Jimmie Åkesson håvar in PK-poäng i intervju med rasfrämmande barn

VALÅR. I en intervjuserie inför valet medverkar samtliga partiledare. Den som ställer frågorna är en sjuårig, rasfrämmande flicka som uppenbart fått frågorna placerade framför sig. Här passar Sverigedemokraterna på att plocka en mängd politiskt korrekta poäng.

Jimmie Åkesson gör sitt bästa för att dansa för det rasfrämmande barnet som intervjuar honom – men knäet vill inte riktigt samarbeta. Skärmbild: metro.se.

Metro TV har nyligen inlett en serie där samtliga partiledare ska intervjuas av en rasfrämmande flicka. Frågorna, som uppenbart är skrivna av redaktionen och placerade i händerna på barnet, berör ämnen som är designade för att ställa personen mot väggen. I torsdags var det Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons tur.

Det är endast på frågan om han är feminist som han uttrycker sig något kontroversiellt genom att svara nej, dock med motiveringen att han självklart är för jämställdhet och att han jobbar tillsammans med personer som kallar sig för feminister. I övrigt svarar han fullständigt politiskt korrekt på samtliga frågor. Han säger exempelvis att han inte tror sig ha några vänner som är rasister och berättar sedan att han slumpartat nog, dagen innan intervjun, träffat på just en sådan. Då hade han sagt till denne ”att sluta vara det”. Han säger vidare att boten mot rasism handlar om att våga möta människor som ser annorlunda ut än en själv.

Då kanske man förstår att man ändå tänker ganska likadant, menar Åkesson.

Självklart är han även för så kallade samkönade äktenskap med motiveringen att man faktiskt kan bli kär i någon av samma kön. Den sjuåriga flickan undrar sedan om det är okej att en kille och en kille skaffar barn.

— Ja, det är det ju. Många gör ju det. Det är viktigt, tror jag, att man vet då vem som är ens mamma och pappa, på riktigt. Då kan det vara okej, menar den socialkonservative Åkesson.

Intervjun avslutas med att flickan ska lära honom att ”shuffla” – vilket är en konditionskrävande dans på stället. Han provar på detta, trots det onda knäet, som han säger knappt håller ihop, och lovar att nästa gång de möts – då ska han shuffla hela tre gånger.

Källa:
7-åriga Lucy intervjuar Jimmie Åkesson: ”Får en kille och en kille skaffa barn?”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
16 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
_DH_
2 år sedan

Nästan så att han medvetet gått in för att skämma ut Sveriges män och nationalister (även fast hans parti förstås är ”socialkonservativa” istället). Partiet kan inte annat än gå i kras med Åkesson och Karlsson som toppmän.

Tänk om han istället visade sig vara en riktig man, utförde styrkekrävande industrijobb eller något teknologiskt sofistikerat IT-jobb, då hade han ju imponerat och kunnat skaffa sig starkare följe… Men han vill istället vara PK med en liten negerunge.

Karl A
Karl A
2 år sedan
Reply to  _DH_

Vad han visade upp i intervjun är ”Jimmie Åkessons hemliga plan”. När ska dumsvensken inse att en röst på SD är en röst på den svenskfientliga bögliberala 8-klövermaffian i Riksdagen?

Henke Himmlär
Henke Himmlär
2 år sedan
Reply to  Karl A

Dumsvensken har naturligtvis redan insett det. De som röstar på SD är inga rasmedvetna nationalister. När ska svenska nationalister inse att SD:s väljare INTE är på vår sida???

Henke Himmlär
Henke Himmlär
2 år sedan
Reply to  _DH_

Ja. SD skämmer ut svenska män i allmänhet. Helt riktigt.

Påläst
Påläst
2 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Han har sagt att han har ungerskt påbrå.

Karl A
Karl A
2 år sedan
Reply to  Påläst

Om man klassar zigenare som ungrare, så kan det kanske stämma.

Påläst
Påläst
2 år sedan
Reply to  Karl A

Ja, men byt ut ”kanske” mot ”säkert”.

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Att någon nationalist överhuvudtaget ens kan överväga att rösta på den här figuren nu när det finns hela två alternativ att välja istället, Nordiska motståndsrörelsen och Alternativ för Sverige, är helt obegripligt!

Fredrika
Fredrika
2 år sedan

Fast AfS är bara SD en gång till. Ett lite bakdaterat SD, 10-15 år bakåt. De bara fortsätter lidandet med att låtsas vara lite strängare.

Fredrika
Fredrika
2 år sedan

Jimmie Åkesson har gått samma väg som alla andra etablerade politiker. Det är så här man måste bete sig i marknadsföringsjippon i underhållningsindustrin för att kunna vara med i det politiska spelet. Samtidigt är detta ett kvitto på att Sverigedemokraterna tillhör etablissemanget. SDs succésaga har förlängt lidandet för folket. Nu kommer det att dröja ännu några år innan en hel väljargeneration blir desillusionerade och bittra. Det är en maktstrategi att utnyttja barn med rätt attribut, välja en flicka från rätt ras och skicka fram henne att manipulera tittarnas känslor och framföra medieägarnas propaganda. Som zigenare som skickar fram sina barn… Läs mer »

Karl A
Karl A
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Själv hade jag kört en ”Lars Ohly” och lämnat intervjun tills jag fick ett svenskt barn som intervjuare.

Henke Himmlär
Henke Himmlär
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Mmm ja men om fiendens upplägg fungerar så betyder det ju att befolkningen vill dö. Mer än 99% röstar INTE på ”oss” och det är knappast pga att fienden har en överlägsen strategi.

Senaste
Senaste
2 år sedan

Undrar om AfS tycker att flickan ”sköter sig”.

Grottbjörnen
Grottbjörnen
2 år sedan

Det gick väldigt snabbt för SD att mista kontakten med verkligheten, bara de fick stå med vid köttgrytan och äta lite smulor…

Jesse
Jesse
2 år sedan

Det där var faktiskt riktigt äckligt att se.

Tero
Tero
2 år sedan

Det är konstigt att sådana saker inte uppmärksammas i media, då det enda som skrivs är hets mot nationella!? Sedan menar jag inte att det är ok att kasta sten i glashus. Vilket SD gör, allt för att splittra väljarna. Då menar jag att de gör allt för att vinna nya.