Jeffrey Epsteins kollega Ghislaine Maxwell gripen

UTRIKES. Enligt uppgifter har judinnan Ghislaine Maxwell gripits i New Hampshire i USA. Hon väntar åtal för omfattande sexbrottslighet mot unga flickor i den kriminelle juden Jeffrey Epsteins tjänst.

Den kriminelle pedofiljuden Jeffrey Epsteins medhjälpare judinnan Ghislaine Maxwell greps på torsdagsmorgonen i Bedford, New Hampshire i USA, rapporterar NBC New York.

Maxwell kommer att åtalas för att ha konspirerat med den nu döde ökände finansmannen Epstein att våldföra sig sexuellt på underåriga flickor. Maxwell är dotter till den judiska mediemogulen och mossadagenten Robert Maxwell.

Epstein som var vän med allt från presidenter till industrimagnater världen över, dog i fängelset i augusti förra året när han väntade på nya åtal för sextrafficking.

Societetsdamen och arvtagerskan Ghislaine Maxwell som kom att bli anklagad för sin verksamhet tillsammans med Epstein greps enligt två källor till NBC på morgonen av FBI. Hon förs till domstol redan idag, säger båda källor.

Talesmän för FBI och åklagarämbetet på Manhattan har avböjt att kommentera saken.

Ett flertal kvinnor har lämnat in stämningar mot Maxwell.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Nybörjare
Sverker
1 månad sedan

Detta är superviktigt! Om inte juden lyckas stoppa detta, så kommer hela den judiska komplotten med Mossad och deras sedvanliga honungsfällor att exponeras, liksom deras ”klienter”.