Jerusalem Post: Trumps dotter kan bli chef för Världsbanken

UTRIKES. Enligt en artikel i den judiska tidningen The Jerusalem Post har Donald Trumps dotter Ivanka Trump nämnts som en möjlig nästa chef för Världsbanken.

Enligt den judiska tidningen The Jerusalem Post kan Donald Trumps dotter Ivanka Trump, som konverterat till judendomen, vara Världsbankens nästa chef. Ivanka, som ofta besöker Israel, är gift med den biologiska juden Jared Kushner.

Debatten om Världsbankens nästa chef började när bankens nuvarande chef, Jim Yong Kim, oväntat meddelade att han kommer att avgå innan slutet av januari. Ivanka Trumps namn står i kandidatlistan över blivande bankchef, som skickats till det amerikanska finansministeriet.

Att utse Ivanka Trump till chef vore logiskt med tanke på Världsbankens historia. Bankens fader var juden Harry Dexter White, som också var spion åt Sovjetunionen. Världsbanken grundades efter andra världskriget för att säkra att västvärlden inte mer skulle bygga upp självständiga ekonomier såsom det nationalsocialistiska Tyskland eller det fascistiska Italien gjorde.

Under presidentvalet lovade Donald Trump att han skulle gå i strid mot finanseliten och utmana den makt som utgörs av Världsbanken och liknande internationella organisationer. I somras vände presidenten dock på kappan och meddelade att han stödde en ökad finansiering av Världsbanken med 13 miljarder dollar. USA:s judiska finansminister Steven Mnuchin berättade för media att han gjorde allt för att även kongressen skulle godkänna motionen.

Utnämnandet av Ivanka Trump till det internationella finansinstitutets ledning skulle öka på hennes makes, Jared Kushners makt. I Vita huset är Kushner strategisk rådgivare i frågor rörande Mellanöstern-politik och har fräckt drivit judestaten Israels och islamiststaten Saudiarabiens linje i deras kamp mot Syrien och Iran. Att koncentrera den globala pengamakten i Kushners familj skulle göra honom ännu farligare.

Ursprungligen publicerad på Vastarinta.com.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Fredrika says:

  Ja hmmm analysen ser korrekt ut. Ivanka är en mycket passande ledare. Hon har svurit trohet mot judarna, dottern är ingift i en mäktig judisk släkt som uppfostrar barnen judiskt.

  Ivanka är en perfekt skenbar ledare, eftersom hon inte inte är född judinna, vilket är ett vanligt sätt för judar att utse ledare och på så sätt hävda att det inte finns någon judisk makt.

  ”Vaddå? Presidenterna är inte judar, inte Trump heller och inte hans fru eller dotter. Ni snackar bara konspirationsteorier. Quod erat demonstrandum, gojjävel!”

 • Sverker says:

  Den judiska perversa skapelsen ”Världsbanken” (bara namnet säger allt om deras högmod!) skapades t.o.m innan andra världskriget var slut! Så fort juden var säker på att Tyskland skulle förlora(hösten 1944), så skapades den, SAMT den andra perversa liknande organisationen IMF (International Monetary Found)! Alltså 2 st parasitsystem samtidigt! Bägge har den skenheliga slogan ”stoppa fattigdommen i världen” Det är så fräckt att man baxnar. Bara en jude kan skapa en dylik bedrägeriorganisation med ett sånt bedräglig namn och bara naiva goyer kan gå på det.


 • Lämna ett svar