraterna ifall de gör väl ifrån sig under de kommande valen. Enligt Åkesson ser partiet ett samarbete med Alliansen som det mest optimala, men inte när det kommer till migrationspolitik.

Att Åkesson nu tycks vara beredd att regera med vem som helst ger även vatten på kvarnen för de som under de senare åren anklagat partiet för att ha blivit mer tafatt och mer intresserad av makt än att driva oppositionell politik.

Källa:
Åkesson: Närmare S än Alliansen om migration

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
nordboGunnarLarsVeraKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Judas Iskariot mot de nordiska folken, det är vad denne sionistmedlöpare är och då är jag snäll med orden. Åkesson är värre förrädare än någon av de andra då han utger sig för att vara emot invandringen, vilket folk har fått för sig, men att det inte alls förhåller sig på det viset. Nu är det dessutom bevisat att kräket inte har någon ryggrad då han kan liera sig med vem som helst, bara han får sitta kvar vid köttgrytorna i Riksdagen. De trettio silverpengarna tar han gärna emot men helst roffar han åt sig mest möjligt i politikeryrket. Visserligen… Läs mer »

Mikael
Medlem

Så blir det när man försöker spela det parlamentariska spelet. För att försöka ”nå acceptans” (hos samma partier som förstört landet) måste man vattna ur sin politik så pass att man till slut blir en avbild av dom partier som man blev inröstade för att motverka.

Och vad har man då för existensberättigande?

Dessutom har (SD) under snart ett decennium i Riksdagen visat väldigt tydligt att eftergiftspolitik inte fungerar.

Man har sitt svansande för etablissemanget och sin nolltolerans till trots inte kommit ett uns närmare att få politiskt inflytande. Man är fortfarande en Paria hos globalistlakejerna i ”sjuklövern”.

Karl-Путин A
Medlem

200 000 kr i månaden för att sitta i en TV-soffa och snacka lite skit varannan månad är skyhögt mer än vad Judas fick för att leverera Jesus till de mordlystna judarna i judiska högsta domstolen Sanhedrin. Vi kan nog inte heller hoppas på att Jimpan har så mycket skam i kroppen som Judas att han går och hänger sig.

Jag tror att Jimpan kommer att lämna över ordförandeskapet till judinnan Paula Bieler och satsa på en ännu mer lukrativ och lättjefull tillvaro i EU-parlamemtet; Jimpans enda hemliga plan.

Mikael
Medlem

Jag tror ”Jimpan” inte har några andra planer än att gå omkring och fisa i Sölvesborg på den feta riksdagspensionen (som gäller på livstid för alla som suttit i Riksdagen innan 2014). Enligt Christoffer Dulny så kommer han med stor sannolikhet sluta efter valet. Då Jimmie ”är SD” för många väljare så kan hans frånfälle mycket väl innebära slutet för partiet. Väljer man Beiler som partiledare så kommer slutet antagligen redan 2022.

Karl-Путин A
Medlem

Vet inte om jag håller med riktigt där. Sverige är ett av de länder som haft flest judiska statsministrar och partiledare: Olof Palme, Carl Bildt, Ulf Adelson, Per Ahlmark, Göran Persson, Fredrik Reinfeldt, för att nämna några. Dumsvensken är alldeles besatt av att rösta på partier ledda av judar och sionister. Jag tror att med Bieler vid rodret kommer stödet att vara oförändrat högt eftersom de besvikna väljare som lämnar kommer att ersättas av nya som upplever SD som ett mer feministiskt och kvinnosaksparti – och med en judinna som ledare kan partiet äntligen skaka av sig ”sina bruna rötter”.

Mikael
Medlem

Möjligt det kan funka så i normala tider. Vi går in i turbulenta tider det mycket oväntat kan hända. Den bekväma tillvaron som medelsvensson blivit van vid sedan av kriget
är på väg att få ett abrupt slut.

Mikael
Medlem

Så oerhört patetiskt. Ingen av dom andra globalistpartierna vill ha med honom att göra oavsett hur mycket han krumbuktar sig.

Samma sak kommer gälla det något mer radikala Afs när/om dom kommer in. (50/50 att dom kommer in detta val). Finns ingen väg frammåt parlamentariskt annat än metapolitiskt (förändra människors sätt att tänka och få dom acceptera nya idéer). Systemet är riggat.

I slutändan kommer vi behöva en revolution som omkullkastar det rådande systemet och dom enda som är förberedda för och villiga att göra det är Nordiska Motståndsrörelsen. (Vilka kommer komma in i Riksdagen 2022 eller 2024).

Vera
Medlem

Det verkar som om Jimmy Åkesson skulle kunna dansa med kannibalerna om han fick någon fördel av det.

Lars
Medlem

Förrädaren.

Påläst
Medlem

Han säger alltså att den som vill ha SD:s invandringspolitik bör rösta på sossarna. Vad ska det då vara för mening med att rösta på SD?

nordbo
Medlem

En blank röst är även en röst som ingår i den totala röstberäkningen.

Lägg er röst på NMR eller inget alls helt enkelt.

Inget-alls-rösterna är vad (((sossarna))) försöker ändra på nu med att kampanja upp icke-svenskarna att gå till valurnorna för det är dom enda dom för politik med – svensken har slutat att existera inom kammaren med en klar början från 2003.